• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben de aşkım aramadan önce zırıl zırıl ağlıyordum :1: Sağolsunlar diğer kızlar sayesinde sevindim.Sesinide duyunca rahatladım.Sen de rahat ol canım mebsdekilerin akşamı böyle geçmiş.Senin sevdiğininde keyfi yerindedir :1:

ohhh çok şükür. fnerbahçemde yenmiş sevinmiştir o benim için kendisi trabzonludur ama sevicimi paylaşır hep canım benim yaaa.
onlar iyi olsunlarda önemli değil gerisi

Kizlar ailem benim moralimi cok bozuyor. Aradi konustuk kapattik, aradigi seni sevdigini gostermez dediler haftasonu yanina gidicem dedim kocan degil biseyin degil niye gidiyosun sanki seni mi alacaklar gibi yorumlarda bulundular, yok o senin icin napti bilmem ne falan.. Beni çok yipratiyolar ya :((

Kizlar ailem benim moralimi cok bozuyor. Aradi konustuk kapattik, aradigi seni sevdigini gostermez dediler haftasonu yanina gidicem dedim kocan degil biseyin degil niye gidiyosun sanki seni mi alacaklar gibi yorumlarda bulundular, yok o senin icin napti bilmem ne falan.. Beni çok yipratiyolar ya :((

canım bunları söyleyen annenle babanmı?yoksa kuzezlerin yeğenlerin falan mı? ne demek aradığı seni sevdiğini göstermez. ne yapacaktı? askerden beri sana çiçekmi yollıyacaktı? seni alacaklar mı diye sinir bozucu bi soru olamaz heralde. siz birbirinizi seviyosunuz öyle değil mi? neden böyle söylüyolar. sözlü nişanlı falan değilsiniz sanırım. belki sizi sıkıştırmak için böyle dediler. yani neden gidiyosun kocan değil bişey değil evlenecekmisiniz ki demek istemiş olabilirler. daha doğrusu evlenmeniz için seni böyle yönlendirmeye çalışıyoda olabilirler.
kaç yıldır birliktesiniz? aileleriniz tanıştımı? ve nişan evlilik hakkında bişeylere karar verdiniz mi aranızda?

Annem ve arkadaşi soyleyenler, pek sevmiyolar sevdicegimi bana yakistirmiyolar daha dogrusu. 1 bucuk yildir beraberiz, o benim babami taniyo kardesimi falan taniyo. babam yurt disinda telefonda gorusuyorlar. Bende onun abisini kardesini taniyorum, kardesiyle aramdan su sizmaz. Ailesinin benden haberi varmiş, fakat tanistirma gibi bi konu acilmadi, ama tanisicagim zaman beni seviceklerine emin oldugunu soyledi. Aramizda evlilik muhabbeti oluyor ve konuyu hep o aciyor evimizde bu olucak su olucak tarzi seyler soyluyor, ben bazen ilerde eşim bunu yaparsa böyle olur dedigimde uzerine alinip cevap veriyor. Cocugumun saclarini boyle kestiricem diyorum, oglumu rezil mi ediceksin diyor mesela.. Bunlar benim için büyük şeyler..

Bu yorumlari beni mahvediyo gercekten, beni bile sevmedigine inandirmak uzeler.

aslında ben unuttum çıkıp çıkmadığını :1: ama yemin töreninden sonra dışarı çıktığını biliyorum ailesi gitmişti telefonundan uzun uzun konuşmuştuk..
yani yanlış bilgilendirmeyeyim seni :)

Yemin töreninde sonra olur ama yemine kadar nefes almak yok maalesef.. Benimkinin beli tutuldu hastaneye kaldırdılar... mühendis ya hepsi sandalye de otur pc ye bak bak ordaki iştima ağır geldi canıma

Okulumun bitmesini bekliyoruz, zaten askere gitmeden once engelleri kaldirmak icin cabaladigini belirtmisti. once askerlik, sonra devamli, mesai saatleri belli olan bir isinin olmasi gerektigini soyledi. Ve askere gitti, bu bi adim degilde nedir ? Yuzuk takicaktik gitmeden, cok yogundu firsatimiz bile olamadi, bunu bir kez takmak istedigini ve onun hic cikmayacagini soylemisti.

Bi daha ne zaman arar acaba bi an once arasin anlatmak rahatlamak istiyorum

Bi daha ne zaman arar acaba bi an once arasin anlatmak rahatlamak istiyorum

Canım sakın negatif şeyleri annenlerin söylediklerini falan askerine anlatma... Hem çok üzülür hemde orda içi içini yer senin için...

Uyumak konusuna gelince kızlar dua edin de onlar orda uyuyabilsinler siz yine kendi yataklarınızda onlar hiç bilmedikleri bir yerde bi sürü adamla aynı odada uyumak zorundalar kimi horlar kimi acayip acayip sayıklar

ay canım benim sağolasın çok zormuş bu neymiş böyle ya kendimi nelere koysam şaşırdım. ahh benim canım sevgilim yaa sesimi duymak istemiş ooooff offf. seninki nerde tatlım

Üzme kendinii yarın akşam en geç, arar yine. İzmir'de benimki..

Bu yorumlari beni mahvediyo gercekten, beni bile sevmedigine inandirmak uzeler.

Hayır hayır sakın! Sağlam durmak zorundasın. Şuan haliyle psikolojin yerinde değil, böyle yönlendirmelere gelme lütfen Sonuçta ikinizin arasında geçen şeyi sizden başka kimse bilemez. Sen inanıyorsan seni sevdiğine, eminsen, sakın aklını karıştırma boş yere.

Uyumak konusuna gelince kızlar dua edin de onlar orda uyuyabilsinler siz yine kendi yataklarınızda onlar hiç bilmedikleri bir yerde bi sürü adamla aynı odada uyumak zorundalar kimi horlar kimi acayip acayip sayıklar

Çok haklısın aslında resmen bencilce davranıyoruz, onlar bizden daha zor durumdalar şu anda Dün sürekli diyordu zaten nasıl uyuyacağım o kadar tanımadığım adamla vs. diye

Son düzenleme:
Annem ve arkadaşi soyleyenler, pek sevmiyolar sevdicegimi bana yakistirmiyolar daha dogrusu. 1 bucuk yildir beraberiz, o benim babami taniyo kardesimi falan taniyo. babam yurt disinda telefonda gorusuyorlar. Bende onun abisini kardesini taniyorum, kardesiyle aramdan su sizmaz. Ailesinin benden haberi varmiş, fakat tanistirma gibi bi konu acilmadi, ama tanisicagim zaman beni seviceklerine emin oldugunu soyledi. Aramizda evlilik muhabbeti oluyor ve konuyu hep o aciyor evimizde bu olucak su olucak tarzi seyler soyluyor, ben bazen ilerde eşim bunu yaparsa böyle olur dedigimde uzerine alinip cevap veriyor. Cocugumun saclarini boyle kestiricem diyorum, oglumu rezil mi ediceksin diyor mesela.. Bunlar benim için büyük şeyler..

canım benim hiç sıkma canını. bence kesinlikle sevmediklerinden yapıyolar. yoksa o da seni hayallerine ortak etmiş baksana. hiç sıkma canını. bak insan görüşemeyince konuşamayınca deliricek gibi oluyo. aklımı kaçırmak üzereyim. bu süreç çok zor.
senin durumunu dahada zorlaşıyor. aman diyim gazlarına gelme. bu sürecin nasıl yıpratıcı olduğunu bildiklerinden seni ondan koparmak kafandan atmanı istiyolar besbelli.
sıkıntı yapacak bişey yok. sakın bunları kafana takıpta askerini üzme gözünü seviyim. onların durumu şimdi bizden kat be kat zor. sabahtan beri bin kere kardeşimi arkadaşımı annemi arayıp dertleştim. onların böyle bi şansıda yok.
bence dönünce aranızdaki bu engel kalkacak olduğuna göre dilek ve isteklerinizi daha sık ve daha olasılıklı dillendirebilirsiniz. ki çok büyük ihtimallede öyle sürüklenip gidiceksiniz. bi bakmışsınız isteme, söz hazırklıkları falan yapıyorsunuz.
peki annenizin onu sevmemeye gösterdiği neden nedir?

Back
X