349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aranıza yeni katıldım bende 351. dönem asker yareni olarak sizin az kaldı ne güzel Allah tez zamanda kavuştursun hepinizi (hepimizi)
askerim muşta usta birliğine katılacak fakat orasıyla ilgili hiç bi bilgi bulamıyorum çok tedirginim bu konu hakkında bilgisini paylaşan olursa çook mutlu olurum beklemek zor böyle belirsizlik bilinmezlik dahada zor ((

çok merhametsizler gerçekten. revire gitmemiş mi ya? orada istirahat veriyorlar. yatardı. neyse inşallah son sıkıntıları olur. gözden uzak olmaları yoruyor bizi. ama en büyük engelden kurtulmuş oluyoruz. askerliğini bitirip 10 yıl sonra bile bunun sevincini yaşayan bir sürü insan var. çünkü stresi de yükü de çok ağır. şimdiden diyorum, oğlum olursa göndermem, para biriktirmeye başlasam iyi olur her ihtimale karşın. bir an önce iyileşir inşallah canım.

amin. inşallah siz de bir an önce kavuşursunuz. benim tanıdığım biri yok ama belki bilmediklerimden biri varsa mesajı görünce cevap yazar herhalde. :26:

nazlıcım senin de başın sağ olsun canım Rabbim sabrını veriyor yoksa gerçekten çok zor imtihanlar

ah kuzum Allah sabır versin mekanı cennet olsun ablacığının :2:

canlarım Allah razı olsun sağolun kızlar.insan herseye alısıyor.ben kucukken ölumden çok korkardım.devamlı ruyamda babamın öldugunu gorer aglayarak uyanırdım.ablamın ölumunden sonra sabah uyandıgımda annem babamla kalınca onları yoklardım nefes alıyorlarmı dıye.nesekı ınsan dedıgım gıbı herseye alısıyor en kotusude evlat acısı.onlar yasadı ben bazen dusunuyorum dogmayan bebegımı bole bırşey olsa ne yapardım dıye.sabah sabah ıcınızı karattım yaww.

sevgi_nehri canım senınde askerın hastamıs gecmıs olsun umarım tez zamanda eskı saglıgına kavusur.Allahım acıl sıfa versın.askerde hasta olmak cok zor.kızlar ne guzel azıcık gnlerınız kaldı..tabıkı gunlerın azalması ıle heyecanda tavan yapmaya başlamıstır.evlıler adına daha cok sevınıyorum onlar ıcın daha zordur.Allah ım bır daha ayrılık gostermesın.

Günaydın arkadaşlar şafağımız 27
İkoncanımızı çok seviyorum ben ya
Bugün güzel vatanımızdan GAZİANTEPteyiz GAZİANTEPimize selam yola devam

Bakalım GAZİANTEPimizin nesi meşhurmuş?
Antepfistigi, Antep Baklavasi, Zeugma-Karkamis-Yesemek Antik Kentleri, Iplik Sanayi, Karpuzatan ve Dulukbaba Mesire Yerleri, Antep Mutfagi
Gaziantepi çok merak edenlerdenim gidip görmek istedigim yerlerden biridir kendisi artık güzel yerlerindenmi fıstıklı baklavalarına saldırmak içinmi bilemem tabi

Allahım kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin canım görüyoruz yaşıyoruz elbet hayatta ama inşallah az görmek bu acıyı az yaşamak isteriz hepimiz

Sevgi nehri canım çok geçmiş olsun askerin inşallah sağlıgına kavuşur biran önce

Gunaydin guzel yarenlerr:) herkes mutlu olsun son gunlerimizi zehir etmeyelim kendimize.. Ölüm hepimize ama hic ölmuycek gibi dunyaya yarin olcekmisiz gibide ahirete calisablrsek hem bu dunyadan zevk alir hemde olum gercegine hazrlamis olurz kendimizi.. Cumamiz mubarek olsun canlarim...

Nazliciim Allah rahmet eylesin. Ozlem askerinede acil sifalar diliyrm. Hepsini okumaya calsiyrm ama yazamiyrm dimaam biraz sinirlisin bugunlerde artik baya baya skstrdi safak bizi ama bittiginde hepsi geride kalicak ve cok az kaldi:) gulten canim benim askerimde okadar guclu duruyoduki ama artik hatrlamak dahi istemyrm burayi hayrlsiiyla bi gelsem dedi bende cok uzuldum ama ne gunler gecrdk 351leri gorunce halimize sukrediyrm o gunleri atlattik insallah 4 haftayi kolayca bitirelim kavusalim sevdiceklerimize:/ zeynepciim bu arada bende gitmek istyrm gaziantepe baklavalarin etkside var tabi bide yerinde yemek gerek

gültencim nazlımm başınız sağolsun gerçekten yazdıklarınıza çok üzüldüm Allah sabır versin...
özlemcimm canım çok geçmiş olsun askeriyede hasta olmak gerçekten çok zor
351 lerin topici kaynıyor. bizimkinde de in cin top oynuyor.

alemsin kuzumm yaa ama hesap pasif gözüküyor neden anlayamadım

tatlım benim sevdiğim acemiliğini amasya da yaptı şu an karsta muşa dair bi fikrim yok ne yazık ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…