349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar biz aynı şehirde olduğumuzdan her gün görüşme imkanına sahiptik o nedenle konuşmak yerine msjlaşıyorduk daha çok, dün tabi teslim olunca ben bir boşluğa düştüm msj gelmiyor derken telefonuma msj gelmeye başladı her msj geldiğinde sanki ondan gelmiş gibi bir heyecan bakıyorum ama yok...normalde bu kadar çok msj gelmez bana saolsun arkadaşlarım merak edip soruyorlar nereye çıktı acemiliği diye, bütün gece rüyalar gördüm onunla ilgili sabah uyandığımda ondan günaydını okuyamadım ama olsunbu arada daha aramadı beni ama ben bu duruma üzülmüyorum kızlar sizde üzülmeyin onlar bizi aramadığında bizi daha az sevmiş olmuyorlar, fırsatları yoktur ya da daha acil kişilere veriyorlardır sıralarını gerçi artık böyle düşünceler kaldı mı bilmiyorum ama adam evlidir çocuğunun sesini duymak için sabırsızlanıyodur o daha öncelikli geliyor bana ama sürekli değil tabibu arada evli değilim nişanlıda değilim hatta sözlü bile değilimempati yapmaya çalıştım sadece bu arada bu kadar rahat olmamın sebebi bana yakın bir yere çıkmış olması sanırım

Günaydın kızlar şafağı 1 attırdınız hadi bakalım. Sevdicekleriniz hemen arasın inşallah sizi bu belirsiz bekleme ne kadar kötü çok iyi bilirim

şafak atarsa 37 kastamonu.

İnşallah canım durumu nasıl okadar merak ediyorumki şafağımız şimdi 154 mü

Allah kavuştursun canım askerine evet üzülmemek gerekiyor herzaman ilk günlerde aramalar zor olurmuş bizden öncekii arkadaşlardan duydum bende herkes aramak istiyor yerlerini yadırgıyorlar napıcaklarını öğreniyorlar oturttukları zaman daha rahat olucaklardır inşallah sabırla beklemeliyiz elden birşey gelmiyor malesef bende dün ailesiyle beraber karabüke götürdüm kışladan girdi bittik o an zaten sonra 8de duydum sesini birdaha duymadım zor çok zor Allahım sabırlar versin

canım 158 den düşülüyor diye biliyorum internetten 349. kısa dönem şafak sayacına bakim dedim ama daha hazırlamamışlar sanırım bulamadım.

Canım bende sonuçlar açıklandığından itibaren asker sayılıyorlar diye duymuştum pazartesiden sayarsak çarşamba günü 3 gündür asker sayılırlar 155den başlanmış olur anlamadımki birde bizim aldığımız kağıtta yemin töreni 21 aralık diye yazıyor senin bilgin varmı canım

benim askimda dun 8.40 gibi aradi 2dakika duyabildim sesini yemek yiyememis kantinden yemis o saatte hala alamamis kiyafetleerini cok sira varmis bugun ilk gunleri artik ne zaman ararlar allah bilir bizde catlaruz neraktan bu arada aakeri benimki gibi beytepede olan var mi[/QUOTE]

Allah sabırlar versin canım ilk günler çok çok nasıl dayanıcaz bilmiyorum

hümeyraaaa :)) ne güzel demişsin kaderdaşım benim tabiki bizim topicimize gelsinler 347lerde kardeş dayanışması yaşıozzzz

kızlar günaydın alışma moduna girmişsinizdir umarım size tavsiyem kendinizi yıpratmayın çünkü bi işe yaramıo biz 347ler yıprattık ta noldu arada sevgililerimzle kavga bile etttikte topicte dertleştik kızlarla:))) düşünün yani tartışıcak şey bile çıkıo ortaya ben etmem demeyin edersiniz ama tatlı atışmalar olacaktır emin olun siz sadece sakin olun işe giden gitsin okula giden ders çalışsın nişanlı olan çeyizine başlasın evli olanda yastıga sarılıp uyusun şimdilik daha nediyim buggün sanırım 154 sünüz biz 158den inmiştik siz daha şanslısınız çünkü şafakta 1 gün bile çok kıymetli bunu anlıosunuz hoşçakalın sorunuz olursa 347lerdeyimm:)))

Kızlar sakiin ne şafak sayması daha :) Arada 20 gün geçti 40 günü yedik falan muhabbeti geçer de.Zaten şu şafak bir 2 hanelere düşülünce 99 da zevki oluyor birde plakalara gelince.Bence yani Yoksa 152 -148 -130 da falan afakan basması oluyordu banaSize de basmasın.

Şimdiden saymayalım bencede canım usta birlikten sonra başlasak daha iyi olur yoksa zor gelicek

afakan da basar karabasan da basar her şey basar 3 lü rakamları saymak şeytanın karşısında hazır olda durmaktan daha zor :)) ama ben saydım salaklığıma doymim şafağiın hiç bi türlüsünü saymak güzel değil bence günler geçsede azalsada sanki hep çok varmış gibi bugün memleketim istanbuldayım ama oooo diorum daha ne çok var :)))

aradı biraz önce canım ya soğukta dikilip duruyoruz çok saçma diyor haklı ama yapacak bir şey yok:18:çok özlemişim ama dün görmeme rağmen ççookkk özlemişim onuay bu arada ilk beni araması da gururumu okşadıkapatıyımda birde annemleri arayayım aşkım dedi

Uğur daha hiç aramadı. nasıl uyudum bilmiyorum en az on kez uyanıp telefona baktım. 11de dişçiye gitmem gerekiyordu belki arar diye vazgeçtim. bekliyorum.

Uğur daha hiç aramadı. nasıl uyudum bilmiyorum en az on kez uyanıp telefona baktım. 11de dişçiye gitmem gerekiyordu belki arar diye vazgeçtim. bekliyorum.

Canım benim üzülme sakın kalabalıksa arıyamamıştır fırsatıda olmamış olabilir bende dün 8de 1 dakka konuştum komutan geldi dedi birdaha duymadım sesini nasıl olduğunu oranın nasıl bir yer oldugu merak etmekten kudurucam sanırım ama sakin olmalıyız

Tahmin ettiğimden daha zormuş. umarım iyidir şuan. çok özlüyorum zeynep yaaa :/

Tahmin ettiğimden daha zormuş. umarım iyidir şuan. çok özlüyorum zeynep yaaa :/

Çok zor canım içim yanıyor birşeyler koptu o kışladan içeri girdiğinde hele arkasını dönüp bakması yokmu annesiyle ben gerisini hatırlamıyoruz babası bizi sakinleştiriyor anlatamıyorum dünden beri ağlıyorum kendimde değilim gizem inşallah iyilerdir inşallah alışırlar biranönce Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın onları Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…