Ben askerimle vedalaşamadim bile kizlardün 15 dk gorebildim. Bugün misafirleri çok fazlaydi gelemedi yanima cok üzülüyorum nasil gelemez diye sabah 6da yola cikicak. nasil davranmaliyim anlayis gostermelimiyim ? gormek istemedigini dusunmeye basladim oysaki 2 senedir beraberizz.
senin yaşadığının aynısını 4 ay önce bende yaşadım. Ona veda edemedim sadece 1 gün önce yarım saat görebildim okadar. ozaman senin gibi düşünmüştüm nasıl gelmez yanıma kaçsın misafirlerin yanından benim yanımda olsun diye düşünüyodum ama öyle olmuyor. Bu gibi durumlarda biraz empati kurmak lazım. Eminim sana çok değer veriyordur vermese zaten 2 yıldır birlikte olmazdınız.
Yemin törenine gittiğimde ailesiyle tanıştım artık daha rahat olduk o sayede. İzine geldiğinde havaalanından ben karşıladım onu akşama kadar benle kaldı 1 saat ailesini görüp tekrar yanıma geldi. Dönüşündede beni almaya sen gel ilk seni görmek istiyorum diyor. Yani şimdi kızma ona sadece senden değil ailesinden ve tüm akrabalarından ayrı düşücek. Zor bi dönem anlayış göstermelisin.
Gece aradi uzun uzun konustuk, iyi değildi zaten anladim. Anlayiş gosterdim herseye tamam evet oyle dedim, sabah 7.15te gitti. Sadece kal sağlıcakla yazmiş giderken.. Ben şimdi gittiğine mi yanayım kısacık bir veda cümlesi söylediğine mii.. Simdiden çok kötü oldum çok özledim..
Gece aradi uzun uzun konustuk, iyi değildi zaten anladim. Anlayiş gosterdim herseye tamam evet oyle dedim, sabah 7.15te gitti. Sadece kal sağlıcakla yazmiş giderken.. Ben şimdi gittiğine mi yanayım kısacık bir veda cümlesi söylediğine mii.. Simdiden çok kötü oldum çok özledim..
üzülme canm zaten 1 hafta sonra yemin töreni telaşınız başlicak. bilet ayarlama, ne giysem, saç baş telaşı derken hemencik geçiveriyor. bizim yemin töreni gittikten 20 gün sonra olmuştu. Zor olan ilk hafta 1 haftacık dayan sonrası kolay olucak zaten. Orda görüştüğünüzde buzlarınız eriyiverir :)
off off çok kötüyüm şu an izmirde sevdigim 12 gibii manisa yollarına düşecekler ailesiyle.3 gibi teslim olurum diyor.( dün cok kötüydüm hep ağladım. ama benimki gayet iyi keyfi yerinde.
gitti..teslim oldu bile..sanki çok büyük boşluktayım..içim buruk..ağlamaktan gözler şişmiş..bu hep böle devam etmez değilmi
off off çok kötüyüm şu an izmirde sevdigim 12 gibii manisa yollarına düşecekler ailesiyle.3 gibi teslim olurum diyor.( dün cok kötüydüm hep ağladım. ama benimki gayet iyi keyfi yerinde.
gitti..teslim oldu bile..sanki çok büyük boşluktayım..içim buruk..ağlamaktan gözler şişmiş..bu hep böle devam etmez değilmi
İzmir gaziemir tatlımm 3 gibi teslim etcez birligine bugün traşa gitdiler şimdi babamla :)nereye gidiyor canım
inşallah etmez canım.ama erken teslim olmuş.dün ben de benimkiyle camda konusuodum nizamiyenin kapısından girerken arkamı dönüp aileme asker selamı cakcam dedi.o kadar kötü oldm ki ağlamaya başladım yaa
Canım neden keyfi yerinde olmasın ailesi onu eğlendiriyodur hem askerlik bu şimdi gitmese sonra gidecek. Sen üzgün olursan aklı sende kalır yapma böyle bende sürekli ağlıyorum ama ona hiç belli etmiyorum morali bozuk gitmesin diye. Sakin olmaya calis sevdigin icin bunu yapmalisin
benimkininde öle keyfi baya yerinde erkekler daha dayanıklı..bizler kadar duygusal değiller
Erken teslim olmuş canım tabiiki hep böyle olmayacak dua et orda mutlu olsun
evet öle oldu canım ama saglık kontrolleri aşılar diger formaliteler falan cok uzun sürüyomus..o da sonn kez konustuk ve teslim oldu
ya ben tutamıyorum işte ağlamam gelince düşüo o yaşlar.benimki de anlar hemen. Allah sabı versin bize..
hepimiz aynı duygulrı yaşadığımız için cok iyi anlıyoruz birbirimizi.iyi ki böyle bir konu var.birbirimize destek cıkacagız 5 ay yoksa cekilmez
inşallah canım dualarım da kalbimde onunla zaten..yarın yıldönümümüzdü..ilk kez onsuz çok kötü olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?