349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben de bundan sonra hep kapıya yakın oturacağım,belki ararda çıkarım diye

ayyy canım çok sağol. Allah razı olsun senden. nasıl sevindirdin beni bi bilsen dünyaları bağışladın resmen

ayyy canım çok sağol. Allah razı olsun senden. nasıl sevindirdin beni bi bilsen dünyaları bağışladın resmen

Ben de aşkım aramadan önce zırıl zırıl ağlıyordum Sağolsunlar diğer kızlar sayesinde sevindim.Sesinide duyunca rahatladım.Sen de rahat ol canım mebsdekilerin akşamı böyle geçmiş.Senin sevdiğininde keyfi yerindedir

kızlar acemilikte çarsı izni oluyomu

evet canım oluyor..çıkar çarşıya görüşürsünüz netten
yemein töreninden sonra çıkmışlardı bi kere de olsa çarşı izni oluyor..

Son düzenleme:

canım benim yaa aynı durumdayım aynııııı ooofff offf bu durum ne kadar sürücek daha. seninki nerde tatlım

bulunca bu konuyu tekrar soruyum ben en iyisi..:)

aslında ben unuttum çıkıp çıkmadığını ama yemin töreninden sonra dışarı çıktığını biliyorum ailesi gitmişti telefonundan uzun uzun konuşmuştuk..
yani yanlış bilgilendirmeyeyim seni :)

ay canım benim sağolasın çok zormuş bu neymiş böyle ya kendimi nelere koysam şaşırdım. ahh benim canım sevgilim yaa sesimi duymak istemiş ooooff offf. seninki nerde tatlım

yemin töreninde ailesi gelirse 2 gün izinli çıkabiliyo onun haricinde izin yok acemilkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…