• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

349.dönemin güzzel yarenleri nerdesiniz yahu zaman azaldıkça kimse kalmıyor burada.az önce askerimle konuştum adamlar haftaya cumartesi terhis kutlaması yapcaklarmış.inanamıyorum diyo haftaya değil ama diğer hafta sonu beraberiz ayyyyyyyyyyyyyyyy valla bende inanamıyorum kızlar az kaldı az ya valla içim içime sığmıyor ya:46::46::46::46::32::32::32::32::32::35::35::35::35::35::35::9::9::9::9::9:

valla bitti canımm azıcık kaldı şağım atarsa 10 kaldı geriye tek haneler :21::21::21::21:

gültenimmm bak doğum günümde yanımda olamıcak diye üzülüyodun saolsun askerin çok ince düşünmüş ve hediyesiyle mutlu etmiş seni yaklaşık 10 gün sonra varlığıyla sevindircek inşallah 16::16::16:

kuzummm sen nasılsn napıyorsun??

idare ederdi kuzummm :51:
hatunlarr şafak azaldı diye herkes kaybolduuuuu nerelerdesinizz evinize dönüüüüüüünnnnnnnnnnnnn !:20:
kendilerini gezmeye verdi bizimkiler :21:
349.dönemin güzzel yarenleri nerdesiniz yahu zaman azaldıkça kimse kalmıyor burada.az önce askerimle konuştum adamlar haftaya cumartesi terhis kutlaması yapcaklarmış.inanamıyorum diyo haftaya değil ama diğer hafta sonu beraberiz ayyyyyyyyyyyyyyyy valla bende inanamıyorum kızlar az kaldı az ya valla içim içime sığmıyor ya:46::46::46::46::32::32::32::32::32::35::35::35::35::35::35::9::9::9::9::9:
ay inanamıyorum ya Mayısa geldik şafağımız 2 saat sonra 11 olucak inanılır gibi değil :21:
gültenimmm bak doğum günümde yanımda olamıcak diye üzülüyodun saolsun askerin çok ince düşünmüş ve hediyesiyle mutlu etmiş seni yaklaşık 10 gün sonra varlığıyla sevindircek inşallah 16::16::16:

en büyük hediye onun gelmesi olucak canım kıyamam pastanı üflerken yanında olamıcam ama gelince pastaların en büyüğünü alcam sana diyor :16: askerlik iyice yaradı bu çocuğa :21:

yarenler hepinize hayırlı uğurlu olsun çok çok az kaldı kavuşmanıza ne güzel bir daha hiç böyle ayrılıklarınız olmaz inş. darısı başımıza artık :) bizim daha çook var gerçi daha şafak 133 :(

yarenler hepinize hayırlı uğurlu olsun çok çok az kaldı kavuşmanıza ne güzel bir daha hiç böyle ayrılıklarınız olmaz inş. darısı başımıza artık :) bizim daha çook var gerçi daha şafak 133 :(

çok saol canım inşallah darısı başınıza artık:72::nazar: 133 bi bakıcaksın 33 olucak sonra bir bakıcaksın 3 şafak bazen zor bazen kolay olsa da mutlaka atıyor geriye dönüp baktığında ise bugünleri ben mi geçirmişim diceksin inanamıcaksın:52: sadece biraz sabır sonu selamet inşallah:32::16:

çok saol canım inşallah darısı başınıza artık:72::nazar: 133 bi bakıcaksın 33 olucak sonra bir bakıcaksın 3 şafak bazen zor bazen kolay olsa da mutlaka atıyor geriye dönüp baktığında ise bugünleri ben mi geçirmişim diceksin inanamıcaksın:52: sadece biraz sabır sonu selamet inşallah:32::16:

Gunaydın özlemim:) bitmeye yaklaştıkca zorlanıyrm sanki ama bitmesinin verdiği mutluluk midemde kelebekler uçuşuyo anlatamam:D sen nasılsın tatlım? Bekleyiş nasıl gidiyo ılk gun planları hakkında bilgimi alsakki birbirimizden:))

:72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 11:72:
:10:Bugün güzel vatanımızdan BİLECİKteyiz BİLECİKimize selam yola devam:10:
$bilecik-saat-kulesi[1].webp
Bakalım BİLECİKimizin nesi meşhurmuş?
Bilecik Seyh Edebali ve Ertugrul Gazi Turbeleri, Bilecik Saat Kulesi, Bilecik Turk Buyukleri Platformu, Osmanlinin Kurulus Yeri Sogut Ilcesi, Bilecik Mermer Uretimi ve Bozoyuk Seramigi​
:23:

günaydın güzeller şafak 11 atarsa 10 diyor benimki. ama ben sizinle saymaya devam anlamıyorum şu hesabı valla.neyse güzel güneşli ve sıcak bi pazar günü hava mis heryerde sevgililer el ele az kaldı bizimde bu haftayı saymazsak artık 1 hafta sonumuz kaldı ayrı geçirecegimiz inşallah.haydi hayırlısı benim askerim 16 sı öğleden sonra yanımda kısmetse sizinkiler ne zaman geliyor biletleri falan aldılarmı? hepinizi çok öpüyorum :54::54::54:

günaydın güzeller şafak 11 atarsa 10 diyor benimki. ama ben sizinle saymaya devam anlamıyorum şu hesabı valla.neyse güzel güneşli ve sıcak bi pazar günü hava mis heryerde sevgililer el ele az kaldı bizimde bu haftayı saymazsak artık 1 hafta sonumuz kaldı ayrı geçirecegimiz inşallah.haydi hayırlısı benim askerim 16 sı öğleden sonra yanımda kısmetse sizinkiler ne zaman geliyor biletleri falan aldılarmı? hepinizi çok öpüyorum :54::54::54:

Canım 16 sabahı çıkıcaksa sizin şafak 10 olur bugün ama askerinin dedigi bizim hesaplamamız gibi bizim içinde atarsa 10 yani yarın 10 anlamına geliyor o terim ama şimdi kafam karıştı bizimde ailesi alırsa 16sı gecesi çıkıcak yani 17 mayıs oluyor :44: Neyse o günler bir gelsinde artık şafak atarsamı nerde kalırsa kalsın :27::52:

Gunaydın özlemim:) bitmeye yaklaştıkca zorlanıyrm sanki ama bitmesinin verdiği mutluluk midemde kelebekler uçuşuyo anlatamam:D sen nasılsın tatlım? Bekleyiş nasıl gidiyo ılk gun planları hakkında bilgimi alsakki birbirimizden:))

günaydın fatımacım :16:
e tabi kavuşmak için sabırsızlanıyosun bir yanın çok telaşlı sabırsız, bir yanın da çok mutlu beklenen günün yaklaşmasıyla o kelebeklerin uçuşu normaldir yani:1:
ben döndüğü gün göremicem onu izmire inicek çünkü ama olsun bikaç gün önce bikaç gün sonra hayırlısı bakalım şimdilik net bişey yok senin düşüncen ne bakalım belki bize de fikir olur:34:

Canım 16 sabahı çıkıcaksa sizin şafak 10 olur bugün ama askerinin dedigi bizim hesaplamamız gibi bizim içinde atarsa 10 yani yarın 10 anlamına geliyor o terim ama şimdi kafam karıştı bizimde ailesi alırsa 16sı gecesi çıkıcak yani 17 mayıs oluyor :44: Neyse o günler bir gelsinde artık şafak atarsamı nerde kalırsa kalsın :27::52:

amannnn ne olursa olsun canım geçti gitti ya o zor skıcı bunaltıcı günler son 10 yada 11 ne farkeder inşallah bundan sonra en uzun ayrılıgımız bu olur ve bir daha ayrılmayız sevdiceklerimizden.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kızlar selam mutlu pazarlar...
:11: kızlar atarsa10 inşallah 16 sı bırlıkteyız sevdıklerımızla
Ayyy çok heyecanlıyım
Ama işte bazen sıkıntılarda olmuyor degıl hanı yaptıgım ilk gün buluşmamıza dahıl olmayı düşünen
Kısıler oluyor aıleler den...
Oyy hıc anlamıyorlar
Ben yalnız kalmak ıstedıkce kocamla enteresan olaylar meydana geliyor

inş. cnm dediğin gibi su gibi aksın çabucak zaman bizde sayalım sizler gibi 10dan geri :)

Kızlar selam mutlu pazarlar...
:11: kızlar atarsa10 inşallah 16 sı bırlıkteyız sevdıklerımızla
Ayyy çok heyecanlıyım
Ama işte bazen sıkıntılarda olmuyor degıl hanı yaptıgım ilk gün buluşmamıza dahıl olmayı düşünen
Kısıler oluyor aıleler den...
Oyy hıc anlamıyorlar
Ben yalnız kalmak ıstedıkce kocamla enteresan olaylar meydana geliyor

Evet haklısın bu konuda ama takma kafana güzelim askerin gelsin yanında olsun gündüzüne limon sıksalar da gecesi için bişiler planlarsın:17:

Back
X