Günaydın kızlar şafağı 1 attırdınız hadi bakalım. Sevdicekleriniz hemen arasın inşallah sizi bu belirsiz bekleme ne kadar kötü çok iyi bilirim
şafak atarsa 37 kastamonu.
kızlar biz aynı şehirde olduğumuzdan her gün görüşme imkanına sahiptik o nedenle konuşmak yerine msjlaşıyorduk daha çok, dün tabi teslim olunca ben bir boşluğa düştüm msj gelmiyor derken telefonuma msj gelmeye başladı her msj geldiğinde sanki ondan gelmiş gibi bir heyecan bakıyorum ama yok...normalde bu kadar çok msj gelmez bana saolsun arkadaşlarım merak edip soruyorlar nereye çıktı acemiliği diye, bütün gece rüyalar gördüm onunla ilgili sabah uyandığımda ondan günaydını okuyamadım ama olsunbu arada daha aramadı beni ama ben bu duruma üzülmüyorum kızlar sizde üzülmeyin onlar bizi aramadığında bizi daha az sevmiş olmuyorlar, fırsatları yoktur ya da daha acil kişilere veriyorlardır sıralarını gerçi artık böyle düşünceler kaldı mı bilmiyorum ama adam evlidir çocuğunun sesini duymak için sabırsızlanıyodur o daha öncelikli geliyor bana ama sürekli değil tabi bu arada evli değilim nişanlıda değilim hatta sözlü bile değilim empati yapmaya çalıştım sadece bu arada bu kadar rahat olmamın sebebi bana yakın bir yere çıkmış olması sanırım
İnşallah canım durumu nasıl okadar merak ediyorumkişafağımız şimdi 154 mü
8den sonra birdaha duyamadım sesini sevdigimin duymadan uyumak çok zormuş uyuyamadımda başım çatlıyor Allahım sen sabır ver[/QU
benim askimda dun 8.40 gibi aradi 2dakika duyabildim sesini yemek yiyememis kantinden yemis o saatte hala alamamis kiyafetleerini cok sira varmis bugun ilk gunleri artik ne zaman ararlar allah bilir bizde catlaruz neraktan bu arada aakeri benimki gibi beytepede olan var mi
canım 158 den düşülüyor diye biliyorum internetten 349. kısa dönem şafak sayacına bakim dedim ama daha hazırlamamışlar sanırım bulamadım.
Allaha sükür benimki bu sabahta aradi.
Kızlar hepinize iyi geceler sormak istediğiniz de sohbet muhabbet tavsiye ne olursa bizim topige gelebilirsinizzaten bizim gözümüz burda valla siz ayrıldınız bizde orda agladik resmen... saat 12yi geçti safaginiz bir azaldı gözünüz aydın inşallah 0 olduğu günler de de yakındır hayırlı tezkereler
Kızlar sakiin ne şafak sayması daha :) Arada 20 gün geçti 40 günü yedik falan muhabbeti geçer de.Zaten şu şafak bir 2 hanelere düşülünce 99 da zevki oluyor birde plakalara gelince.Bence yaniYoksa 152 -148 -130 da falan afakan basması oluyordu bana Size de basmasın.
Kızlar sakiin ne şafak sayması daha :) Arada 20 gün geçti 40 günü yedik falan muhabbeti geçer de.Zaten şu şafak bir 2 hanelere düşülünce 99 da zevki oluyor birde plakalara gelince.Bence yaniYoksa 152 -148 -130 da falan afakan basması oluyordu bana Size de basmasın.
Uğur daha hiç aramadı. nasıl uyudum bilmiyorum en az on kez uyanıp telefona baktım. 11de dişçiye gitmem gerekiyordu belki arar diye vazgeçtim. bekliyorum.
Canım benim üzülme sakın kalabalıksa arıyamamıştır fırsatıda olmamış olabilir bende dün 8de 1 dakka konuştum komutan geldi dedi birdaha duymadım sesini nasıl olduğunu oranın nasıl bir yer oldugu merak etmekten kudurucam sanırım ama sakin olmalıyız
Tahmin ettiğimden daha zormuş. umarım iyidir şuan. çok özlüyorum zeynep yaaa :/
acemilik amasya, usta erzurum çıktı bize devar mı aynı yer olan kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?