349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

158 den başlıyormuşuz canım şafak saymaya bende 155 diye biliyordum mayıs 16 terhis tatlım Allahım kavuştursun inşallah herkesi

git gör canım valla benimki fotoğraf gönderdi saç sakal gitmiş çok garip oldum :))

Canım o anı bende yaşadım bu akşam gördüm sevdiğimi yanında gittim asker tıraşını oldu saçlarına kıyamazdı benim askerim görünce o kadar hüzünlendimki ama tabi belli etmedim çok yakışmıştı kurban olurum saçının teline

Benim bir kere daha görme şansım var Ben ailesiyle çok önceden tanıştığım için yarın ailesi götürecek ve beni de götürecekler :) Dün akşamda adet yerini bulsun diye evde akrabalarıyla kına yaktık.Bu akşamda traşını olmuş keloğlanım benim :)

hayatta ne garip duygular varmış yaşamadığım, bilmediğim. uğurum sayesinde neler öğrendim. Allah tez zamanda kavustursun askerlerimize :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tek ben mi aileyle tanışmadım çok kıskandım şuan! :))

kızlar uğurladım aşkımı biz 4 yıl 9 aydır beraberiz aynı lise aynı üniversite hep dipdipe bereberdik ilk ayrılığımız son olur inşallah hepimiz için....Ailesiye çok önceden tanıştığım için bugün sabahtan gittim aşkımın evine 1 saat önce otogara bıraktık aşkımı yeni döndüm evime ankaraya uğurladık aşkımı amcası alcak ordan dinlencek güzelce etcek son kez kahvaltısını aşkım sonra teslim olacak Allahın izniyle kızlar uğurlamak çok koyuyo insana tam anlamıyla otobüs giderken anlyosunuz o an bi koyuyoki insana gözlerim doldu ama ağlamadım çünkü askerlik bitince herşey daha güzel olacak Allah tüm askerlerimizn yanında olsun kızlar dualarımda herkesin askeri için dua edeceğim allahım sabır versin bize destek olacağız ve bitecek bu günler

gitmicem dedim ama beni yine zorla götürdüler. offfff otobüse bindirirken arkasından bakarken ne olduğunu anlayamadım canımı uğurladım gitti.inşallah günler su gibi akar geçer tez günde kavuşuruz....

kızlar saatlerdir zırlamaktan gözlerim şişti burnum tıkandı. yarın havaalanından yolcu edicez ailesiyle beraber. tek tesellim döndüğünde herşey çok güzel olucak. sonunda kavuşacaz. Allahım inşallah.
ben bugüne kadar hep tuttum kendimi yani bana hep şaka gibi geldi cidiyetini anlayamadım. ama bugün özellikle bi kaç saattir çok fenayım. ben onsuz napıcam 6 ay ya koskoca 6 ay?
pazar günü mevlüdü vardı. ona gittim. o kadar mutluydukki o gün. o gitmeden önce son kez evimize gittik (inşaat halinde, nasıl olmuş diye bakmak için)
yarın sabah gidiyo. onu üzdüğüm zamanlar için trip attığım günler için bin pişmanım. bin pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…