- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
slm kızlar..benimde nişanlım bugün gittiokadar zor olduki ayrılmak ama çok kalabalıktı doğrudüzgün yaşayamadık bile üzüntümüzü.. ben bişey merak ediyorum tam olarak kaç gün sürcek kısa dönemlerin askerliği.kaç gün şafak saycak yani??
Kizlar Yemin törenleri ne zaman?
158 den başlıyormuşuz canım şafak saymaya bende 155 diye biliyordum mayıs 16 terhis tatlım Allahım kavuştursun inşallah herkesi
git gör canım valla benimki fotoğraf gönderdi saç sakal gitmiş çok garip oldum :))
Canım o anı bende yaşadım bu akşam gördüm sevdiğimi yanında gittim asker tıraşını oldu saçlarına kıyamazdı benim askerimgörünce o kadar hüzünlendimki ama tabi belli etmedim çok yakışmıştı kurban olurum saçının teline
git gör canım valla benimki fotoğraf gönderdi saç sakal gitmiş çok garip oldum :))
Benim bir kere daha görme şansım varBen ailesiyle çok önceden tanıştığım için yarın ailesi götürecek ve beni de götürecekler :) Dün akşamda adet yerini bulsun diye evde akrabalarıyla kına yaktık.Bu akşamda traşını olmuş keloğlanım benim :)
Benim bebegiminde saçlari seyrek uzunluğuyla kapatmaya çalişiyodu biraz , en cok ona üzülüyo :)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tek ben mi aileyle tanışmadım çok kıskandım şuan! :))
Ayy canım yaa keşke gitmeden tanışsaydın yemin törenine gideceksen iyi olurdu aslında.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tek ben mi aileyle tanışmadım çok kıskandım şuan! :))
Tanışmayan ben de varım canım:)
Yaşasınnntakılıyorum canım yanlış anlama sakın :)
Bende yarın sabah 9da bindiricem karabük için canım Hayırlısıyla gidip dönsünler inşallah olsun evleriniz karşılıklıymış ne güzel ordan yolcu ediceksin banada gelme dedi ama ben gidicem uğurlamaya gitmeden dayanamam bizim evlerimiz otobüsle 15dakka uzaklıkta üzüntünü anlıyorum beni bile sabahki stres sarmış durumda canım Allahım sabırlar versin hepimize
Yok canım biliyorum:)
Ailesi başka şehirde canım gitmek kısmet olmadı belki yemin töreninde tanışabilirim bilmiyorumki :/
Öyle de güzel olur tatlım. tanışma heyecanı da çok ayrı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?