Birinci yıl mı canım bizimki de martta. ayrı geçiricez bizde. olsun sen kötü olma. bundan sonra birlikte çoook yıldönümleri geçirirsiniz Allah'ın izniyle
5bitcek canım..6yıla gricez inşallah..daha nice yıları mutlu huzurlu gecirelim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinci yıl mı canım bizimki de martta. ayrı geçiricez bizde. olsun sen kötü olma. bundan sonra birlikte çoook yıldönümleri geçirirsiniz Allah'ın izniyle
Aa o da var dimi? Ne giysekki ya strese girdim şimdi. ben ailesiyle tanışıcam hemde yemin töreninde :/
bende yemin töreninde tanıştım ailesiyle oyüzden seni çok iyi anlıyorum :) son 1 hafta uyuyamadım bide ilk defa bir erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıcaktım oyüzden çok gergindim uçağa binmeden önce geri dönüyodum nerdeyse arkadaşım zor ikna etti gitmeye :)))
ben sevimli bi elbise giymiştim. nekadar özlem doluda olsalar o durumda bile aile dikkat ediyo inceliyo benden söylemesi :) amcası bile elbisem hakkında yorum yaomış beni bıraktıktan sonra :))
5bitcek canım..6yıla gricez inşallah..daha nice yıları mutlu huzurlu gecirelim inşallah
Oo baya olmuş maşallah :))
Ayyy içim kıpır kıpır olduu :) ben senin başının etini yerim artık yemin törenine kadar :)) incelerler tabi gelin alcaklarsaçını ne yaptın canım bide bu yemin töreni acemi birliğindeyken mi oluyor
istediğini sorabilirsin canım yardımcı olurum herzaman :) ben düz fön çektirdim sanada tavsiyem sade bi saç ve sade makyaj yapman çünkü oraya gelen bayanların çoğu sade oluyor çoğu uzun yoldan geldiği için herkesin tipi kaymış oluyor :)))
evet yemin töreni acemi birliğinde oluyor.
istediğini sorabilirsin canım yardımcı olurum herzaman :) ben düz fön çektirdim sanada tavsiyem sade bi saç ve sade makyaj yapman çünkü oraya gelen bayanların çoğu sade oluyor çoğu uzun yoldan geldiği için herkesin tipi kaymış oluyor :)))
evet yemin töreni acemi birliğinde oluyor.
bende tutamıyorum hiç özellikle şu son günlerde..dün tüm gün güldürmek için uğraştı beni..ama olmuyo işte
evet canım anlatmak cidden çok rahatlatıyo..geccek zaman paylaşcaz işte herşeyi bi bakmışız bitmiş..inşallah
ayy bende heyecanlandm..şimdiden başlayalm düşünmeye ne kaldıki:))
Böyle böyle bir ay geçer gider :)
şafagı kaçtan düşüyoruz acaba156 diye biliyordum 158 dedi birisi
158 diyolar canım öyleymiş
Sevgilim de hoşlanmıyo çok makyajdan canım sade olurum hem tipimin kaymasını o gün hiç mi hiç istemempeki renkli bi elbise mi giydin canım bide yemin töreni kaç saat sürer kaçta başlar bilet ayarlamasını ona göre yapıcamda :)
ben etek kısmı düz siyah üst kısmı siyah beyaz çizgili bi elbise giymiştim canım. Sevgilimde babasıda fanatik beşiktaşlıdır kaleyi içten fethettim :)))
bizimki 9.30 gibi başlayıp 12 de bitmişti yinede net bilgiyi törenden 2 hafta önce falan askerin verir belki değişiyodur askeriyeye göre. ama genel olarak 9-10 arası.
Şafak bugun kaç acaba ki, kaçtan başlıyoruz tam olarak![]()