• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

arkadaşlar ben de peydir sizi takip ediyordum ama hiç yazmamıştım bugün 351ler yemin töreni yapmış çok duygulandım kendimin yollardaki zamanlarını hatırladım çok zor çok ben de eşimi bekliyorum, şu son 13 gün nasıl geçecek ben de sıkıştığımı hissediyorum artık. eşim ankarada.

senin eşin ankarada nerede ,hadi bakalım son 12 artık :21::21::21::21::21:

günaydın miniklemurcum ve herkeslerrr :1::1::1::1::1:

12 ye düştükkk :72::72::72: hadi bakalımmm kızlar bugün direksiyond ersine başlıyorum sevmedipğiniz birileri varsa 16.00 dan sonra E5 E ÇIKMALARINI SÖYLEYİN :1::1::1::1::1::1:

:12::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 12:72::12:
:12:İkoncanımız bizim gibi kokoşluga başlamış artık:12:
:52::53:Tek hanelere son 3:53::52:
:10:Bugün güzel vatanımızdan BİNGÖLdeyiz BİNGÖLümüze selam yola devam:10:
$bingöl.webp
Bakalım BİNGÖLümüzün nesi meşhurmuş?
Bingol Kos Kaplicasi, Bingol Soguksu Mesiresi, Buzul Golleri, Bingol Kigi Kalesi, Bingol Yuzen Ada ( Turnalar Golu), Kartal (Karakus) Halkoyunu
:nazar:Herkese hayırlı haftasonları hayırlara vesile olsun inşallah:nazar:
:23:

Artık iyice özledim kızlar ya ...:5::5::5::5::5:Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın bir daha böyle ayrılık yaşamayalım en uzunu bu ve bu sebepten olsun:5::5::5::5::5::5:

ama düşününce şuna mutlu oluyorum ki Allah kısmet ederse sadece önümüzdeki haftasonunu yalnız geçireceğiz sonraki haftasonu bizimleler

Son düzenleme:
şaka maka bebeği büyüttün asker döner dönmez baba olacak allahın izniyle :16::16::16:

büyüdük valla canım bakalım bekliyoruz daha erken tabi :emir_bebek:
Canım geliriz nedemek bebiş bir gelsin oyy nasıl yerim onun o küçümencik ayakları elleri :emir_bebek::16:Nezamandır görüşemiyorlar evet canım burda görüşmek nasip olur inşallah:nazar::16:

bekleriz canım ne güzel olur :16:

günaydın kızlaaarr şükür ALLAH IMA bu günleri gördükk az kaldıı çookk şükrrr...

günaydın miniklemurcum ve herkeslerrr :1::1::1::1::1:

12 ye düştükkk :72::72::72: hadi bakalımmm kızlar bugün direksiyond ersine başlıyorum sevmedipğiniz birileri varsa 16.00 dan sonra E5 E ÇIKMALARINI SÖYLEYİN :1::1::1::1::1::1:

hadi o zaman kolay gelsin canım, kazasız belasız kullanırsın arabayı inşallah :12:

:12::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 12:72::12:
:12:İkoncanımız bizim gibi kokoşluga başlamış artık:12:
:52::53:Tek hanelere son 3:53::52:
:10:Bugün güzel vatanımızdan BİNGÖLdeyiz BİNGÖLümüze selam yola devam:10:
Eki Görüntüle 702216
Bakalım BİNGÖLümüzün nesi meşhurmuş?
Bingol Kos Kaplicasi, Bingol Soguksu Mesiresi, Buzul Golleri, Bingol Kigi Kalesi, Bingol Yuzen Ada ( Turnalar Golu), Kartal (Karakus) Halkoyunu
:nazar:Herkese hayırlı haftasonları hayırlara vesile olsun inşallah:nazar:
:23:

günaydın canımcım..yedik bitirdik mi ne şu şafağı :1:

Artık iyice özledim kızlar ya ...:5::5::5::5::5:Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın bir daha böyle ayrılık yaşamayalım en uzunu bu ve bu sebepten olsun:5::5::5::5::5::5:

amiinnn canım, Allah bir daha kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..çok zor geçti gerçekten..ama binlerce kez şükürler olsun ki bitti..bir daha ayrılmamak üzere yanımıza dönüyorlar :16:

canım ya bende bu sabah kokusu burnumda uyandım.artık özlemim tavan yaptı yani.bide ben 5 aydır hiç görmedim çok özleeeeeeediiiiiiiiiimmmmmmmmm:16::16::16:

canımm ya kıyamam..bende gittiği günden beri hiç görmedim :14: yolda falan sevdiğimin parfümünün kokusunu alınca gözlerim doluyor, o parfümü kullananlara bir sürü laf söylüuorum..o benim sevdiğimin kokusu sen niye kullanıyorsun diye :26:

günaydın kızlaaarr şükür ALLAH IMA bu günleri gördükk az kaldıı çookk şükrrr...

günaydın canımm..evet çok şükür geliyorlar :12:

Caaanlarr çok mutlu uyandım ben bugün :21:
tam rüyamda gene sevdiceğimi karşılama sahnesini görürken zile uyandım ve kargoo erken gelen doğum günü hediyelerim çook mutlu olduuum çoook :16: :21:

349.dönemin güzzel yarenleri nerdesiniz yahu zaman azaldıkça kimse kalmıyor burada.az önce askerimle konuştum adamlar haftaya cumartesi terhis kutlaması yapcaklarmış.inanamıyorum diyo haftaya değil ama diğer hafta sonu beraberiz ayyyyyyyyyyyyyyyy valla bende inanamıyorum kızlar az kaldı az ya valla içim içime sığmıyor ya:46::46::46::46::32::32::32::32::32::35::35::35::35::35::35::9::9::9::9::9:

Caaanlarr çok mutlu uyandım ben bugün :21:
tam rüyamda gene sevdiceğimi karşılama sahnesini görürken zile uyandım ve kargoo erken gelen doğum günü hediyelerim çook mutlu olduuum çoook :16: :21:

gültenimmm bak doğum günümde yanımda olamıcak diye üzülüyodun saolsun askerin çok ince düşünmüş ve hediyesiyle mutlu etmiş seni yaklaşık 10 gün sonra varlığıyla sevindircek inşallah 16::16::16:

Back
X