• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nazlıcım yazdıklarını okudum canım sana üzülme desem de bir müddet üzülüceksin tabiki de canın da sıkılıcak ama şunu söyleyebilirim ki nikah günü şaşmazmış eğer Ahmet senin kaderinde varsa dönüp dolaşıp yine yollarınız buluşucaktır .. fakat bazen hayır sandığımız şeylerde şer vardır bilemeyiz çok beğendiğim bir sözü paylaşmak istiyorum seninle..ÖyLe Bir Şer Sunar ki Yaradan, Şerri Şerbet Sanar İçersin..Şerdedir Hayır Görmezsin EvveL, Sonra Hayra Hayret Edersin... dilerim herşey gönlünce olur♥ denizcim hayırlı yolculuklar canım :16: yaramaz pisi ve sana da hayırlı yolculuklar olsun:34:

Saol canım foruma gırıyorum ama yazmıyorum canım sıkkın szınde canınızı sıkmak ıstemıyorum herkesın kendıne gore sorunlar var zaten.

evt haklısın soledıklerınde.dun dedım bıızım ıcın bır sans yokmu hıcbırsey yapamıyormusun dedım.tekrar başlayalım dersen ben burdayım dedı senı halen eskısı gııbı sevıyorum dedı.sımdı donsem bır dert donmesem acısı cok kotu.
ama dönersem de ıcımı azıcık olsun sogutamazmısın dedım ne gıbı dedı en azından aılenın benım hakkındakı dusuncelerını ogrenmek ıstıyorum dedım.ole kaldı konu başka fln dedı.sımdılık bu dedım benım ıcın en önemlı sorun bu dedım.
sonra bı sure yazmadı cvb. dusun ben konusmamakdan sıkayet edıyorum ama gene bunları msjla yazdık.sonra bırşey demıcekmısın dedım işim var dedı sabret az dedı sonra laf koymus dogru ya sen sabredemıyordun dımı ya unutmusum ddı.bende daha yazmadım.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ne guzel azalmıs şafagınız..

kızlar ya bosch dan anneme yeni çamaşır makınası alıcam.ama model olarak :

8 kg 1000 devır WAQ 20361

7 kg 1000 devir WAQ 20460

SİZCE HANGİSİ BAYANLAR..TAVSIYENIZE IHTIYACIM VAR KULLANAN VARMI ARANIZDA ?

GÜNAYDIINN günaydııınnn..bencee 8kg lık all ben kullanmadım ama beyaz eşyayı bosch ya da siemens düşünüyoruuz bakalım artık hangisi olursaa..

GÜNAYDIINN günaydııınnn..bencee 8kg lık all ben kullanmadım ama beyaz eşyayı bosch ya da siemens düşünüyoruuz bakalım artık hangisi olursaa..

internetten az önce baktım da 8 kg ustunde program olrak kıt dıyor sentetık pamuklu ıcın 30 derece yokmus ne yapsam acaba:26:

Son düzenleme:
internetten az önce baktım da 8 kg ustunde program olrak kıt dıyor sentetık pamuklu ıcın 30 derece yokmus ne yapsam acaba:26:

bende baktımşimdi de 15dklık kısa yıkama programı var diyo bu çok güze bencee..dediğini göremedim hassa yıkama yazıyodu bi dee..özelliklerinden çokanlamam gerçii benim için az yıkama özzelliği enerji sınıfıı birde kgyüksek olsuunn..bunu enerjisınıfı a enerjiden yüzde 20daha tasarruflu diyoorr....A++ olanlar daha az enerji tüketiyomuuşş..

Son düzenleme:
günaydın güzeller cumartesi pazar kimsecikler yok buralarda ya az kaldı diye hazırlıklaramı başladınız. :21::21: haydiiiiii çok az kaldı çok sonunda bu günleride gördük çok şükür.inşallah hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz valla çok özledim artık gelsin mayıs gelsinnnnn :16::16::16:

:18::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 18:72::18:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ÇANKIRIdayız ÇANKIRImıza selam yola devam:10:
$Çankırı-Manzaraları.webp
Bakalım ÇANKIRImızın nesi meşhurmuş?
Cankiri Kalesi, Cankiri Tasmescit, Cankiri Bulbul Pinari Dinlenme Yeri, Cankiri Kayatuzu Uretimi, Cankiri kavunu
:23:

Yaşasın ya son 2 haftasonu ohh yandan yandan :21::21: :21:bugün kendimi yazlık kışlık değişimine verdim gün çabuk biter :21::9:

kimseler yok yine. herkese iyi hafta sonları... gerçi bitti sayılır. hava çok güzelll... annemlerdeyim yine... bahçede sallanan koltuğumuza oturdum, gazoz içiyorum. içine de beyaz leblebi atıyorum. :1: gel keyfim gel... neredeyse 2 hafta kaldı. bitiyor...:3:

Son düzenleme:
kimseler yok yine. herkese iyi hafta sonları... gerçi bitti sayılır. hava çok güzelll... annemlerdeyim yine... bahçede sallanan koltuğumuza oturdum, gazoz içiyorum. içine de beyaz leblebi atıyorum. :1: gel keyfim gel... neredeyse 2 hafta kaldı. bitiyor...:3:

evet canım hafta sonu oldumu kimsecikler girmiyor buraya.havalar çok güzel az kaldı çok şükür seninde keyfine dicek yok hani aman Allah bozmasın darısı da askerlerimiz gelsin onlarla keyif yapmaya olsun..:21::21:

Yaşasın ya son 2 haftasonu ohh yandan yandan :21::21: :21:bugün kendimi yazlık kışlık değişimine verdim gün çabuk biter :21::9:
Evet canım askerlerimiz olmadan geçirdigimiz son hafta sonları bende yazlıkları çıkardım havalar güzelleşti bizimde gönlümüze neşe geldi tabi havalardan degil askerlerimizin dönüşlerinden :21::52:
Keyife bak keyife yok bizde öyle sallanan koltuk biz napalım ama :30: bitiyor çok şükür canım benim :nazar::16:

Çarşamba günü 1 mayıs kızlar bitiyooor bitiyooooooooor :72:

Mayıs gelsin dedik dedik mayısıda getirttik çokşükür:nazar:şoklardayım:53:bitiyormu bitiyor rabbime şükürler olsun:32::27::21::52:

Son düzenleme:
oohh keyfe bak sen bizim yerimize da keyif yap canıım :1:

şaka gibi ya sadece 18 güncük kaldı :21:
Evet canım askerlerimiz olmadan geçirdigimiz son hafta sonları bende yazlıkları çıkardım havalar güzelleşti bizimde gönlümüze neşe geldi tabi havalardan degil askerlerimizin dönüşlerinden :21::52:

Keyife bak keyife yok bizde öyle sallanan koltuk biz napalım ama :30: bitiyor çok şükür canım benim :nazar::16:

Mayıs gelsin dedik dedik mayısıda getirttik çokşükür:nazar:şoklardayım:53:bitiyormu bitiyor rabbime şükürler olsun:32::27::21::52:
ay kuzum bende ilk defa büyük bir keyifle çıkardım karşılamaya giderken bunla bunu kombinliyim ertesi günü bunu giyiyim diye de düşündüm bol bol :21:

Kızlar koca kış bitdi be yaz gelsin beylerimiz gelsin :52::46::46:
Bitti canım ya karlar kışlar bitti güneş çıktı ve artık dogucak güneşimiz gelsin artık beylerimiz gelsin takalım kolumuza ohh :21::32:
ay kuzum bende ilk defa büyük bir keyifle çıkardım karşılamaya giderken bunla bunu kombinliyim ertesi günü bunu giyiyim diye de düşündüm bol bol :21:

Benimde kafamda tilkiler dönmeye başladı canım :27:Beklesin İstanbul bizi artık biz dönüyoruz:52:

Son düzenleme:
Kızlar koca kış bitdi be yaz gelsin beylerimiz gelsin :52::46::46:

iki gündür yaz var. çok sıcak havalar. az kaldı kızlar. güzel yaz günlerini birlikte geçireceğiz. yazın gitse daha zor geçerdi galiba. iyi ki aralıkta gitmişler. :46:

oohh keyfe bak sen bizim yerimize da keyif yap canıım :1:

şaka gibi ya sadece 18 güncük kaldı :21:

hepinizin yerine yaptım. uyumuş kalmışım sonra da zaten. şimdi evime geldim. önüm arkam sağım solum apartman. insan bu binalarda yaz geldiğini anlamıyor. :50:

çok şükür canım bitiyor. hayal gibi hala... geçer mi bu iki hafta diyorum bazen. :27: böyle söyleye söyleye ne günler geçirdik. :1:

en çok beklediğim tarih 1 mayıs. :46: sadece 2 çarşıları kaldı. :21:

evet canım hafta sonu oldumu kimsecikler girmiyor buraya.havalar çok güzel az kaldı çok şükür seninde keyfine dicek yok hani aman Allah bozmasın darısı da askerlerimiz gelsin onlarla keyif yapmaya olsun..:21::21:

amin canım. insanın hep bir yanı eksik kalıyor. sağ salim gelsinler inşallah. :16: sonra tatiller, piknikler, mangallar... yazı zaten çok severim, sevdiğim de gelecek. oh değmeyin keyfime. iyi oldu bu askerlik, özledik falan ama, aşkları artmış, değerimizi daha çok anlamış sevgililer oldular. :1: etkisi geçer mi bir süre sonra bilmiyorum ama. :32:

ben de katıldım aranıza sevgilim suan askerde.. 2 gün önce izni bitti .. 1 ay yanımdaydı şimdi çok zor geliyo onsuz bu sehire katlanmak..

Back
X