• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Şırnakta canm.. çook uzak olunca daha bi kötü hissediyorum kendimi. 2 gün önce gördüğüm için daha iyiyim ama yine de çok zor...

Rabbim sabır versin canım Şırnak diye düşünme rabbim bütün askerlerimizi korusun uzaklıga gelince 1 saatte uzak işte askerdelerya bunun bile düşüncesi yetiyor elini uzattıgında tutamıyorsunya istersen 1saatlik uzaklıkta olsun :14:

kızlar nasılsınız??artık zaman daha zor geciyo sanki..ama ilk günlerdeki yazdıklarımıza bakınca çok şükür diyorum..bugünleride bulduk ya hani..inşallah hepimizde kavuşuruz bi an önce

Bende hatırlamak istemiyorum canım o dönemleri :14: Rabbim bütün askerlerimizi korusun sağsalim kavuştursun herkesi inşallah:nazar::72::16:

Canım çok üzüldüm hiç ne mantık ne vicdan var bu insanlarda rabbim ıslaf etsin çok sinir oldum hiçmi gözleri görmez yürekleri sızlamaz:47:

öyle canım. hepsinin kalbi taşlaşmış artık. en baştan en sona kadar hepsi birbirine çektiriyor. kıdemin ne kadar artarsa o kadar çok kişiye çektiriyorsun ama yine de çektiriyorsun. askerlik vicdansızlıktır. bunu anladım ne yazık ki. askerlerimiz öyle yalnızlar ki... şefkat gösteren yok. burada olsa pervane olurdum etrafında. :14:

Son düzenleme:
Çankırı Çanakkale arası epey yol...
Erken varalım Çanakkale'ye ki gezelim...
Sonra oradan yolumuza devam edelim...
:)
Havada güzel :18:
Bugün bitti 17 gün sonra Allah'ın izniyle eşlerimizle beraberizzz
1 Mayıs bir gelse son 2 hafta kalacak

ben de diyorum nereye gidiyor :9: ben de 1 mayısı bekliyorum sabırsızlıkla.

önümüzdeki hafta sonu istanbul'a gezmeye gideceğim ben. sonraki hafta sonu ales sınavım var. sonra sevdiklerimizin gelmesine 3 gün kalmış olacak. :32::21:

kızlar nasılsınız??artık zaman daha zor geciyo sanki..ama ilk günlerdeki yazdıklarımıza bakınca çok şükür diyorum..bugünleride bulduk ya hani..inşallah hepimizde kavuşuruz bi an önce
İyim canım sen nasılsın :29:Amin rabbim hepimizi kavuştursun inşallah:nazar::16:
öyle canım. hepsinin kalbi taşlaşmış artık. en baştan en sona kadar hepsi birbirine çektiriyor. kıdemin ne kadar artarsa o kadar çok kişiye çektiriyorsun ama yine de çektiriyorsun. askerlik vicdansızlıktır. bunu anladım ne yazık ki. askerlerimiz öyle yalnızlar ki... şefkat gösteren yok. burada olsa pervane olurdum etrafında. :14:
Biz tırnaklarının ucuna kıyamazken nasıl davranıyorlar sevdiklerimize ofki ne of canım az kaldı alıcaz ellerinden vicdansızların inşallah:14:

Bencede artık Çanakkalemize geçelim orada gezilicek çokgüzel yerler varmış diye duydum :32:

iyim canım bende biraz sabırsızlık olsa da iyim işte..yarın çanakkaledeyz..benimki orda malum..ama alcam 17gün sonra çanakkaleden yarimi:))

İyim canım sen nasılsın :29:Amin rabbim hepimizi kavuştursun inşallah:nazar::16:

Biz tırnaklarının ucuna kıyamazken nasıl davranıyorlar sevdiklerimize ofki ne of canım az kaldı alıcaz ellerinden vicdansızların inşallah:14:

Bencede artık Çanakkalemize geçelim orada gezilicek çokgüzel yerler varmış diye duydum :32:

amaan bi gelseydi hayırlısıyla, gözümün önünde dursun. artık aklım onda kalmasın. şefkatle, aşkla, sevgiyle bir sarılsam... :16: bitti artık desek. en büyük mutluluk, huzur benim için.

akşama kadar ne iyiydim moralim bozuldu şimdi. eşim sabah 9 dan beri devriyedeydi. dışarıda hastalanmış. midesi bulanmış, 2 kez çıkarmış. terlemiş, yürüyecek hali yokmuş. :14: bi insan evladı da seni geri götürelim yat dinlen dememiş. öyle öyle sürüklemişler her yere. şu saate kadar dışarıdaymış. yeni gelmiş. şimdi de 9-11 nöbetine gidiyormuş. hepsi vicdansız bunların. neyse ki son 2 hafta. hiç dinlenemedi. diğerlerinin sadece nöbeti ve devriyesi var. eşim bir de normal memur gibi sabahtan akşama kadar muhasebede çalışıyor. hiç dinlenemiyor. :50: allahından bulsun hepsi. :47:

canım benim çok geçmiş olsun askeriyede mantık aramak imkansız bişe zaten.geçen günde benim nişanlım aradaı gelmemize 20 gün var adamlar bize silahla içtima yaptırmaya başladı diyo.anlamadım bu işi geleceksiniz ne silahı ne eğitimi dedim canım askeriyede mantık arama diyo bana ee adam haklı.sende bozma moralini canım geçecek bitecek bu günler az kaldı...

canım benim çok geçmiş olsun askeriyede mantık aramak imkansız bişe zaten.geçen günde benim nişanlım aradaı gelmemize 20 gün var adamlar bize silahla içtima yaptırmaya başladı diyo.anlamadım bu işi geleceksiniz ne silahı ne eğitimi dedim canım askeriyede mantık arama diyo bana ee adam haklı.sende bozma moralini canım geçecek bitecek bu günler az kaldı...

inşallah canım biter. bitecek... son 20 günde öğretmeleri çok iyi olmuş. yeni mi gelmiş akılları başlarına. az daha sabır. sonra kurtulacağız inşallah. :31:

amin canım bekleyen herkesi sevdiklerine sağsağlim kavuştursun rabbim
Amin canım inşallah:nazar::16:
iyim canım bende biraz sabırsızlık olsa da iyim işte..yarın çanakkaledeyz..benimki orda malum..ama alcam 17gün sonra çanakkaleden yarimi:))
Bendede var canım fazlasıyla hemde ne sabırsızlık heyecan telaş gerdi iyice şafak:31:Alıcaz inşallah canım askerlerimizi :32:
amaan bi gelseydi hayırlısıyla, gözümün önünde dursun. artık aklım onda kalmasın. şefkatle, aşkla, sevgiyle bir sarılsam... :16: bitti artık desek. en büyük mutluluk, huzur benim için.

Evet canım benim huzur :38::16:

akşama kadar ne iyiydim moralim bozuldu şimdi. eşim sabah 9 dan beri devriyedeydi. dışarıda hastalanmış. midesi bulanmış, 2 kez çıkarmış. terlemiş, yürüyecek hali yokmuş. :14: bi insan evladı da seni geri götürelim yat dinlen dememiş. öyle öyle sürüklemişler her yere. şu saate kadar dışarıdaymış. yeni gelmiş. şimdi de 9-11 nöbetine gidiyormuş. hepsi vicdansız bunların. neyse ki son 2 hafta. hiç dinlenemedi. diğerlerinin sadece nöbeti ve devriyesi var. eşim bir de normal memur gibi sabahtan akşama kadar muhasebede çalışıyor. hiç dinlenemiyor. :50: allahından bulsun hepsi. :47:

canımmmm inan böyle duydukça sinirden çatlıyorum yani hep aynı hep aynı çekilir gibi değil Allahtan sayılı günümüz kaldı tek tesellimiz bu :32: Rabbim şifasını versin tez zamanda yarine kavuştursun seni sen onu şefkatinle sarıp sarmalarsın bişeyciği kalmaz hem:16::16::16:

canım çok geçmiş olsun hepsi birbirinden vicdansız bunların çok sinir oluyorum böyle duydukça :47: ama az kaldı alıcaz sevdiklerimizi sonra o vicdansızlar gene başkalarına çektiricekler :47:

canımmmm inan böyle duydukça sinirden çatlıyorum yani hep aynı hep aynı çekilir gibi değil Allahtan sayılı günümüz kaldı tek tesellimiz bu :32: Rabbim şifasını versin tez zamanda yarine kavuştursun seni sen onu şefkatinle sarıp sarmalarsın bişeyciği kalmaz hem:16::16::16:

amin canım. ne güzel yazmışsın. okumak, o günü hayal etmek bile mutlu ediyor insanı. çabucak geçsin günler. şafağımız doğan güneş olsun. :16:

canım çok geçmiş olsun hepsi birbirinden vicdansız bunların çok sinir oluyorum böyle duydukça :47: ama az kaldı alıcaz sevdiklerimizi sonra o vicdansızlar gene başkalarına çektiricekler :47:

doğru dedin canım. bizimkiler gelse de diğerlerine yine çektirecekler. ne yapalım. bunlarla geçmiş olsun. başka sorun yaşamadılar ya çok şükür. inşallah böyle de bitirirler.

şafağım beklediğim 16 oldu. :16::16::16::16::16::16::16: sıra 10 da...

çanakkaledeyizzz.....
Güzel şehrimiz.....
Özel şehrimiz......
Kızlarrrr hadii süslenmeyi bırakın bir an önce cıkıp geelim....
Buradan bursaya gecizezzz..
Cok yolumuz yok......
Kızlar ne çektik biz beeeeee Türkiye'mizi gezicez diye.... :D:D:D:D:D
Şafagımızı yiyicez diye......Ne çektikk

:17::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 17:72::17:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ÇANAKKALEdeyiz ÇANAKKALEmize selam yola devam:10:
Eki Görüntüle 698162
Bakalım ÇANAKKALEmizin nesi meşhurmuş?
Canakkale Gokceada ve Bozcaada, Canakkale Truva ve Assos Antik Kentleri, Canakkale Gelibolu Sehitler Milli Parki, Adatepe ve Cetmi (Yesilyurt ) Koyleri, Dardanel Balik Konservesi, Domates ve Seramik Uretimi, Canakkale Hosmerim ( peynir tatlisi )
:nazar:Herkese hayırlı haftalar olsun hayırlarada vesile olsun inşallah:nazar:
:23:

Back
X