349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın canım çok geçmiş olsun askerin çabucak atlatır toparlar inşallah gelmesine yakın olması çok kötü olmuş kendine gelmiştir sorunsuz atlatmıştır inşallah gelsinlerde burda hastalansınlar biz bakarız orda çok zor ya

inşallah canım çabuk atlatır.konuşamadık da son durumu ne bilmiyorum gelmesine yakın olması moral bozucu,keşke yanıma gelseydi ben ona bakar iyi ederdim.hemencecik iyileşir inşallah

inşallah canım çabuk atlatır.konuşamadık da son durumu ne bilmiyorum gelmesine yakın olması moral bozucu,keşke yanıma gelseydi ben ona bakar iyi ederdim.hemencecik iyileşir inşallah

İnşallah güzel haberler alırsın canım dur bakalım belki hafif halsizlikle falan atlatmıştır bile

:118: :118: :118:
kızlarrr :13: bitiyorrrr
13.gündeyiz.ama 12 kaldıı...

heyecanlıyım :119: bahardaa geldiiii.
bize itafennn
bahar geldiğinde mi ben böyle olurummm
yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar..
ayrıca bunun baharla ne ilgisi var....
şafagı yediğim için bahar.....
şafağı yediğimden beri yüreğim
bütün gün içimde kelebekler uçarrrr :) :119:

Amin inş paracıklarımız boşuna gitmez de gerçekten trafiğe çıkabilirim artık kurs sonunda ....

bana da cok uzak aslında bebiş ama gitmem görmem gerek bir de öyle tatlı ki ayyy yemek için sabırsızlanıyorum onu

351 lerin topiğinde herkes yemin töreninde vay be bitti inş ...Döndüklerinde çok üzülcekler

Allahım ben iyice sıkılmaya basladım yalnızlıktan inanın ya :'(...Hayal kurmaya basladım artık karşı koltukta eşim oturuyormus gibi son günler çok sıkıcı gercekten dün de rüyamda gördüm iyice özlediğimi hissettim..Yanımda olsun artık ...Artık herseyı hesaplamaay basladım dızı ızlıyorum dıyorum ki bu diziyi 2 kez daha onsuz ızlıcem ucuncusunde ıns doa olucak dıyorum kafayı yedim

benım esımde ıkı gun once aradı 2 saate yakın konustuk revıre gıtmıs ıkı gun ıstrht vermıs belı agrıyormus bısıler tasıtmıslar da ıncıttı herlde yordu...

Neyse dedım bıtıyor sabret cıkınca uzun bır sure asker gormek sıtemıyorum cevremızdekı subaylarla gorusmek ıstemıyorum falan dıyo iyice soğumuş

Şu şarkılara baksen
aminnnn inşallah canım,zaten gündüzleri çok aramıyo yazıhanede olduğu için bakalım iyi haberlerini alırım umarım akşamüstü.

Amin canım inşallah alırsın iyi haberleri

İnşallah canım niye boşa gitsin sen gelirsin üstesinden:13:Hepimiz öyleyiz inan artık rüyalarımıza giriyorlar hayallerimizde aklımızın içinde bende öyleyim bu son defa tek gidişim bu şöyle bu böyle azcık sıyırttıkta gelsinlerde sıkıştırsın sıkışmadım şuana kadar keyifli geçiyor bu Mayıs korktugumuz gibi degil sanki

evet mayıs ıyı gececekkkk sankiiii
ve cabukkkk

13 Gün canım nekadar yavaş geçebilirki nekadar sıkıştırabilir artık inşallah çabucak geçiçek sevinçle inşallah

valla yavsladı mı yavaslıyo cnm soylemıstım ya bız esımle bırlkte calsııyoruz o gidince yukumlulugum stresıma rttı son gunlerde cok surtsızm ve azarlıyorum herkesı...İyice sıkldm anlycagın

nehircim özer gelince bize bekleriz bebek sevmeye yakınız nasıl olsa :) geçen hafta eşim safranboluya gitmişti doktora "özere uğrayacaktım bi türlü vakit olmadı" dedi

canım ben de aynıyım eşimi özlemek ayrı onun evde olmasını özledim ya.. mutfakta oturma odasında odamızda.. ben de sen gibi hesaplar yapıyorum şu olsun şu kadar kalacak falan kafayı yedim heralde

valla yavsladı mı yavaslıyo cnm soylemıstım ya bız esımle bırlkte calsııyoruz o gidince yukumlulugum stresıma rttı son gunlerde cok surtsızm ve azarlıyorum herkesı...İyice sıkldm anlycagın
Hepimizde var canım gerginiz ister istemez hareket ediyoruz bende istem dışı hareket ediyorum bazen biraz daha sabretmek gerekiyor bitiyor çokşükür
ay kızlar bugün bende de zaman geçmiyor sanki..

13 gün bitsin artıııkkkkkkkk :13: :26:
Geçiçek canım bitti bitiyor az kaldı çokşükür
nehircim özer gelince bize bekleriz bebek sevmeye yakınız nasıl olsa :) geçen hafta eşim safranboluya gitmişti doktora "özere uğrayacaktım bi türlü vakit olmadı" dedi

Canım geliriz nedemek bebiş bir gelsin oyy nasıl yerim onun o küçümencik ayakları elleri Nezamandır görüşemiyorlar evet canım burda görüşmek nasip olur inşallah

şaka maka bebeği büyüttün asker döner dönmez baba olacak allahın izniyle

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de peydir sizi takip ediyordum ama hiç yazmamıştım bugün 351ler yemin töreni yapmış çok duygulandım kendimin yollardaki zamanlarını hatırladım çok zor çok ben de eşimi bekliyorum, şu son 13 gün nasıl geçecek ben de sıkıştığımı hissediyorum artık. eşim ankarada.

kızlarrrrrr ben geldimmmmm nerelerdesiniz neler yapıyorsunuzzzzzz????? özledim siziiiiiii sınavlarımı bitirdim çok şükür çok az kaldı ama sevdiğimi çok sıkıştırıyor şafak haliyle çok gergin bu ilişkimize de yansıyor ama sıkıyoruz dişimizi sizler nasılsınız??

kuzum hoşgeldin hadi gözünaydın nasıldı sınavlar ah canım ah hepsi aynı ama ben ne dese gülüyorum artık sonra kendi de fark ediyor saçmaladığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…