349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben de katıldım aranıza sevgilim suan askerde.. 2 gün önce izni bitti .. 1 ay yanımdaydı şimdi çok zor geliyo onsuz bu sehire katlanmak..

hoşgeldiinnn.. 2 hafta sonra askerliği bitmiyor mu bu hüzün ne anlamadım. :44: uzun dönem mi yoksa?

kız bacım burada çoook uzun zamandır sevdiğini görmeyenler, sevgilisi hiç izin kullanmayanlar var. şükret haline. özlem aynı özlem tabi ama yine de şanslısın.

sizlerin ne durumda kızlar hangi sehrdeler şafaklar kaç ?? yeni geldiğim için hepsini okuyamadım :)

hosbuldumm :) evet haklısın aslında 2 gün oldu gideli.. :) 4 ayımız kaldı uzun dönem yapıyo canımm. Şırnak/ Uluderede. ama suan Mardin ktmde konvoy bekliyo ordan şırnağa gecicek..

hosbuldumm :) evet haklısın aslında 2 gün oldu gideli.. :) 4 ayımız kaldı uzun dönem yapıyo canımm. Şırnak/ Uluderede. ama suan Mardin ktmde konvoy bekliyo ordan şırnağa gecicek..

allah kavuştursun canım. sağ salim gider gelir inşallah. bizim çıkış günleri farklı olmakla birlikte 17-18 günümüz kaldı. uzun dönemse üzülmen normal ben 349. dönem sandım seni.

allah kavuştursun canım. sağ salim gider gelir inşallah. bizim çıkış günleri farklı olmakla birlikte 17-18 günümüz kaldı. uzun dönemse üzülmen normal ben 349. dönem sandım seni.

amin canm ins sağ salim birliğine gitmesini bekliyorum.. bide 349. olduğunu sonradan farkettim canm bian önce yazmak istedim :)
sizin çok az kalmıs sevindim insallah bian önce bizimde düşer suan safak 127 :)

çok şükür canım bitiyor. hayal gibi hala... geçer mi bu iki hafta diyorum bazen. böyle söyleye söyleye ne günler geçirdik.
Evet canım dedik dedik bitirdik iyki Aralıkta gitmişler gerçekten yazın gelmesi ve askerlerimizin yanımızda olması
ben de katıldım aranıza sevgilim suan askerde.. 2 gün önce izni bitti .. 1 ay yanımdaydı şimdi çok zor geliyo onsuz bu sehire katlanmak..

Hoşgeldin canım Allah kavuştursun kısa zamanda inşallah sizide

Son düzenleme:
sizlerin ne durumda kızlar hangi sehrdeler şafaklar kaç ?? yeni geldiğim için hepsini okuyamadım :)

öncelikle aramıza hoşgeldin canım sanırım senin askerin uzun dönem bizimkilerin 17 18 günleri kaldı. darısıda sana canım aslında tüm askerlerimizi Allah sağsağlim sevdiklerine kavuştursun bizimkileride bir an önce bize.geçmez bitmez diyoduk ama sabırla herşey bitiyor.burada çok güzel arkadaşlıklar kurduk biz her derdimizi paylaştık beraber güldük beraber agladık hergünümüzü yazdık çünkü bizi bizden iyi kimse anlamazdı.bizde kimseye söyleyemediklerimizi burada birbirimize söyleyip paylaştık.şimdide gelecek güzel günleri paylaşacaz inşallah sende buraya yaz içini dök bizler seni çok iyi anlarız.bu arada 349.dönemin güzel yarenleri hepinizi kucaklıyorum ve öpüyoruuuuummmmm

hepimizinn gözüü aydıınn çook şüküürr yaa çook şüküür azaldı iyicee...

Evet canım dedik dedik bitirdik iyki Aralıkta gitmişler gerçekten yazın gelmesi ve askerlerimizin yanımızda olması

Hoşgeldin canım Allah kavuştursun kısa zamanda inşallah sizide

hosbuldum canım aminnn dört gözle bekliyorum gelmesini :) hangi sehirdeler pekii ??

hasret dolu günlerdi ama burada konuşmak gerçekten iyi geldi hepimize. bizi bizden başkası anlamıyordu çünkü. ben de hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.

hosbuldum canım aminnn dört gözle bekliyorum gelmesini :) hangi sehirdeler pekii ??

Biz Safranbolu yolu bekliyoruz canım (Azkaldı az alıcam senden yarimi Safranbolu nanik yapcam sana görürsün) Amin inşallah Senin askerin nerde canım inşallah sende görüceksin dogan güneş dedigin günleri inşallah

hasret dolu günlerdi ama burada konuşmak gerçekten iyi geldi hepimize. bizi bizden başkası anlamıyordu çünkü. ben de hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.

tesekkür ederm canm:) evet doğru söylüyosun bizi bizden baska anlayan pek kimse yoktur .. bazen çok daralıyorum burda olmadğını düşündükce , daha çok özlüyorum. ama ona yansıtmamak için elimden geleni yapıyorum. 4 ay sizce cabuk gecer mi ? çok sıkıntılı dönemleriniz oldu mu son zamanlarda ? iyi düşünmeye odaklanıyorum hep ins sorunsuz bi şekilde gecer günler de kavusurumm

öyle canım çok zor günlerdi.iyiki burayı bulmuşum iyiki sizleri tanımışım gerçekten başkalarına söylediğim zaman hemen aman 5 ay ne olur sanki deyip bana destek olacaklarına bide moralimi bozuyorlardı.burada herkes birbirinin halinden anlıyor çok şükür amannn neyse bozmayalım moralimizi az kaldı azzzzz

Evet Canım benim şimdi bizde onların yerindeyiz o ilk ayımız o içimizi yakan ateş ilk bekleyişler aklıma geliyor açıp okuyorum ilk sayfalarıda biz bayagı atlatmışız yemişiz bu askerliği diyorum rabbime şükürler olsunkiilk baştada denildigi gibi biz aldık onlardan bayragı şimdi biz 351.dönemlere devrettik çokşükür gördük bugünleri artık sıra Doğan güneşimizde çok bekletmeden gelsin artık

aynen canım ben hatırlamak bile istemiyorum nişanlımla telefonda ilk konuştuğumuzda ikimizde nasıl aglamıştık ama şimdi geçti gitti çok şükür o günler.şimdi sıra 351 lerde inşallah onlarında sevdicekleri sağsağlim gelir.bu arada doğan güneşimize az kaldı çabuk gelsin artık şu mayıs 16 ben tam 5 aydır görmedim sevdiceğimi

akşama kadar ne iyiydim moralim bozuldu şimdi. eşim sabah 9 dan beri devriyedeydi. dışarıda hastalanmış. midesi bulanmış, 2 kez çıkarmış. terlemiş, yürüyecek hali yokmuş. bi insan evladı da seni geri götürelim yat dinlen dememiş. öyle öyle sürüklemişler her yere. şu saate kadar dışarıdaymış. yeni gelmiş. şimdi de 9-11 nöbetine gidiyormuş. hepsi vicdansız bunların. neyse ki son 2 hafta. hiç dinlenemedi. diğerlerinin sadece nöbeti ve devriyesi var. eşim bir de normal memur gibi sabahtan akşama kadar muhasebede çalışıyor. hiç dinlenemiyor. allahından bulsun hepsi.

Şırnakta canm.. çook uzak olunca daha bi kötü hissediyorum kendimi. 2 gün önce gördüğüm için daha iyiyim ama yine de çok zor...

geriye bakınca geçmiş gibi geliyor. ama ileri bakınca geçmeyecek gibi geliyor. kısa kısa şafaklara odaklanmak daha iyi deliyor insana. 10 ar 10 ar saymak mutlu ediyordu beni. 80ler bitti 70ler başladı vs. şimdi bile 20 ler bitsin diye bekledim. şimdi de 10 lar bitsin diye bekliyorum.

arada sıkıntı yaşıyoruz, güzel günlerimiz de oluyor. özleyip ağlıyoruz ya da bazen başka şeylere dalıp hüznümüzü unutuyoruz. ama tabi insanın içindeki o özlem hiç geçmiyor. kaç yüz dönem olmuş. hepsininki bitmiş, bizimki mi bitmeyecek diyorum. hayırlısıyla sizinki de biter inşallah sağ salim kavuşursunuz.

seninki de ayrı zordu canım. hiç görmedin. geçti bitti inşallah. bazen ağladık, bazen güldük, hüzünlendik, endişelendik ama bir şekilde geçirdik. öyle böyle az kaldı işte. "yok artık dayanamam, bu günler bi tarihte takıldı kaldı, geçmiyor günler." dediğim çok oldu. son 3 gün artık burada kutlamalara başlarız.

Bende hatırlamak istemiyorum canım o dönemleri Rabbim bütün askerlerimizi korusun sağsalim kavuştursun herkesi inşallah

Canım çok üzüldüm hiç ne mantık ne vicdan var bu insanlarda rabbim ıslaf etsin çok sinir oldum hiçmi gözleri görmez yürekleri sızlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…