• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gunaydın hatunlar azıcık bır zamanımız kalmıs

bu arada bızımkı ıle barıstık.inşallah 1 yıl dayanabıırım.uzmanlıgı esnasında sıkıntı cekmem.

Günaydııınnn,nazlıcm sevindim emek verdiniz o kadar kolay değildi zaten...Hadi hayırlısı hakkınızda...

ben ghittim geldim arkadaşımın yanına şafakta olmuş 17.......................

şimdi tatil planları,hazırlıklar başlasın az kaldı.....

zaten gelsin artık evdeki elktronklerden cektiğim var bugunlerde iyice sıkldım bunlarla tek uğraşmaktan.....

amin canım. ne güzel yazmışsın. okumak, o günü hayal etmek bile mutlu ediyor insanı. çabucak geçsin günler. şafağımız doğan güneş olsun. :16:

doğru dedin canım. bizimkiler gelse de diğerlerine yine çektirecekler. ne yapalım. bunlarla geçmiş olsun. başka sorun yaşamadılar ya çok şükür. inşallah böyle de bitirirler.

şafağım beklediğim 16 oldu. :16::16::16::16::16::16::16: sıra 10 da...

geçmiş oslun eşine dimaamcım sabır şafağın 16 :8::8::8::8::12::12::12::12:

çanakkaledeyizzz.....
Güzel şehrimiz.....
Özel şehrimiz......
Kızlarrrr hadii süslenmeyi bırakın bir an önce cıkıp geelim....
Buradan bursaya gecizezzz..
Cok yolumuz yok......
Kızlar ne çektik biz beeeeee Türkiye'mizi gezicez diye.... :D:D:D:D:D

Şafagımızı yiyicez diye......Ne çektikk

selincim sana su smileyi armağan ediyorum :27::27::27::27::27: ne çektin hakkaten iyi görmüyorum seni son günlerde :9::9::9:

günaydınn askerlerinn güzel ve sabırlı yarenlerii :16::16::16:
iyice azaldı günler, kavuşmaya çok az kaldıı :72::72::72::72:

günaydın kızlar:16: ben de geldim artık ankara devrini kapatmış bulunmaktayım.17 gün sonra da askerim kapatıcak o defteri,uzunca bi süre duymak istemicem ankara lafını:1:
umarım herkes iyidir,heyecan giderek artıyo tabi,ama bu kadar sabrettik bi 17 gün daha sıkıcaz dişimizi.bizimkiler usta birliğine geçtiklerinde 347.lerin 18günü kalmıştı. 351.ler geç gelicek biraz ondan sonra biraz daha rahatlayabilirler.

Günaydın Kızlar
Şafak 17 Çanakkale
Tüm şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum bugün :72:

$çk1.webp

günaydın kızlar..bugün benim yarimin ordayız..selam olsun çanakkaleye..az kaldı alıcam onu çanakkaleden:))

bu arada bızımkı ıle barıstık.inşallah 1 yıl dayanabıırım.uzmanlıgı esnasında sıkıntı cekmem.
Günaydın canım barışmanıza düzelmenize çok sevindim dayanılır canım biraz daha sabır demekki göreceginiz güzel günler var inşallah:nazar::16:

zaten gelsin artık evdeki elktronklerden cektiğim var bugunlerde iyice sıkldım bunlarla tek uğraşmaktan.....
Canım günaydın negüzel olmuş gidip gelmişsin çoksevindim şafagımızıda azalttın gelerek :29::16:
günaydın kızlar:16: ben de geldim artık ankara devrini kapatmış bulunmaktayım.17 gün sonra da askerim kapatıcak o defteri,uzunca bi süre duymak istemicem ankara lafını:1:
umarım herkes iyidir,heyecan giderek artıyo tabi,ama bu kadar sabrettik bi 17 gün daha sıkıcaz dişimizi.bizimkiler usta birliğine geçtiklerinde 347.lerin 18günü kalmıştı. 351.ler geç gelicek biraz ondan sonra biraz daha rahatlayabilirler.
Günaydın canım iyi yapmışsın canım sevindim gidip gelmişsin sorunsuz artık kapattık yolculuk defterlerini askerlerimizde kapatıcak inşallah :nazar::16:
günaydın kızlar..bugün benim yarimin ordayız..selam olsun çanakkaleye..az kaldı alıcam onu çanakkaleden:))

Günaydın canım ozaman bugün şafagı senin için attırıyoruz sana gelsin bugün şafagımız:72::16:

güzel yarenlerim nasılsınızzzzzz ?????? neler yapıyorsunuzzzzz???? çokkkk özledim sizleriii:29: sınav haftası diye pc yi açamadım telden okuyamadım açıkçası neler yaptınızzzz özet geçin bana :9: nazlım barıştık falan demişsin hayırdır neler oldu ? dimaam canım valla hemen hemen aynı şey benim sevdiğimin başına geldi bir iki gün önce insanın kıymeti yok yemin ediyorum yaa:47:

inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. kendine gelemedi ki daha. kendine gelse bi mantıklı kararlar verecek. seni teselli edecek belki ama biraz daha zaman lazım. sivile alışamadan borç yükü bindi omuzlarına. hayırlısı olsun canım.

Günaydııınnn,nazlıcm sevindim emek verdiniz o kadar kolay değildi zaten...Hadi hayırlısı hakkınızda...

başladı hazırlıklar, planlar... :46: az kaldı inşallah kurtulacağız her şeyden. benim de kombim bozuldu. çok zor banyo yapıyorum. her seferinde su akıtıyor hem de tüm suyunu boşaltana kadar da durmuyor. kombi neden su akıtır anlamadım. :44: ilk kez geldi başıma.

güzel yarenlerim nasılsınızzzzzz ?????? neler yapıyorsunuzzzzz???? çokkkk özledim sizleriii:29: sınav haftası diye pc yi açamadım telden okuyamadım açıkçası neler yaptınızzzz özet geçin bana :9: nazlım barıştık falan demişsin hayırdır neler oldu ? dimaam canım valla hemen hemen aynı şey benim sevdiğimin başına geldi bir iki gün önce insanın kıymeti yok yemin ediyorum yaa:47:

hoşgeldinnn.. özetimiz: askerlerimizi özledik. gün saymaya devam işte. nazlımın durumu farklı biraz. ama tatlıya bağlamış onlar da. benim aklım da eşimdeydi. askeriyede karşıdaki insanmış, canı varmış, duyguları, gururu varmış kimsenin umurunda değil. hepsi robot sanki. neyse bununla geçmiş olsun. az kaldı. :46:

canım gecen hafta bız ayrıldık ya onu dıyorum.1 yıl daha beklemedegım bakalım nasıp artık:26:

canım gecmıs olsunn eşin hastamıs Allah acıl sıfalar versın.

sorma evt oda şaşkınlık ıcınde bıran once uzmanlıga gıtmek ıstıyor bunaldı cocuk ıyıce.benım sorunum bu degıl yanı aılesının tepkısını bılmıyorum ya bana 1 yıl sonra aılem ıstemıyor derse o zaman benım ıcın daha yıkıcı olur.

cumartesı gunu msjlaştık.annesı bana kızgınmıs neden abısı gıtmıs ocakda bır ayrılık yasadık 1 gun hemen annesıne demıs vay ben askerdekı cocugu bıraktım dıye halen kızgınmıs demıs barıstık halen benı beklıyor.beklesın gene ayrılırsınız demıs
:26:

canım gecmıs olsunn eşin hastamıs Allah acıl sıfalar versın.

sorma evt oda şaşkınlık ıcınde bıran once uzmanlıga gıtmek ıstıyor bunaldı cocuk ıyıce.benım sorunum bu degıl yanı aılesının tepkısını bılmıyorum ya bana 1 yıl sonra aılem ıstemıyor derse o zaman benım ıcın daha yıkıcı olur.

cumartesı gunu msjlaştık.annesı bana kızgınmıs neden abısı gıtmıs ocakda bır ayrılık yasadık 1 gun hemen annesıne demıs vay ben askerdekı cocugu bıraktım dıye halen kızgınmıs demıs barıstık halen benı beklıyor.beklesın gene ayrılırsınız demıs
:26:

aslında bu konuşmaları sana yansıtmasa daha iyi olur. sen kimsenin ne dediğini düşünme şimdi. siz uyuşuyorsanız ailesi istemese de sevdiğin kişi elini bırakmaz diye düşünüyorum. ilk önce mutlu olabilir misiniz onu düşün, sonra ailesine karşı seni korur mu onu düşün. o zaman ailesi de durumu kabullenir, ne düşündüklerinin çok da önemi kalmaz. hayırlısı olur inşallah ve çok mutlu olursun.

aslında bu konuşmaları sana yansıtmasa daha iyi olur. sen kimsenin ne dediğini düşünme şimdi. siz uyuşuyorsanız ailesi istemese de sevdiğin kişi elini bırakmaz diye düşünüyorum. ilk önce mutlu olabilir misiniz onu düşün, sonra ailesine karşı seni korur mu onu düşün. o zaman ailesi de durumu kabullenir, ne düşündüklerinin çok da önemi kalmaz. hayırlısı olur inşallah ve çok mutlu olursun.

benı koruması durumunu blmıyorum cunku ole bı olay olmadı bunu gorecek.ahmet cok saygılı bırı bır kez olsun yuksek sesle aılesı ıle konusan bırı degıl.ben bazen telefonda ıken anneme kızdıgım bırsey olur bana der nasıl konusuyorsun sen bole dıyen bırı o yuzden bılmıyorumm ya bende bundan korkuyorum cunku ınsan korunmazsa kendıını savunur.buda kendınde derın acılar bırakır.abımde ole sessız sakındır.yengemın sesı abımı bastırır bu durum uzucu ama ıste yengem kendıını koruyan bırı ben olede degılımm..barısma esnasında son kez soruyorum benı gercekten koruyup kolluyabılecegını ınanıyormusun dedım ınanıyorum dedıı.vala erkek dıyınce ıllallah geldı :27:

canım ben bekar tek yasrken benımde kombım akıtmaya baslamstı eca ydı markası...ev sahıbım hemen sız bozdunuz sız odıceksınız vs dedı usta getırıp bende ustayla olmaz bu ısler dedım eca yetkılı servıs cagrdım baktrdım eskımeye dayalı ıcınde bı borusu mu bıseyı asınmıstı degısmeı gerek parçanın sizinle ilgisi yok kombı eskı dedi..belgeyı alıp tarayıp evsahıbıme gonderıp krıadan kesmıstım bırsey dıyememıstı :1::1::1: istanbulda herkes uyanık ! Diyeceğim eski bir kombi mi?

nazlım ayrıldığınızı bilmiyordum yaa aile meselesinden mi neyse Allahtan tatlıya bağlanmış:16: dimaam cidden bunla geçmiş olsun gelince bakarız artık onlara (gerçi ben görebilsem yeter bakacak kadar vaktimiz olmaz :9:) az kaldı kızlar yaa valla içim neşeyle doluyor şaka maka bitiriyoruz bizde :16::16::16:

nazlım ayrıldığınızı bilmiyordum yaa aile meselesinden mi neyse Allahtan tatlıya bağlanmış:16: dimaam cidden bunla geçmiş olsun gelince bakarız artık onlara (gerçi ben görebilsem yeter bakacak kadar vaktimiz olmaz :9:) az kaldı kızlar yaa valla içim neşeyle doluyor şaka maka bitiriyoruz bizde :16::16::16:

pek ayrılıgın acısını alamadım ama ılk gece fenadım.sonrakı gun msjlastık bıraz ıcım hafıfledı.sımdıde bır araya geldık bakalım canım hayırlısı artık:44:

Back
X