Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
351 lerin topici kaynıyor. bizimkinde de in cin top oynuyor.[/QUOTE
dimammm iyi akşamlar canım napıyosun?? 351 ler kabına sığmaz şimdi buraya yazar rahatlarlar çok zor bir dönem alışma dönemindeler Allah kolaylık versin hepsine bizi de bir an evvel kavuştursun inşallah![]()
351 lerin topici kaynıyor. bizimkinde de in cin top oynuyor.[/QUOTE
dimammm iyi akşamlar canım napıyosun?? 351 ler kabına sığmaz şimdi buraya yazar rahatlarlar çok zor bir dönem alışma dönemindeler Allah kolaylık versin hepsine bizi de bir an evvel kavuştursun inşallah![]()
canım iyiyim, sen ne yapıyorsun? geziyorum işte buralarda, oralarda.. biz alıştık herhalde artık. bir de az kaldığı için daha rahatız. hazırlayacağım kahvaltıyı düşünüyorum şimdiden.o gün ve ertesi gün rapor alıp işe gitmeyeceğim. :118:
canım iyiyim, sen ne yapıyorsun? geziyorum işte buralarda, oralarda.. biz alıştık herhalde artık. bir de az kaldığı için daha rahatız. hazırlayacağım kahvaltıyı düşünüyorum şimdiden.o gün ve ertesi gün rapor alıp işe gitmeyeceğim. :118:
bende iyiyim çok şükür askerim hastalanmış ona canım sıkkın biraz evet canım biz artık alıştık tabi kıdemli olduk ne de olsakıyamamm düşünülmez mi şunun şurasında ne kalmış canım bitmiş bitmiş yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz askerimiz gelmiş:119::119::119:
bende iyiyim çok şükür askerim hastalanmış ona canım sıkkın biraz evet canım biz artık alıştık tabi kıdemli olduk ne de olsakıyamamm düşünülmez mi şunun şurasında ne kalmış canım bitmiş bitmiş yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz askerimiz gelmiş:119::119::119:
ah ne zordur oralarda hasta olmak. ben de evde hasta olduğumda, hastalığımdan ziyade yalnızlığı üzülüyorum. senin aklında hep askerindedir. ama birkaç güne iyileşir, zaten çok da az kaldı. 351lerde 4 ay 29 gün falan yazıyor. o 4 ay nasıl geçer ya... biz ne günler geçirmişiz. çok şükür halimize. az kaldı az kaldı.![]()
ah ne zordur oralarda hasta olmak. ben de evde hasta olduğumda, hastalığımdan ziyade yalnızlığı üzülüyorum. senin aklında hep askerindedir. ama birkaç güne iyileşir, zaten çok da az kaldı. 351lerde 4 ay 29 gün falan yazıyor. o 4 ay nasıl geçer ya... biz ne günler geçirmişiz. çok şükür halimize. az kaldı az kaldı.![]()
hem de ne zor yatmaya bile izin yokmuş bi arkadaşıyla anlaşmışta dinlenmesine yardımcı olmuş saolsun gözetlemiş yakalanmasın diye ne merhametsizler diyorum hastasın sesinden bile belli oluyo diyorum o kadar çok hasta numarası yapan varki arada kaynıyoruz böyle diyo :) 5 gündür hasta sesi bile düzelmemiş garibimin çok kötü geliyoduinşallah bir an evvel iyileşir:18: evet canım çok zorlu bir süreçti fakat sabırla yedik şafağı resmen şunun şurasında ne kaldı kavuşmaya:13:
hem de ne zor yatmaya bile izin yokmuş bi arkadaşıyla anlaşmışta dinlenmesine yardımcı olmuş saolsun gözetlemiş yakalanmasın diye ne merhametsizler diyorum hastasın sesinden bile belli oluyo diyorum o kadar çok hasta numarası yapan varki arada kaynıyoruz böyle diyo :) 5 gündür hasta sesi bile düzelmemiş garibimin çok kötü geliyoduinşallah bir an evvel iyileşir:18: evet canım çok zorlu bir süreçti fakat sabırla yedik şafağı resmen şunun şurasında ne kaldı kavuşmaya:13:
aranıza yeni katıldım bende 351. dönem asker yareni olarak sizin az kaldı ne güzel Allah tez zamanda kavuştursun hepinizi (hepimizi)
askerim muşta usta birliğine katılacak fakat orasıyla ilgili hiç bi bilgi bulamıyorum çok tedirginim bu konu hakkında bilgisini paylaşan olursa çook mutlu olurum beklemek zor böyle belirsizlik bilinmezlik dahada zor((
amin. inşallah siz de bir an önce kavuşursunuz. benim tanıdığım biri yok ama belki bilmediklerimden biri varsa mesajı görünce cevap yazar herhalde. :26:
Canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ablanın çok zor çok yakınlarını kaybetmenin acısı bende bu acıyı dedemle yaşadım hala içimde acısı unutulmuyor zaman geçtikçede onun yoklugunu arıyor insan![]()
nazlıcım senin de başın sağ olsun canım Rabbim sabrını veriyor yoksa gerçekten çok zor imtihanlar![]()
ah kuzum Allah sabır versin mekanı cennet olsun ablacığının :2:
canlarım Allah razı olsun sağolun kızlar.insan herseye alısıyor.ben kucukken ölumden çok korkardım.devamlı ruyamda babamın öldugunu gorer aglayarak uyanırdım.ablamın ölumunden sonra sabah uyandıgımda annem babamla kalınca onları yoklardım nefes alıyorlarmı dıye.nesekı ınsan dedıgım gıbı herseye alısıyor en kotusude evlat acısı.onlar yasadı ben bazen dusunuyorum dogmayan bebegımı bole bırşey olsa ne yapardım dıye.sabah sabah ıcınızı karattım yaww.
sevgi_nehri canım senınde askerın hastamıs gecmıs olsun umarım tez zamanda eskı saglıgına kavusur.Allahım acıl sıfa versın.askerde hasta olmak cok zor.kızlar ne guzel azıcık gnlerınız kaldı..tabıkı gunlerın azalması ıle heyecanda tavan yapmaya başlamıstır.evlıler adına daha cok sevınıyorum onlar ıcın daha zordur.Allah ım bır daha ayrılık gostermesın.
351 lerin topici kaynıyor. bizimkinde de in cin top oynuyor.![]()
tatlım benim sevdiğim acemiliğini amasya da yaptı şu an karsta muşa dair bi fikrim yok ne yazık ki :44:aranıza yeni katıldım bende 351. dönem asker yareni olarak sizin az kaldı ne güzel Allah tez zamanda kavuştursun hepinizi (hepimizi)
askerim muşta usta birliğine katılacak fakat orasıyla ilgili hiç bi bilgi bulamıyorum çok tedirginim bu konu hakkında bilgisini paylaşan olursa çook mutlu olurum beklemek zor böyle belirsizlik bilinmezlik dahada zor((