349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Güzel modeller canım anlaşılan renkli cıvıl cıvıl bir ev olucak maşallah ben daha sade hatta karışık renkler benden uzak dursun taraftarı oldugum için bana en sade geleni tercih edeyim kahveli olan(kahve rengi hiç sevmem aslında normalde) morunda modeli yastıkları çok güzelmiş renk olarak ama o alt bacaklarını sevmedim metalleri hoş görünmedi gözüme sanki turkuazda pek kullanışlı olmaz gibi yan renkleri beyazya birde bence bukadar renk bir müddet sonra gözyorabilir tatlım inşallah içine sinen güzel cici modeller nasip olsun insanın içine sinmesi önemli olan

Çok azkaldı canım inşallah artık geriye 10dan sonra daha güzel sayılıcak

canım ben de karar vermiş değilim sitede gezerken renkleri, cıvıl cıvıl oluşları çok dikkatimi çekti.kullanışlı olur mu olmaz mı tavsiyeler önemli benm için.sanki bu modeller oturma odası için daha uygun gibi.salon için çok klasik bi takım olsun da istemiorum modern çizgiler taşısın. ki ben çok zor karar veren biriyimdir:44: zamanı gelince seçmek zor olmasın diye bakıorum yavaş yavaş netten puff zor işler ama bunlar zor

şimdi anladım puff masa takımı bi arkadaşta var benmde tek tarafı puf diğer yerleri sandalye olabilir aslında ama ben daha küçük bi masa istiorum galiba, ya da ben ne istiorum bilmiorum henüz.çok zor süreç bu süreçler ya:26:

Bende geniş sade modellerden hoşlanıyorum canım senin eklediklerinde güzelmiş pufudukları anladım şimdi evet öyle bir dekor görmüştüm kullanışlıda olur bence güzel fikir aklımın bir köşesine yazayım :13:
Zor işler gerçekten tatlım bende okadar kararsız ve fikir degiştirebilen bir insanımki beni tanısan kendine şükredersin
Mesela aşağıdaki modeller genelde benim begendigim tarzlar ekleyeyim bende birkaç resim

İki ayrı oda zor olmazmı canım hem salon hem oturma odası o boş odayı yine kendinize ait bilgisayar odanız yada oyun odası gibi senin ütülerini yapabilecegim pufuduk yastıklar rahatça hareket edebilecegin yer olarak kullanabilirsin ilerde çocuguna oda yapabilirsin iki oda kullanmayı ben düşünmüyorum mesela köşeli koltugu salonuma alıcam
kızlar 10 günden söz edince askerlerimizin ünlü bir deyişi aklıma geldi

ne atlet ne don sadece 10!!!!

Canım benimde aklıma gelmişti hadi yazmıyayım ogün gelince yazarız dedim canımcım o günler gelsin nerdeyse hergüne birdeyiş var

tatlım seninle bu konuda da uyuşuyoruz hem zevklerimiz benziyor hem düşüncelerimiz kesinlikle tek oda kullanmayı düşünüyorum diğer odaya minder falan atarım diye düşünüyorum dinlenme odası gibi aslında ben kıyafet dolabını koymak istiyorum ama müstakbel beyim oyle şey olurmu hiç misafir geldiğinde ne diycez siz bi kalkın biz bi giyinelimmi diycekmişiz bakıcaz artık hangisi olursa...

bende 10 gün kala yazıcaktım ama sabırsız ve heycanlı ben yine dayanamadım

kızlar aslında benm fikrimde tek oda. ama sevgilim aileler veya misafirler geldiğinde nerde kalıcak diyerekten oturma odası olsun istiyor.öğrenciyken ve şuanda hala benim boş odam var mesela çok antipatik öyle öğrenci evim gibi evim olsun istemiorum diyo.çamaşır odası veya ütü odası olarak kullanılacak boş bir oda istemiyor anladığım kadarıyla.misafir gelince salonda yatıp kalksınlar istemediğim için de oturma odasına çekyatlı bişiler düşünüyorum artık ben de.salona da şık ve rahat köşe takımı.

Evet canımcım fikirlerimiz zevklerimiz aynı kesinlikle böyle bizim için degerlendirmeli bir oda olmalı kimsenin girmeyecegi bizim kendimize ait ben iki koltuk takımı sokmayı uygun görmüyorum fazla gibi bence tabiki herkesin tercih meselesi kuzum niye böyle diyemem senin dediginde güzelmiş kuzum ama gelde erkeklere ikna et artık bir eglence oyun odası işlerimizi halledicegimiz yer olarak degerlendirirz bizde napalımBende çok sabırsızım çok artık gelsin 20 gün çabucak gelsinde son 3günde eglence yapalım

Canım benim haklısın tabiki ev döşenirken karşılıklı düşünmek lazım eşininde fikirleri önemli Allahtan askerimde öyle düşünüyor İki koltuk takımı fazladan para ayrıca fazladan temizlik ayrıca dediginde haklısın eger çok misafirin gelip gidicekse açılıp kapanıcak çekyat lazım uyumak için tabiki daha kullanışlı benim düşüncem aileler falan yakındaysa kimse gelip yatıya kalmıycaklar için geçerli bizim öyle o yüzden düşünmedim kişinin kullanışı önemli çünkü

anaam kızlar çok kaynatmışsınız. okuyamadım hepsini.

kız bacım valla herkes çift. ben de pazara gidince ezik hissediyorum kendimi hep. hamileler de çoğaldı. herkes neden hamile kalıyor ya benim cadı eltim de hamile kaldı. hem de daha 19unda. o mu cadı ben mi bilmiyorum gerçi. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

bekliyoruz canım. en kısa zamanda olur inşallah hem nişanın hem düğünün. ben 4 ayda hallettim hepsini. bekleyemedik biz.

canım benden bir tavsiye. evini eşya ile doldurma ilk başta. vitrin falan alma bence. ben almadım. çok da rahatım. evlendikten sonra yavaş yavaş tamamlarsın. benim evim öyle ferah ki.

benden önce evlenen arkadaşlarım geldi geçen. evime bayıldılar. eşyalarım kullanışlı ve leke tutmayan kumaşlardan. genelde krem rengini tercih ettim. evim küçük ama çok ferah görünüyor.

yemek masası bile almadım daha. zaten evlendikten hemen sonra misafir gelmiyor. gelen olursa da mutfakta açılan 6 kişilik olan bir masam var onu salona taşıyorum, açıyorum. hala da yemek masası almayı düşünmüyorum. taşınma ihtimalimiz var. büyük bir eve çıkarsak alacağım.

çok eşya alıp borca da girmeyin, öyle bunalırsınız ki. o parayla güzel bir balayı yapın. paranız çok, eviniz genişse ama her şeyi alabilirsin.

benim sözlerim çok parası olmayanlar için. bak eşim gitti bütün borçlar bana kaldı. iyi ki çok eşya almamışız diyorum. oturma odası lazım oluyor. biz hep salonda oturuyoruz. bir odada eşimin bekarlıktan kalma iki çekyatı var. onlar çok iş gördü. kalabalık gelen oldu, çocuklar oynadı vs. allah hepinizin işini rast getirsin.

bahar gelir çiçekler açar 351 gelir 349 kaçarrr:)))) Ne zaman yemin törenleri 351lerin bu haftasonumu

dimamm.....
canım benden bir tavsiye. evini eşya ile doldurma ilk başta. vitrin falan alma bence. ben almadım. çok da rahatım. evlendikten sonra yavaş yavaş tamamlarsın. benim evim öyle ferah ki.

benden önce evlenen arkadaşlarım geldi geçen. evime bayıldılar. eşyalarım kullanışlı ve leke tutmayan kumaşlardan. genelde krem rengini tercih ettim. evim küçük ama çok ferah görünüyor.

yemek masası bile almadım daha. zaten evlendikten hemen sonra misafir gelmiyor. gelen olursa da mutfakta açılan 6 kişilik olan bir masam var onu salona taşıyorum, açıyorum. hala da yemek masası almayı düşünmüyorum. taşınma ihtimalimiz var. büyük bir eve çıkarsak alacağım.

çok eşya alıp borca da girmeyin, öyle bunalırsınız ki. o parayla güzel bir balayı yapın. paranız çok, eviniz genişse ama her şeyi alabilirsin.

.
benim sözlerim çok parası olmayanlar için. bak eşim gitti bütün borçlar bana kaldı. iyi ki çok eşya almamışız diyorum. oturma odası lazım oluyor. biz hep salonda oturuyoruz. bir odada eşimin bekarlıktan kalma iki çekyatı var. onlar çok iş gördü. kalabalık gelen oldu, çocuklar oynadı vs. allah hepinizin işini rast getirsin. [/QUOTE]

ben senin tavsiyelerinitutacamm bana nasihat verdin sankii..çok acill olanları alacam ilk gerisinisonraa eliçine çıkacak kadar olsun ilkbaşlardaa hayırlısı bakalım zaman ne gösteririse artıkk..

Son düzenleme:
bir de kızlar hep diyorlar ki elalem ne der, hiçbir şey almadan evlendi gitti vs. eşimin bir arkadaşı vardı. ondan duydum ben, güya hiç eşya almadan evlenmişiz. umursamadım. bunu söyleyen insanların evinde adım atacak yer yok eşyadan. şimdi çocukları oldu, neredeyse 50 bin tl borçları var.

ben borç öderken kimsenin umrunda değildi ama. herkes konuşur, özellikle nişanlıyken ve evlenirken her kafadan bir ses çıkar. biz her şeyi eşimle yaptık, ailelerimiz anlayışlı insanlardı karışmadılar. çok rahat ettik. evlendikten sonra yalnızsınız unutmayın. insan anasından babasından bile isteyemiyor artık bir şey.

bana yetecek eşyam var çok şükür. borçlarımız da neredeyse bitti. insanlar laf eder diye fazladan ya da gücünüzü zorlayacak bir şey almayın. o borçları siz öderken millet kapısını kapatıp rahatça oturuyor evinde.

bir de nişanlılık dönemimiz çok azdı. yemek takımımı falan alırken aceleye geldi. şimdi hiç sevmiyorum. ve yemek takımımı ilk defa mart ayında açtım. keşke diyorum evlendikten sonra telaştan kurtulup rahat rahat alsaydım.

hepinize mutluluklar kızlar.

Ben gelmicem kuzumÇok gergin bu günlerde herşeye kızıyor bana patlıyorBi gel diyor bir gelme diyor Yol parasına bende giderim alışveriş yaparımDaha 34 gün var ama olsun

Kızlar bugün benim Kocamında çıkış günü belli olmuş çok şükür.
16 Mayıs serbesttttttt uuhhuuuu :)

Gözünaydın canım bizimki 28 mayısa atmışlar10 gün izin kullanmıştık 2 günde onlar eklemişZaten gıcık oluorlar benimkine doğrucu davut ya 2 hafta durduk yere çarşısını kitlemişler

Çok haklısın canım kim ne demiş ne der diye düşünmemek gerek ben düşünmüyorum takmıyorum Allahtan öyle bir yapım yok içime sinmezse bana aldıramazlar birşeyi huyum böyle içime sinmesi sevmem lazım gereksizsede gereksizdir bana göre insanlar alıyor diye almam insanlar ister diye almam mesela evlenen arkadaşım bana diyorki yatak örtüsü alıcam belki pek kullanmam ama evlenirken olması gerekiyormuş dedim ben hiç öyle süslü püslü şey alcam millet evimde görcek diye çalışıyorum hangi ara sercem onu o kadar güzel nevresim takımları alıyorumki tekli yatak örtülerine bin basar böyleyim valla kullanışlı olanlar dedigin gibi birde abartmamak en iyis ben mesela anlamıyorum 3-4 takım yemek takımı alanları kimse alınmasın ama gereksiz canım sence degilmi hem misafir için hem günlük sonra tekrar günlük birsürü mutfaklara sıgmaz nasıl yemek yencek
Bunun gibi birsürü şey varda şimdi kafa şişirmiyim canım
Kızlar bugün benim Kocamında çıkış günü belli olmuş çok şükür.
16 Mayıs serbesttttttt uuhhuuuu :)

Hayırlı olsun canım gözünüzaydın inşallah gelsin artık Mayıs 16-17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…