Geri sayim baslasin kizlar sadece 10:)))
İnanamıyorum sadece 10 gün10 gün sonra bitecek bu kabus 10 gün sonra tekrar döneceğim hayata
Günaydın kızlarrr haftasonu aldım dıreksyon dersımı...İlk dersi aldığım yerden memnun kalmadım hatta direksiyonda ağladım cok gerıldımsonra dedım kızım sen yaparsın hoca da bence problem..ertesı gun ıcın baska bır kursla görüştüm ve dünkü dersim çok şükür çok güzzeldi ders almak isteyen olursa istnbul avruypa yakası o hocayı onerebılırım ...Bu aksam yıne sahalardayım dua edın bana...Sağ salim bitireyim bu işi..Dün kaza yaptım ama suc benım değil ışık sarıdan kırmızıya dondugu an durdum ben arkadakı duramadı ve güm!!!!!! sonra ındı gecmıs olsun napalım tutanak falan tutalım mı dedı baktık bısı yok onunda plakası yamulmus bırazcık tamam sıze de gecmsı olsun sorun yok dedık devm ettık hoca dıyokı yaramazpısı sen arabayı carpınca daha ıyı kullanmaya basladın
Geçmiş olsun canım senin suçun degil hocanın dengesizligiymiş bence iyi yapmışsın degiştirmekle hayırlısı olur inşallah canım daha iyi olucak eşin geldigindede üzerindeki yük kalkmış olucak rahat çalışıcaksın inşallah derslere
Kizlaar suan metrodayim ama kalkip oynayasim geliyor icim icime sigmiyor:64
Hayırlısı olsun canım napalım boşuan gitmesi insanın canını sıkıyor evet ama usta şoför olucaksın artık görmeyelim digerlerinicanım dünkü hocam Allah bozmasın cok guzel anlttı ayna nasıl kullanılır araba nasıl calısıtırılır dıreksıyon nasıl duz hale getırılır dar sokaklara gırıs donus yola cıkıs sınyaller kac anlama gelır ogretmek gercekten ayrı,bilmek ayrı...2saatte oldukca faydaSI dokundu diğer yere 120 tl gıttı bosuna ıcım yanıyor ona vercegıme dıger hocadan ıkı saat daha alır cok sey katrdım kendıme dıye gecırıyorum cunku ıcımdenNeyse nazaRLIK olsun sonum iyi olsun uısta şoför olsun yaramazpisiniz
Benimde içim içime sıgmıyor şaka gibi ya şaka gibiKizlaar suan metrodayim ama kalkip oynayasim geliyor icim icime sigmiyor:64
kızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118:
Hoşgeldin canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel beraber mutlu senelere inşallah10gün sonra eşin geldiginde çifte kutlama yaparsınız canım :132::127::123:
ben ilk kullanmaya başladığım günleri anlatsam gül gül ölürsün. ağlaya ağlaya öğrendim. hiç süremeyeceğim herhalde diyordum. ama şimdi o kadar rahatım ki. ilk başlarda aynaları kontrol etmek, vitese odaklanmak, gaz, fren, direksiyon kontrolü, sinyal ver, yolu takip et, devamlı aynaları kontrol et... bu anlattıklarım bir araya gelince her şey birbirine karışıyordu. sonra insan alışıyor, düşünmeden aynalara bakıyor, debriyajı düşünmüyorsun bile.
sen şanslısın profesyonel bir hocadan ders alıyorsun.ben kocamdan aldım. hatta bir gün yolu bulamadım ramazandı. tam 2,5 saat ankara'nın tüm sokaklarını gezdim. yine de evin yolunu söylemedi bana. eve geldiğimizde saat gece 2 buçuktu. ilk bir kaç sürüş zor. sonra hızla alışır iyi bir sürücü olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?