- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Şırnakta canm.. çook uzak olunca daha bi kötü hissediyorum kendimi. 2 gün önce gördüğüm için daha iyiyim ama yine de çok zor...
Bende hatırlamak istemiyorum canım o dönemleriRabbim bütün askerlerimizi korusun sağsalim kavuştursun herkesi inşallah
Canım çok üzüldüm hiç ne mantık ne vicdan var bu insanlarda rabbim ıslaf etsin çok sinir oldum hiçmi gözleri görmez yürekleri sızlamaz
Çankırı Çanakkale arası epey yol...
Erken varalım Çanakkale'ye ki gezelim...
Sonra oradan yolumuza devam edelim...
:)
Havada güzel :18:
Bugün bitti 17 gün sonra Allah'ın izniyle eşlerimizle beraberizzz
1 Mayıs bir gelse son 2 hafta kalacak
İyim canım sen nasılsınkızlar nasılsınız??artık zaman daha zor geciyo sanki..ama ilk günlerdeki yazdıklarımıza bakınca çok şükür diyorum..bugünleride bulduk ya hani..inşallah hepimizde kavuşuruz bi an önce
Biz tırnaklarının ucuna kıyamazken nasıl davranıyorlar sevdiklerimize ofki ne of canım az kaldı alıcaz ellerinden vicdansızların inşallahöyle canım. hepsinin kalbi taşlaşmış artık. en baştan en sona kadar hepsi birbirine çektiriyor. kıdemin ne kadar artarsa o kadar çok kişiye çektiriyorsun ama yine de çektiriyorsun. askerlik vicdansızlıktır. bunu anladım ne yazık ki. askerlerimiz öyle yalnızlar ki... şefkat gösteren yok. burada olsa pervane olurdum etrafında.
Çankırı Çanakkale arası epey yol...
Erken varalım Çanakkale'ye ki gezelim...
Sonra oradan yolumuza devam edelim...
:)
Havada güzel :18:
Bugün bitti 17 gün sonra Allah'ın izniyle eşlerimizle beraberizzz
1 Mayıs bir gelse son 2 hafta kalacak
Bende hatırlamak istemiyorum canım o dönemleriRabbim bütün askerlerimizi korusun sağsalim kavuştursun herkesi inşallah
amin canım bekleyen herkesi sevdiklerine sağsağlim kavuştursun rabbim
İyim canım sen nasılsınAmin rabbim hepimizi kavuştursun inşallah
Biz tırnaklarının ucuna kıyamazken nasıl davranıyorlar sevdiklerimize ofki ne of canım az kaldı alıcaz ellerinden vicdansızların inşallah
Bencede artık Çanakkalemize geçelim orada gezilicek çokgüzel yerler varmış diye duydum
akşama kadar ne iyiydim moralim bozuldu şimdi. eşim sabah 9 dan beri devriyedeydi. dışarıda hastalanmış. midesi bulanmış, 2 kez çıkarmış. terlemiş, yürüyecek hali yokmuş.bi insan evladı da seni geri götürelim yat dinlen dememiş. öyle öyle sürüklemişler her yere. şu saate kadar dışarıdaymış. yeni gelmiş. şimdi de 9-11 nöbetine gidiyormuş. hepsi vicdansız bunların. neyse ki son 2 hafta. hiç dinlenemedi. diğerlerinin sadece nöbeti ve devriyesi var. eşim bir de normal memur gibi sabahtan akşama kadar muhasebede çalışıyor. hiç dinlenemiyor. allahından bulsun hepsi.
canım benim çok geçmiş olsun askeriyede mantık aramak imkansız bişe zaten.geçen günde benim nişanlım aradaı gelmemize 20 gün var adamlar bize silahla içtima yaptırmaya başladı diyo.anlamadım bu işi geleceksiniz ne silahı ne eğitimi dedim canım askeriyede mantık arama diyo bana ee adam haklı.sende bozma moralini canım geçecek bitecek bu günler az kaldı...
Amin canım inşallahamin canım bekleyen herkesi sevdiklerine sağsağlim kavuştursun rabbim
Bendede var canım fazlasıyla hemde ne sabırsızlık heyecan telaş gerdi iyice şafakiyim canım bende biraz sabırsızlık olsa da iyim işte..yarın çanakkaledeyz..benimki orda malum..ama alcam 17gün sonra çanakkaleden yarimi:))
amaan bi gelseydi hayırlısıyla, gözümün önünde dursun. artık aklım onda kalmasın. şefkatle, aşkla, sevgiyle bir sarılsam...bitti artık desek. en büyük mutluluk, huzur benim için.
akşama kadar ne iyiydim moralim bozuldu şimdi. eşim sabah 9 dan beri devriyedeydi. dışarıda hastalanmış. midesi bulanmış, 2 kez çıkarmış. terlemiş, yürüyecek hali yokmuş.bi insan evladı da seni geri götürelim yat dinlen dememiş. öyle öyle sürüklemişler her yere. şu saate kadar dışarıdaymış. yeni gelmiş. şimdi de 9-11 nöbetine gidiyormuş. hepsi vicdansız bunların. neyse ki son 2 hafta. hiç dinlenemedi. diğerlerinin sadece nöbeti ve devriyesi var. eşim bir de normal memur gibi sabahtan akşama kadar muhasebede çalışıyor. hiç dinlenemiyor. allahından bulsun hepsi.
gültenimmmm iyi geceler canım nasılsın görüşemedik bikaç gündür
canımmmm inan böyle duydukça sinirden çatlıyorum yani hep aynı hep aynı çekilir gibi değil Allahtan sayılı günümüz kaldı tek tesellimiz buRabbim şifasını versin tez zamanda yarine kavuştursun seni sen onu şefkatinle sarıp sarmalarsın bişeyciği kalmaz hem
canım çok geçmiş olsun hepsi birbirinden vicdansız bunların çok sinir oluyorum böyle duydukçaama az kaldı alıcaz sevdiklerimizi sonra o vicdansızlar gene başkalarına çektiricekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?