• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlar yine aradi coooookkk mutluyum. Tabi kendimi tutamadim biraz koyverdim. Sakin aglama diye o beni teselli ediyo ya:) 2.5 dk konustuk. oglende annemi aramis. Merak etme cok iyiyim diye. Annem cok sever onu benden cok aglamistir yani. Cok mutluyum aksam yine aricak. Darisi herkesin basina. Once nehirnilin basina:) bi de sey dedi bu askerlik cok gereksiz bisey:)

Dua ediyorum canım bolbol içimi raharlatsın diye seni kavuştursun Allahım askerine canım senin askerin nerde? yemin törenine çok gitmek istiyorum ama bir konuşma geçti 2gün evci iznine ailesi çıkarırsa gidemem canım evden izin alamamki işten alsamda pazar günü sabahtan gidip ailesiyle dönerim büyük ihtimal akşama bakalım karabükte havaalanı yok otobüs 6bucuk saat sürüyor günü birlik için zor kışdayız kar yağdıgında istemiycek askerim o bolu dağı yüzünden kesin birşey olur korkusuyla :43: burdan uçakla ankaraya gidip ordan otobüse binmeyi düşünüyorum

aminnnnn aminn hepimizi kavuştursun insallah. Benim askerim mersinde ben istanbuldayım. 1 gün evci izni oluyor diye biliyorum canım. annen biliyorsa idare eder belki canım

Canım çok sevindim 9 dkka çok güzel ya bak rahatıda yerindeymiş için rahatlamıştır inşallah birazda olsa ben daha duyamadım gizemcim akşama arıycak herhalde bir umutla bekliyorum annesini aradım dedim belki onları aradı onlarıda aramamış :43: buarada annesine anne demiyordum henüz isteme olmadı bizde tuhaf olur diye sevdigimde biraz bozuluyordu annemden başkasına kullanmakta zorluk çekerim dedim ilk başlarda teli açtım anne nasılsın dedim inanamıyorum kendime ağzımdan biraz zor çıkar sanıyordum sevgi neler yaptırıyor insana :69::43:

Ayy ne güzel canım :) Onların askere gitmesi bir çok şeyi değiştirdi.Ben de bundan sonra durduk yere onu üzmemeye,ani çıkışlar yapmamaya,daha az konuşmaya daha çok düşünmeye karar verdim.Onu üzdüğüm en küçük bir olay için bile o kadar pişmanlık duyuyorumki şu an:(

aminnnnn aminn hepimizi kavuştursun insallah. Benim askerim mersinde ben istanbuldayım. 1 gün evci izni oluyor diye biliyorum canım. annen biliyorsa idare eder belki canım

Amin canım annem biliyor onun için sorun değilde babalar için sorun babam bilmiyor henüz askerden sonraya sakladık biz :18: cuma cıkıp pazar akşamı dönüyorlarmış askerler evcide yoksa koşa koşa gitcemde 2 akşam olunca kaldım böyle :43:

Kizlar yine aradi coooookkk mutluyum. Tabi kendimi tutamadim biraz koyverdim. Sakin aglama diye o beni teselli ediyo ya:) 2.5 dk konustuk. oglende annemi aramis. Merak etme cok iyiyim diye. Annem cok sever onu benden cok aglamistir yani. Cok mutluyum aksam yine aricak. Darisi herkesin basina. Once nehirnilin basina:) bi de sey dedi bu askerlik cok gereksiz bisey:)

Allah daha çok nasip etsin canım gözün aydın.

Ayy canım benim sağol inşallah arasın hemen yazıcam dua ediyorum bol bol tüm askerlerimize :72: Çok sevindim canım napalım ağlıyor insan tutamıyorki bencede söylediği çok güzelmiş gereksiz biz özlemle bekliyoruz onlar sıkıntılarla bekliyorlar :43:

Çok sevindim canım sesini duyabilmişsin sonunda:)

ya meraktan kuduruyorum telefonum çaldı kalbim çarpa çarpa aldım telefonu elime aşkım arıyor oleeeyy diye babamın aradığını görünce adamıda tersledim:(((( ara be çocuk çok sabırsızım yavaş yavaş alışacağım inşallah ama her gün her saat istediğim her an arayıp konuştuğum en yakın arkadaşım sırdaşımken şimdi onun sesini duyamamak dokunuyo çok fena

ya meraktan kuduruyorum telefonum çaldı kalbim çarpa çarpa aldım telefonu elime aşkım arıyor oleeeyy diye babamın aradığını görünce adamıda tersledim:(((( ara be çocuk çok sabırsızım yavaş yavaş alışacağım inşallah ama her gün her saat istediğim her an arayıp konuştuğum en yakın arkadaşım sırdaşımken şimdi onun sesini duyamamak dokunuyo çok fena

Canım ben de öyleyim:) Onun dışında kim ararsa tersleyip kapatıyorum:)

Herkes aynı sanırsam demin telefon çaldı kalbim durcaktı baktım hemen msj turkcell sağolsun yüregime indiriyordu :43:

Az once babasi aradi. Dediki merak etme cok iyi. Carsamba gununden beri yaptiklari herseyi anlatti cok sevindim. Rahatlari yerindeymis cok sukur. Guzel kizim merak etme dedi:) pazar gunu dedi sanirsam (heycandan unuttum) yanina gidicekmis o gun saatlerce konusursunuz benim telimden dedi. Kendisi emekli komutan. Ordaki komutanlar hep arkadaslari

benimki bgn 12 30 gibi aradı sesi çok iyi geliyordu.şimdi traş olup foto cekilcez dedi.nasıl dedim yerin fln.askerlik işte dedi.ama komutanımız ii dedi.içim rahatladı.inşallah hepimizinki rahattır.dün cok kötüydüm kuzenimde kaldım ondan

Back
X