sırayla yaşıyoruz işte. mayıs başlasın sonrası kolay.benim de keyfim yerindeydi ama kuzey güneyi izliyorum sinir oldum. şu güneye bi patlatcam.
ara ara dönüp bakmak lazım o günlere ben de bakıyorum da hey gidi hey diyorum. nasıl geçti zaman inanmıyorum[/QUOTE
okuyunca bile duygulandım şuraya bak tarih 1 ocak ama umut hep var geçiceğine inanan bi kız nitekim geçmişte sabır acıdır lakin meyvesi tatlıdır denizcim öyle değil mi
aynen canım inandık geçeceğine.destek olduk birbirmize.bahar gelse de kavuşsak diyoduk ve geldik o günlere.nasıl geçti bi biz biliriz.sabrettik.biraz daha sabredicez sadece hepsi bu.
kutlamalara son 10 diyelim o zaman. 351 lerin topiğine baktım şimdi kabus gibi yaaa... oh geçti gitti şükür.
ya dimi canım yemin töreni için hazırlıklara başladılar nasıl da hatırlıyorum o günleri,ne sancılıydı,nasıl dayanmışız bilmiyorum hiç
Günaydın arkadaşlar şafagımız 21
Bugün ikoncanımız ohh suyundanda havasında çok sevdigim ifadelerimden kendileri
Bugün güzel vatanımızdan DİYARBAKIRdayız DİYARBAKIRımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 694991
Bakalım DİYARBAKIRımızın nesi meşhurmuş?
Diyarbakir Surlari, Diyarbakir Karpuzu, Malabadi Koprusu, Ergani Bakiri, Behrampasa Camii, Delilo Halkoyunu, Deliller Hani, Diyarbakir Sokaklari, ( Kuceler ) Hilar Kayaliklari, Cermik Kaplicasi, Meryem Ana Kilisesi, Sari Saltik Turbesi
D harfine geeeldiiiiikkkk
ben geelldiim bu yoğunluk yordu beni bu hafta
napıyosun canım seni burda görmek güzelay ben geçen hafta dalasım geldi o güneye bazen kaptırıyorum sanırım kendimi
aynen canım inandık geçeceğine.destek olduk birbirmize.bahar gelse de kavuşsak diyoduk ve geldik o günlere.nasıl geçti bi biz biliriz.sabrettik.biraz daha sabredicez sadece hepsi bu.
ya dimi canım yemin töreni için hazırlıklara başladılar nasıl da hatırlıyorum o günleri,ne sancılıydı,nasıl dayanmışız bilmiyorum hiç
yemin törenine hazırlanıyorlar da yemin töreni dönüşü ne yaşayacaklarından habersizler.6 saat yolda kesintisiz ağlamıştım. ve eve döndükten sonra da devam etmiştim. aralık ve ocak ayını hatırlamak istemiyorum.
Zeynebim günaydın napıyosun canım okudum gidip görmüşsün sevdiceğini çok sevindim senin adına kuzum artık gelme sırası onlarda yetti bizim gittiğimizGünaydın arkadaşlar şafagımız 21
Bugün ikoncanımız ohh suyundanda havasında çok sevdigim ifadelerimden kendileri
Bugün güzel vatanımızdan DİYARBAKIRdayız DİYARBAKIRımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 694991
Bakalım DİYARBAKIRımızın nesi meşhurmuş?
Diyarbakir Surlari, Diyarbakir Karpuzu, Malabadi Koprusu, Ergani Bakiri, Behrampasa Camii, Delilo Halkoyunu, Deliller Hani, Diyarbakir Sokaklari, ( Kuceler ) Hilar Kayaliklari, Cermik Kaplicasi, Meryem Ana Kilisesi, Sari Saltik Turbesi
sağol canım. ben de kaptırıyorum bazen kendimi. ama bu sefer fazla kaptırmışım. rüyamda kıvanç tatlıtığ'u gördüm. hem de sevgilimdi. normalde de hiç öyle hayranlık falan duymam. nereden girdiyse rüyama. :44:
baya etkilenmişsin sen kuzum ama psikolojimiz bozuk normaldiryemin törenine hazırlanıyorlar da yemin töreni dönüşü ne yaşayacaklarından habersizler.6 saat yolda kesintisiz ağlamıştım. ve eve döndükten sonra da devam etmiştim. aralık ve ocak ayını hatırlamak istemiyorum.
merhaba kızlar, nasılsınız ?
4 gündür işe başladım ne internete girebildim ne de dinlenebildim..şimdi neti boş görünce hemen bi bakayım dedim
Allahım şafağı gördükçe içim açılıyor, midem de kelebekler uçuşuyorçok özledim, çok heyecan yaptım, of off =)
yazdıklarınızı okuyamadım yarenlerim, umarım bir sorun yoktur..
merhaba canım aynı heyecanı paylaşıyoruz bi an durup zaman geçmiyor diye düşünüyorum sonra 134 gün geçmiş 21 gün mü geçmicek gülten şaşırma diyorum kendi kendime konuşuyorum sürekli iştesen nasılsın nasıl memnun musun yeni işinden canım
Zeynebim günaydın napıyosun canım okudum gidip görmüşsün sevdiceğini çok sevindim senin adına kuzum artık gelme sırası onlarda yetti bizim gittiğimiz
sağol canım. ben de kaptırıyorum bazen kendimi. ama bu sefer fazla kaptırmışım. rüyamda kıvanç tatlıtığ'u gördüm. hem de sevgilimdi. normalde de hiç öyle hayranlık falan duymam. nereden girdiyse rüyama. :44:
baya etkilenmişsin sen kuzum ama psikolojimiz bozuk normaldir
merhaba canım aynı heyecanı paylaşıyoruz bi an durup zaman geçmiyor diye düşünüyorum sonra 134 gün geçmiş 21 gün mü geçmicek gülten şaşırma diyorum kendi kendime konuşuyorum sürekli iştesen nasılsın nasıl memnun musun yeni işinden canım
aynen kuzum ya, hadi biz biraz daha sağlam durabiliyoruz onlara karşı, dün gece askerim öyle bunalmış vaziyette konuştu ki benle 2 senedir ilk defa böyle olduğunu gördüm.her şeyden vazgeçmiş gibi bir hali vardı..birde bu hafta denetim var diye dağa çıkarmışlar, 8 km yürütmüşler, yemek vermemişler çok yorulmuştu konuşarak biraz rahatlattım gibi ama inşallah benden sonra yine kötü olmaz..
işimde çok şükür iyi canım, bugün sabahtan beri oturuyoruziş yok bugün oturmak nasip oldu bize :26:
aynen kuzum ya, hadi biz biraz daha sağlam durabiliyoruz onlara karşı, dün gece askerim öyle bunalmış vaziyette konuştu ki benle 2 senedir ilk defa böyle olduğunu gördüm.her şeyden vazgeçmiş gibi bir hali vardı..birde bu hafta denetim var diye dağa çıkarmışlar, 8 km yürütmüşler, yemek vermemişler çok yorulmuştu konuşarak biraz rahatlattım gibi ama inşallah benden sonra yine kötü olmaz..
işimde çok şükür iyi canım, bugün sabahtan beri oturuyoruziş yok bugün oturmak nasip oldu bize :26:
artık onlarda çok bunaldı canım son günler daha da sıkıştırıcak çok umutsuz konuşuyorlar,nişanlım herşeye kızma evresine geçti artık o kadar gergin ki ne desem alınma modunda
sevindim canım inşallah hep böyle rahat olursun
yeni işin hayırlı olsun miniklemur.. bu aralar onlar da biz de iyi değiliz galiba. bir hafta daha geçse, rahatlarız gibi geliyor. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. 20 günü mü atlatamayacağız? biz kabus gibi bir ocak ayı ve üstüne 3 ay daha geçirmiş insanlarız. şu son 20 gün mü geçmeyecek?
ah canım... benim eşim de alındı bana salı günü. neyse ki hemen toparlıyor. küsmüyor. ben de psikolojik olarak garip bir döneme girdim. sadece alışveriş yapasım var. işe gitmek istemiyorum, insanlarla konuşmak istemiyorum.hiçbir şey istemiyorum. neyse ki son 20. çabuk geçer inşallah. bu günleri unutalım artık istiyorum.
Zeynebim günaydın napıyosun canım okudum gidip görmüşsün sevdiceğini çok sevindim senin adına kuzum artık gelme sırası onlarda yetti bizim gittiğimiz
merhaba kızlar, nasılsınız ?
4 gündür işe başladım ne internete girebildim ne de dinlenebildim..şimdi neti boş görünce hemen bi bakayım dedim
Allahım şafağı gördükçe içim açılıyor, midem de kelebekler uçuşuyorçok özledim, çok heyecan yaptım, of off =)
yazdıklarınızı okuyamadım yarenlerim, umarım bir sorun yoktur..
Günaydın canım iyim sen nasılsın aynen devam şafak saymaya sağol kuzum gittim geldim yanındayken hasret gidiyorda ayrılınca daha fena başlıyor ama az kaldı artık sıra onlarda birdaha gitmemek üzere inşallah yetti bukadar
Evet canım o kokusunu duymak herşeye degiyoru çekilen herşeye artık dönüş vakti rabbim birdaha göstermesin hiçbirimize böyle ayrılıklar sen neden kapattın kendini kuzum içine kapanma hepimiz sabırsızız iyice sıkıştırıyor düşün dönerken otobüste gelene kadar agladım durdum artık öyle sıkıştırmışki ayrı kalmak istemiyorum 1dakika bile o yüzden bu zor dönemimiz atlatıcaz az kaldı canım benimiyiyim bende canım bir kaç gündür kendimi kapatmıştım iyice daraldımolsun gene de ilaç gibi gelmiştir görmek canım ne kadar dönüşü kötü olsa da kokusunu burnunda hissediyorsun ya o bir süre gidiyor insana ee sonra da o gelicek zaten :!6:
kızlarrr bugunu saymayın son 20 gün.....
uuuuuvvvvv
:)
son 3 kez bizsiz hafta sonları olacak... son 3 çarşı izni....
bugün diyarbakır yarın denizliiiii......ye yolculuk var kızlarrr
bavulları hazırlayınnn :)
Evet canım o kokusunu duymak herşeye degiyoru çekilen herşeye artık dönüş vakti rabbim birdaha göstermesin hiçbirimize böyle ayrılıklar sen neden kapattın kendini kuzum içine kapanma hepimiz sabırsızız iyice sıkıştırıyor düşün dönerken otobüste gelene kadar agladım durdum artık öyle sıkıştırmışki ayrı kalmak istemiyorum 1dakika bile o yüzden bu zor dönemimiz atlatıcaz az kaldı canım benim
Hazırım canım tüm hazırlıklar tamam artık dönüşü bekliyorum yolculuk başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?