• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım üzülme lütfen tahmin etmiştir derste olduğunu :5: En azından aramış bak iyi olduğunu sağ salim yerleştiğini biliyorsun. Mutlaka arar yine. Ben de bugün özellikle kapıya yakın oturdum derslerde, telefon elimde, ararsa hemen çıkayım diye ama aramadı :50: Fırsatı olmamıştır kesin ama, gitti mi aksilik olmadan teslim oldu mu onu bile bilmiyorum :14:

Bu çok zor bir şeymiş kızlar ya! :50: Hiç keyfim yok burnumdan soluyorum resmen..

Ben de bundan sonra hep kapıya yakın oturacağım,belki ararda çıkarım diye :14:

evet canım benimkide mebs.Biz akşam konuştuk çok memnun olduğunu söyledi.Üstümüzü giydik,eşyalarımızı yerleştirdik falan dedi.Başka arkadaşların askerleride aramış.Onlarda yemekler güzeldi,maç izliyoruz,komutanlar çok kibar falan demişler.Belki görmemişsindir o mesajları.
Sen sesini duyamadın diye huzursuz olmuşsunda hiç kötü bir şey duymadım rahat ol.Yazanlar hep bunları yazmışlar.Benim aşkımında sesi çok iyi geliyordu.Yalnız çok sıra varmış 1dk falan konuşabildik

ayyy canım çok sağol. Allah razı olsun senden. nasıl sevindirdin beni bi bilsen dünyaları bağışladın resmen

ayyy canım çok sağol. Allah razı olsun senden. nasıl sevindirdin beni bi bilsen dünyaları bağışladın resmen

Ben de aşkım aramadan önce zırıl zırıl ağlıyordum :1: Sağolsunlar diğer kızlar sayesinde sevindim.Sesinide duyunca rahatladım.Sen de rahat ol canım mebsdekilerin akşamı böyle geçmiş.Senin sevdiğininde keyfi yerindedir :1:

kızlar acemilikte çarsı izni oluyomu

evet canım oluyor..çıkar çarşıya görüşürsünüz netten :1:
yemein töreninden sonra çıkmışlardı bi kere de olsa çarşı izni oluyor..

Son düzenleme:
Canım üzülme lütfen tahmin etmiştir derste olduğunu :5: En azından aramış bak iyi olduğunu sağ salim yerleştiğini biliyorsun. Mutlaka arar yine. Ben de bugün özellikle kapıya yakın oturdum derslerde, telefon elimde, ararsa hemen çıkayım diye ama aramadı :50: Fırsatı olmamıştır kesin ama, gitti mi aksilik olmadan teslim oldu mu onu bile bilmiyorum :14:

Bu çok zor bir şeymiş kızlar ya! :50: Hiç keyfim yok burnumdan soluyorum resmen..

canım benim yaa aynı durumdayım aynııııı ooofff offf bu durum ne kadar sürücek daha. seninki nerde tatlım

bulunca bu konuyu tekrar soruyum ben en iyisi..:)

aslında ben unuttum çıkıp çıkmadığını :1: ama yemin töreninden sonra dışarı çıktığını biliyorum ailesi gitmişti telefonundan uzun uzun konuşmuştuk..
yani yanlış bilgilendirmeyeyim seni :)

ay canım benim sağolasın çok zormuş bu neymiş böyle ya kendimi nelere koysam şaşırdım. ahh benim canım sevgilim yaa sesimi duymak istemiş ooooff offf. seninki nerde tatlım

aslında ben unuttum çıkıp çıkmadığını :1: ama yemin töreninden sonra dışarı çıktığını biliyorum ailesi gitmişti telefonundan uzun uzun konuşmuştuk..
yani yanlış bilgilendirmeyeyim seni :)

yemin töreninde ailesi gelirse 2 gün izinli çıkabiliyo onun haricinde izin yok acemilkte

Back
X