- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
nazlıcım yazdıklarını okudum canım sana üzülme desem de bir müddet üzülüceksin tabiki de canın da sıkılıcak ama şunu söyleyebilirim ki nikah günü şaşmazmış eğer Ahmet senin kaderinde varsa dönüp dolaşıp yine yollarınız buluşucaktır .. fakat bazen hayır sandığımız şeylerde şer vardır bilemeyiz çok beğendiğim bir sözü paylaşmak istiyorum seninle..ÖyLe Bir Şer Sunar ki Yaradan, Şerri Şerbet Sanar İçersin..Şerdedir Hayır Görmezsin EvveL, Sonra Hayra Hayret Edersin... dilerim herşey gönlünce olur♥ denizcim hayırlı yolculuklar canımyaramaz pisi ve sana da hayırlı yolculuklar olsun
![]()
Saol canım foruma gırıyorum ama yazmıyorum canım sıkkın szınde canınızı sıkmak ıstemıyorum herkesın kendıne gore sorunlar var zaten.
evt haklısın soledıklerınde.dun dedım bıızım ıcın bır sans yokmu hıcbırsey yapamıyormusun dedım.tekrar başlayalım dersen ben burdayım dedı senı halen eskısı gııbı sevıyorum dedı.sımdı donsem bır dert donmesem acısı cok kotu.
ama dönersem de ıcımı azıcık olsun sogutamazmısın dedım ne gıbı dedı en azından aılenın benım hakkındakı dusuncelerını ogrenmek ıstıyorum dedım.ole kaldı konu başka fln dedı.sımdılık bu dedım benım ıcın en önemlı sorun bu dedım.
sonra bı sure yazmadı cvb. dusun ben konusmamakdan sıkayet edıyorum ama gene bunları msjla yazdık.sonra bırşey demıcekmısın dedım işim var dedı sabret az dedı sonra laf koymus dogru ya sen sabredemıyordun dımı ya unutmusum ddı.bende daha yazmadım.
Son düzenleme: