- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
haklısın canım şimdi kendimize bakmamız lazım artık şunun şurasında ne kaldı değil midimamm ve diğer arkadaşta sanırım benim ayy düşüncesi bile heyecanlandırıyor ben de neva23 gibi askerini 11 aralıktan beri görmeyenlerdenim ve biz normalde de farklı şehirlerdeyiz umarım artık bir daha ayrılmamak üzere kavuşucaz gelsin de en müsait zamanda nişan var hayırlısıyla zeynepcim çok çok az kaldı canım geri sayıma ben şafağın 10 olmasını bekliyorum şuan
Güzel modeller canım anlaşılan renkli cıvıl cıvıl bir ev olucak maşallahben daha sade hatta karışık renkler benden uzak dursun taraftarı oldugum için bana en sade geleni tercih edeyim kahveli olan(kahve rengi hiç sevmem aslında normalde) morunda modeli yastıkları çok güzelmiş renk olarak ama o alt bacaklarını sevmedim metalleri hoş görünmedi gözüme sanki turkuazda pek kullanışlı olmaz gibi yan renkleri beyazya birde bence bukadar renk bir müddet sonra gözyorabilir tatlım inşallah içine sinen güzel cici modeller nasip olsun insanın içine sinmesi önemli olan
Eki Görüntüle 694389 Eki Görüntüle 694390
canım masa tam benim beğendiğim gibi değil örnek olsun diye koydum puf tek tarafta oluyor diğer tarafta normal sandalye.
köşeyide ben daha sade tek renk ve geniş beğeniyrum
Bende geniş sade modellerden hoşlanıyorum canım senin eklediklerinde güzelmiş pufudukları anladım şimdi evet öyle bir dekor görmüştüm kullanışlıda olur bence güzel fikir aklımın bir köşesine yazayım :13:Eki Görüntüle 694389 Eki Görüntüle 694390
canım masa tam benim beğendiğim gibi değil örnek olsun diye koydum puf tek tarafta oluyor diğer tarafta normal sandalye.
köşeyide ben daha sade tek renk ve geniş beğeniyrum
Zor işler gerçekten tatlım bende okadar kararsız ve fikir degiştirebilen bir insanımki beni tanısan kendine şükredersincanım ben de karar vermiş değilim sitede gezerken renkleri, cıvıl cıvıl oluşları çok dikkatimi çekti.kullanışlı olur mu olmaz mı tavsiyeler önemli benm için.sanki bu modeller oturma odası için daha uygun gibi.salon için çok klasik bi takım olsun da istemiorum modern çizgiler taşısın. ki ben çok zor karar veren biriyimdir:44:zamanı gelince seçmek zor olmasın diye bakıorum yavaş yavaş netten puff zor işler ama bunlar zor
kızlar 10 günden söz edince askerlerimizin ünlü bir deyişi aklıma geldi
ne atlet ne don sadece 10!!!!
Bende geniş sade modellerden hoşlanıyorum canım senin eklediklerinde güzelmiş pufudukları anladım şimdi evet öyle bir dekor görmüştüm kullanışlıda olur bence güzel fikir aklımın bir köşesine yazayım :13:
Zor işler gerçekten tatlım bende okadar kararsız ve fikir degiştirebilen bir insanımki beni tanısan kendine şükredersin
Mesela aşağıdaki modeller genelde benim begendigim tarzlar ekleyeyim bende birkaç resim
İki ayrı oda zor olmazmı canım hem salon hem oturma odası o boş odayı yine kendinize ait bilgisayar odanız yada oyun odası gibi senin ütülerini yapabilecegim pufuduk yastıklar rahatça hareket edebilecegin yer olarak kullanabilirsin ilerde çocuguna oda yapabilirsin iki oda kullanmayı ben düşünmüyorum mesela köşeli koltugu salonuma alıcam
Canım benimde aklıma gelmişti hadi yazmıyayım ogün gelince yazarız dedim canımcım o günler gelsin nerdeyse hergüne birdeyiş var
tatlım seninle bu konuda da uyuşuyoruzhem zevklerimiz benziyor hem düşüncelerimiz kesinlikle tek oda kullanmayı düşünüyorum diğer odaya minder falan atarım diye düşünüyorum dinlenme odası gibi aslında ben kıyafet dolabını koymak istiyorum ama müstakbel beyim oyle şey olurmu hiç misafir geldiğinde ne diycez siz bi kalkın biz bi giyinelimmi diycekmişiz bakıcaz artık hangisi olursa...
bende 10 gün kala yazıcaktım ama sabırsız ve heycanlı ben yine dayanamadım
kızlar aslında benm fikrimde tek oda. ama sevgilim aileler veya misafirler geldiğinde nerde kalıcak diyerekten oturma odası olsun istiyor.öğrenciyken ve şuanda hala benim boş odam var mesela çok antipatik öyle öğrenci evim gibi evim olsun istemiorum diyo.çamaşır odası veya ütü odası olarak kullanılacak boş bir oda istemiyor anladığım kadarıyla.misafir gelince salonda yatıp kalksınlar istemediğim için de oturma odasına çekyatlı bişiler düşünüyorum artık ben de.salona da şık ve rahat köşe takımı.
Kızlar şafak atmaya devam ettikçe günler daha yavaş geçmeye başladı gibi değilmi? Sanırım bahar rehaveti beni de vurdu:44: Özellikle dün ortalıkta herkes çift bitek ben yalnızmışım gibi geldiBu arada sanki hamileler de çoğalmış gibi mi ne?????????
merhabalar herkesekeyifler yerindedir umarım..
şafak 22 2li hanelerde bitiyor artıkselinciğimin hesaplama yöntemini beğendim çok daha bi az gözüktü gözüme o sayede.ama askerim de şu 2li haneler geçmek bilmedi diyip duruyor,onlar daha da sabırsızlandı tabi. burcucum ve zeynepçim demek ziyarete gittiniz ne iyi ettiniz, son zamanlar onlar için çok zor bi nebze olsun son 22 gün daha kolay geçer inşallah. ben de bu hafta sonu gidicem sonra 17 dicez.sinemim sen de gel. bebiş haberlerini bekliorum en kısa zamanda yaramazpisi ve dimaam eğer iş bulursak ben de hemen nişan haberimi verebilirim
canım iyiyim ben 40dan aşağı düştüğümüzden beri iyiyimaskerlerimiz sabırsızlaştı iyice haklısın ama az kaldığını düşünerek mutlu olmayı bilmeliyiz. bu unutkanlık yeme alışkanlığı ile ilgili galiba.dimaam ve bi arkadaşta daha var.dikkatli olmak askerlerimizin yokluğunda kendimize daha iyi bakmamız lazım,onlar geldiğinde harika olalım değil mi ama
bugünlerde yeniden biraraya gelmeliyiz, fikir alışverişlerinde bulunmalıyız. Allah kolaylık versin canım hiç görüşemeyenler için daha mı zor daha mı kolay bilmiyorum ama ben görüşmeseydim çok kötü olurdum heralde. ama artık ayrılığımız olmucak inşallah son ayrılık bu
canım nette siteden veya kk da paylaşılan modellere bakıorum kafamda bişeyler olsun diye.eğer askerim dönüşünde iş bulabilirse ağustos sonu eylül başı evlilik gerçekleşebilirayy söylerken bile çok heyecanlanıorum hiç bi hazırlığımız yok hersey hızlıca gelişecek,o nedenle kafamda şekillensin diye herseye bakıorum.beyaz eşya modellerine,gelinlik modellerine bile. puflu yemek takımı derken bilemedim canım o nası bişe?? ben de vitrin istemıorum göze hitap eden hoş bi köşe takımı ve özellikle de rahat bi köşe takımı aynen tv sehpası ünite değil de sehpa ben de.kafamda istediğim tarzlar belli olsa yeticek aslında.
bahar gelir çiçekler açar 351 gelir 349 kaçarrr:)))) Ne zaman yemin törenleri 351lerin bu haftasonumu
merhabalar herkesekeyifler yerindedir umarım..
şafak 22 2li hanelerde bitiyor artıkselinciğimin hesaplama yöntemini beğendim çok daha bi az gözüktü gözüme o sayede.ama askerim de şu 2li haneler geçmek bilmedi diyip duruyor,onlar daha da sabırsızlandı tabi. burcucum ve zeynepçim demek ziyarete gittiniz ne iyi ettiniz, son zamanlar onlar için çok zor bi nebze olsun son 22 gün daha kolay geçer inşallah. ben de bu hafta sonu gidicem sonra 17 dicez.sinemim sen de gel. bebiş haberlerini bekliorum en kısa zamanda yaramazpisi ve dimaam eğer iş bulursak ben de hemen nişan haberimi verebilirim
Kızlar bugün benim Kocamında çıkış günü belli olmuş çok şükür.
16 Mayıs serbesttttttt uuhhuuuu :)
Çok haklısın canım kim ne demiş ne der diye düşünmemek gerek ben düşünmüyorum takmıyorum Allahtan öyle bir yapım yok içime sinmezse bana aldıramazlar birşeyi huyum böyle içime sinmesi sevmem lazım gereksizsede gereksizdir bana göre insanlar alıyor diye almam insanlar ister diye almambir de kızlar hep diyorlar ki elalem ne der, hiçbir şey almadan evlendi gitti vs. eşimin bir arkadaşı vardı. ondan duydum ben, güya hiç eşya almadan evlenmişiz. umursamadım. bunu söyleyen insanların evinde adım atacak yer yok eşyadan. şimdi çocukları oldu, neredeyse 50 bin tl borçları var.
ben borç öderken kimsenin umrunda değildi ama. herkes konuşur, özellikle nişanlıyken ve evlenirken her kafadan bir ses çıkar. biz her şeyi eşimle yaptık, ailelerimiz anlayışlı insanlardı karışmadılar. çok rahat ettik. evlendikten sonra yalnızsınız unutmayın. insan anasından babasından bile isteyemiyor artık bir şey.
bana yetecek eşyam var çok şükür. borçlarımız da neredeyse bitti. insanlar laf eder diye fazladan ya da gücünüzü zorlayacak bir şey almayın. o borçları siz öderken millet kapısını kapatıp rahatça oturuyor evinde.
bir de nişanlılık dönemimiz çok azdı. yemek takımımı falan alırken aceleye geldi. şimdi hiç sevmiyorum. ve yemek takımımı ilk defa mart ayında açtım.keşke diyorum evlendikten sonra telaştan kurtulup rahat rahat alsaydım.
hepinize mutluluklar kızlar.
Kızlar bugün benim Kocamında çıkış günü belli olmuş çok şükür.
16 Mayıs serbesttttttt uuhhuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?