Ben de aşkım aramadan önce zırıl zırıl ağlıyordumSağolsunlar diğer kızlar sayesinde sevindim.Sesinide duyunca rahatladım.Sen de rahat ol canım mebsdekilerin akşamı böyle geçmiş.Senin sevdiğininde keyfi yerindedir
Kizlar ailem benim moralimi cok bozuyor. Aradi konustuk kapattik, aradigi seni sevdigini gostermez dediler haftasonu yanina gidicem dedim kocan degil biseyin degil niye gidiyosun sanki seni mi alacaklar gibi yorumlarda bulundular, yok o senin icin napti bilmem ne falan.. Beni çok yipratiyolar ya(
aslında ben unuttum çıkıp çıkmadığınıama yemin töreninden sonra dışarı çıktığını biliyorum ailesi gitmişti telefonundan uzun uzun konuşmuştuk..
yani yanlış bilgilendirmeyeyim seni :)
Sesini duyamadan nasıl uyuyacağım
Bi daha ne zaman arar acaba bi an once arasin anlatmak rahatlamak istiyorum
ay canım benim sağolasın çok zormuş bu neymiş böyle ya kendimi nelere koysam şaşırdım. ahh benim canım sevgilim yaa sesimi duymak istemiş ooooff offf. seninki nerde tatlım
Bu yorumlari beni mahvediyo gercekten, beni bile sevmedigine inandirmak uzeler.
Uyumak konusuna gelince kızlar dua edin de onlar orda uyuyabilsinler siz yine kendi yataklarınızda onlar hiç bilmedikleri bir yerde bi sürü adamla aynı odada uyumak zorundalar kimi horlar kimi acayip acayip sayıklar
Sesini duyamadan nasıl uyuyacağım
Bende bu sorunun cevabını arıyorum bulamadım boş boş duruyorum resmen :S
Yanlış anlamazsan bişey soracağım canım... Senin o gün linkinde hmy yazıyordu acaba aynı isimli miyiz :) şimdi de uğur yazıyor acaba sevdiceiklerimizde mi aynı isimli
Annem ve arkadaşi soyleyenler, pek sevmiyolar sevdicegimi bana yakistirmiyolar daha dogrusu. 1 bucuk yildir beraberiz, o benim babami taniyo kardesimi falan taniyo. babam yurt disinda telefonda gorusuyorlar. Bende onun abisini kardesini taniyorum, kardesiyle aramdan su sizmaz. Ailesinin benden haberi varmiş, fakat tanistirma gibi bi konu acilmadi, ama tanisicagim zaman beni seviceklerine emin oldugunu soyledi. Aramizda evlilik muhabbeti oluyor ve konuyu hep o aciyor evimizde bu olucak su olucak tarzi seyler soyluyor, ben bazen ilerde eşim bunu yaparsa böyle olur dedigimde uzerine alinip cevap veriyor. Cocugumun saclarini boyle kestiricem diyorum, oglumu rezil mi ediceksin diyor mesela.. Bunlar benim için büyük şeyler..
Bi daha ne zaman arar acaba bi an once arasin anlatmak rahatlamak istiyorum
Estf. canım neden yanlış anlayayım :) benim adım hümeyra gizem. sevdiceğim de uğur evet. uğur böceğim
Meğer ne kadar değerliymiş bazen trip atıp konuşmak istemediğim o adamın sesi. ne kadar aptalım. meğer ne büyük ihtiyaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?