349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben daha şimdiden yiprandim vedalaşamadan gitmesi mahvetti bide cevreden aldigim yorumlarr... ah ah..

canım benim yazdıklarını okudukça ben de üzülüyorum yapma böyle. askerlik psikolojisi işte çok zor olsa gerek. kötü düşünmemeye çalış Allah'ın izniyle sağ salim askerliğini yapıp gelsin önemli olan o bak ben de yüzünü göremedim sevdiğimin iki hafta oldu. ailesi onu uğurladı kıskançlık oluyo tabi haklısın bende yaşıyorum bunu ama sevdiğimiz adam için buna dayanabiliriz öyle değil mi

Sonuna kadar dayanicam tabiki. Herkes gordu ben niye goremiyorum, en nefret ettigi amcalari dayilari bile gordu sarildi bende aramasini bekliyorum kiskanclik cok var, bide millet kötü yorum yapinca etkilendim baya.

Gitti...
Ne kadar zormuş vedalaşırken yalan söyleyip "ben iyiyim beni merak etmek" demek, ne kadar zormuş sesim titreye titreye "hoşçakal" demek, ve ne kadar garipmiş yalan söylediğimi bile bile inanmış gibi yapmak zorunda olması.. ve ne kadar zormuş.. ne kadar..

Sonuna kadar dayanicam tabiki. Herkes gordu ben niye goremiyorum, en nefret ettigi amcalari dayilari bile gordu sarildi bende aramasini bekliyorum kiskanclik cok var, bide millet kötü yorum yapinca etkilendim baya.

bakma sen milletin dediğine kim nerden bilecek ne yaşadığınızı. hiç aldırma onlara sen ve amcaları falan demişsin o konuyu bilirsin canım millet sevmese de böyle önemli günlerde akrabalarının yanında olur. olması gerektiğine inanır. bende çok kıskanıyorum :)) ne diyimki canım kötü sözlerden etkileniyosun belliki. bu yüzden samimiyetine inanmadığın arkadaşlarınla bu konuyu konuşma hatta yorum yapmalarına bile izin verme. sevgilini savun.

Savunuyorum, o benim herşeyim. Kimse yokken o vardi. Üzsede kırsada o benim geleceğim herkesten çok ben anlarim onu.. Zor günlerinde anasi babasiyla paylasamadigi seyleri benimle paylaşicak sonucta.. O da zor gunler gecirdi cok yiprandi sonucta. Ben sadece onsuz kalicam o herkezsiz kalicak.

evet böyle düşün ve ona destek ol canım

yazdıklarını okuyunca kendi sevdiceğimin gidisi geldi aklıma canım.bende otogarda ağlamamak için kendimi zor tutmustum.mutlu rolüne bürünmüştüm.ama eve gelince bütün gün ağlamıstım

Allah kavuştursun..ben kendimi zorlayamadım maalesef daha doğrusu tutamadım ve çok fena ağladım ama gerçekten çok zor bi andı (

Canım lütfen moralini bozma enbaşından şafağına neden böyle başlıyasın insanları hiç dinleme kimse kimsenin nasıl neler yaşadığını bilemez dışardan söylemesi kolaydır.Son gün çok yogun oluyor onlarında başı şuan. herkes görmek istiyor gerçekten bak bende bugün askerimi yarım saat görebildim çünkü okadar yogunki son eksiklerini tamamladı daha 2 gün önce açıklandı sonuçlar yani akrabalar ailesiyle arkadaşları erkek erkeğe eglenmekte istiyorlar geçireceği zaman bunlarıda hesaba katmak gerekir benim tek tesellim sabah uğurlayacağım o olucak üzme kendini tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…