349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ev sahibinin uyanığı da hiç çekilmiyor. bizim kombi de eski canım. muhtemelen aşındı dediğin gibi. ama şu an hiç tamirciyle, servisle falan uğraşamayacağım. banyo yapacağım zaman alttaki vana ile su dolduruyorum. bir gün içinde tüm suyunu geri boşaltıyor. gene basınç 0 oluyor. leğenlerle uğraşıp duruyorum. eşim gelsin biraz da o uğraşsın. zaten üst katımıza da hırsız girmiş. üstelik ben de yoktum o gece. bana da girebilirdi. yaz geldi hırsızlar gene ortaya çıktı. allahtan bulsun hepsi.

canım içini ferah tut. zaman gösterir her şeyi. iyi olur inşallah sonunuz. ailesine saygılı olması güzel. aşırı bağımlı olmasın yeter. kendi fikirleri olsun ve ailesi de ona saygı duysun önemli olan bu. hep örnek veriyorum ama eşimin ailesi nişandan 2 gün önce gördüler beni. biz bi görelim kararımızı verelim ondan sonra evlenirsin demediler. sen sevdiysen tamamdır dediler. sonuçta yılda birkaç defa gidiyorum kayınvalidemlerin yanına. bir ömür eşimle ben yaşayacağız. önemli olan bizim anlaşmamız. onlar böyle düşündü. iyi de oldu.

zamanla daha iyi karar verirsin, tatmin olur yüreğin. şimdi çok konuşamadığınız için tanıyamıyorsun da... ailesinin yanında olduğu için belki arayamıyordur. uzmanlığa gitsin, sakinleşsin, hayatı düzene girsin ondan sonra daha iyi olur inşallah her şey. uzak mesafe ilişkisi yürütmek çok zordur ama. bunun sıkıntısını da yaşıyorsun.

Valla Allah korusun herkesi ve hepimizi kocamızda yok başımızda...:S

benımde supurge bozuldu telefonum bozuldu telfn neyse de supurge kac gundr supuremıyorum evı buguns ervıse gıtcek ev aldı basını gıdıyor offf...bende sıkldım ıyıce evıde saldım camlar falan gıttı tasınıcam dıye heveste kalmadı bue ve...soğuk zaten buz gıbı duısarısı evımden daha sıcak

Allah korusun ya yalnızsın ustelık dua et canım hemde ıyı cesaret var maşallah :26:esın gelsın ustundekı yukde ıkıye bolunecek canım az kaldı 16 guncuk

sevgilimii çook özledmm bugün mardin ktmden şırnağa gitti hala yolda.. özleyince daralıyorum ama iyi olmam lazım. onun üzülmesinii hiç istemiyorum hep çok iyiyim diyorum ama özledimmm (((

Kızlar son 17 gün kala herşey ters gitmeye başladı ya da benim sabır kat sayımda müthiş bir azalma oldu Ağzı olanın konuşmasını bıraktım eşimde garip tepkiler vermeye başladı Geçen arkadaşı eşine ulaşamamış kontörü yokmuş 2 çocuğu varmış merak etmiş akşamın bir vakti bana sen kontör alabilirmisin dedi bende arkadaşına söyle kusuruma bakmasın biliyosun kredi kartlarımızı iptal ettirdik internetten alamıyorum bu saatte de dışarı çıkamam isterse numarasını versin ben ulaşmaya çalışayım eşine dedim yada sana kontör transfer edeyim senden arasın dedim. Yine sabah alamazmısın sabah al dedi bende çok erken çıkıyorum evden o saatte her yer kapalı oluyor kendi karısı ilgilensin filan dedim. Bir sürü laf saydı bana yok benden bişey istiyomuşta yapmıyomuşumda orda zaten eli kolu bağlıymış benden bişey istemicekmiş başka çaresine bakacakmış

canım onun da sinirleri anlasılan gerilmis baya son günlere yakın. bir de arkadasının sorunu olunca ister istemez ona da canı sıkılmıstır.. sonucta orda hep yanında ve sürekli dertleşip konusuyolar.. senden olumsuz cevap alınca da nedenini düşünmeden konusmus.. merak etme siniri gecince anlar senin elinden gelen bşey olmadığını sıkmamaya calıs canını ..

yaaa bizimki çok iyi niyetli eminim arkadaşından daha fazla takmıştır kafasına bu sorunu ama senden arasın diyorum ben arıyım diyorum anlamıyo bu askeriyede ne içiriyolar bunlara yafs algıları düştü iyice

belki kontor baska bi durum için de lazımdır arkadasına canm. sana acıklayamamıstır o yüzden stres yapmıstır. aslında sabırlı olmak çok önemli ama bazen insan bunalıyo ve kendini artık bitkin hissediyo. çok sanslısın ama son 17.. bizim daha 126 günümüz var (

Kıyamam Allah sabrını versin canım boş teselli cümleleri kurmak istemiyorum ama 126 günde bitecek elbet ve herşey çok güzel olacak

Kelebek az kaldı altdan alıver tatlım ya tamm hayatım bakarım çaresine ben de geç git amaan Allah daha büyük dert vermesin

Kıyamam Allah sabrını versin canım boş teselli cümleleri kurmak istemiyorum ama 126 günde bitecek elbet ve herşey çok güzel olacak

amin canm saol.. bide çok merak ediyorum çok soru soruyorum. onu bunaltmak ta istemiyorum :// ama napıyo nerde hem aklımda bunlar var bütün gün

349. kd nin güzel yarenleri hepinize slm iyi ve çabuk geçen bir hafta olsun inşallah ben çok yoğunum sınav var bu haftasonu ve başka koşuşturmalarımda var çok fazla giremez oldum topiğe....
nekadar daralmış olsamda günlerin bukadar az kalması mutlu ediyor beni askerimde bende çok bi suskunuz bu ara telde konuşacak bişiler bulamıyoruz artık kitlendik dönüş gününe tek muhabbetimiz bu oldu onlarsız geçicek son 2 haftasonumuz kaldı sonrasında hep yanımızda olucak ve kızlar son 2 harfimiz kaldı haritalarımızda A ve B inanılır gibi değil bitirdik beeeee

hoşgeldin taze gelin sorma canım hepimizin duygu durumu ortak bi sıkılıyoruz duygusala bağlıyoruz ardından kalan günü düşünüp kavuşma hayalleri sevinme moduna geçiyoruz :92: 10'dan geri saymaya ne kaldı ki şurda ohhhh yandan yandan

evet nehircim :) Nehircim sen muhasebede miydin?
Evet canım ama bu sıralar bende neyi yaptıgımı şaşırmış durumdayım:26:
Canım askerin kendine güveniyor sende bu kuşkuları şüpheleri bir kenara bırak ailesi istemezse şöyle olursa diye inan yaşamadan hiçbirşeyi bilemeyizki anlayamayızda içine girmeden bu kuşkular insanı yer bitirir yorar bir şans verdin ilişkinize ve artıkaskerine güven ve zamanının gelmesini bekle vicdanlı insanda boşuan bekle beni demez herhalde bak karekterini kendin söylüyorsun ne güzel rabbim güzel günler görmek nasip etsin herkese inşallah
sevgilimii çook özledmm bugün mardin ktmden şırnağa gitti hala yolda.. özleyince daralıyorum ama iyi olmam lazım. onun üzülmesinii hiç istemiyorum hep çok iyiyim diyorum ama özledimmm (((
Canım rabbim bol bol sabır versin sana hepimiz okadar özlem doluyuzki inşallah kavuşucaz sağsalim güzel günler görecegiz inşallah
Canım eşini şafak sıkıştırıyor belli degilmi cümlelerinden artık sıkıldılar bizde sıkıldık haliylede gerildik bence son alttan almalar artık biraz daha alttan al sabret ordaki psikolojiyle yapılan hareketler bunlar tatlım eminim

Canım karşılaşamıyoruz nezamandır yogunmuşsun tahmin etmiştim canımcım dügün hazırlıkları bir yerden sınav biryerden kolay degil kuzum rabbim yardımcın olsun arada gelişmeleri hazırlıkları yaz ama merakta bırakma bizi

hoşbulduk canım aynen söylediğin gibi valla karman çorman oldu herbir duygumuz aynen 1 hafta sonra başlıycaz 10 dan geri saymaya

evet canım oyle oldu valla aslında işyerinde pek yoğunluğum yok sınavlara kitlendim oyüzden boş zamanlarımın çoğunu ders çalışarak geçiriyorum az zamanım kaldı, düğünle ilgili şimdilik bişey yapmıyorum zaten birçok şeyi hallettim askerim geldikten sonra başlıycak koşuşturmamız. benim koşturmalarım daha çok ileriye yönelik iş görüşmelerim oldu bu aralar fazlaca daha iyi bir iş bakıyorum sonuçta yuva kurucaz ve para kazanmak önemli bakıcaz allah hayırlısını nasip etsin. he birde spor ve diyet işleriyle fazlaca meşgulüm malum az zaman kaldı ama koşar adımlarla gidiyorum hedefe doğru şafağa son 2 kala falan paylaşırım sizinlede

şaka maka 1 hafta sonra10-9 diye başlıcaz....

of kızlar bedne sıkıntıdan uc gundr tadelle goturuyorum kızın bana rejimimi bozmıyım son günler kala

srmayın kızlar bende aynen stres den sıvılceler cıkartıyorum ızlerı kaldı yanagımda maske yapıyorum 2 gundur bakalım sonuc verecekmı

Kelebek az kaldı altdan alıver tatlım ya tamm hayatım bakarım çaresine ben de geç git amaan Allah daha büyük dert vermesin

Haklısın güzelim gelsin hayırlısıyla da düzelir haletiruhuhesi elbet

amin canm saol.. bide çok merak ediyorum çok soru soruyorum. onu bunaltmak ta istemiyorum :// ama napıyo nerde hem aklımda bunlar var bütün gün

Bunalmaz beaa zaten onunda konuşmaya ihtiyacı vardır hoşuna bile gider bence

süpürgenin bozulması kötü olmuş. hoş bana sorsan evi en son ne zaman süpürdün diye her gün evi süpüren ben iyice saldım. kendimi şartladım son hafta dip kıyı bucak temizlik yapacağım. o zamana kadar temizlik yok. sen bir de taşınma arefesindesin o yüzden evi, temizliği bırakmanı çok iyi anlıyorum. az kaldı neyse ki. eşlerimiz gelince hayatımız düzene girecek tekrar.
Allah korusun ya yalnızsın ustelık dua et canım hemde ıyı cesaret var maşallah :26:esın gelsın ustundekı yukde ıkıye bolunecek canım az kaldı 16 guncuk

ah şükür az kaldı. zaten hafta sonları yine evde olmayacağım. yalnız kalmaya çok alışkınım zaten. korkmuyorum şükür ama ben evdeyken hırsız girmesini de istemem. ondan korkarım. :26:

yardım edememek, elinin kolunun bağlı olması sıkmış onu. bizim sabrımız nasıl azaldıysa onlarınki de azaldı kelebekim. 16 gün kaldı. kaç günü atlattık biz. 16 gün mü sabredemeyeceğiz. ne isterlerse yapmak lazım artık. huzurlu olmak istiyorsak ses çıkarmayıp sadece itaat edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…