349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evci cıkması canım aileden birisi aynı soyadı tasıyan ya da evli olan ablaları tarafından hafta sonları ev izni alabiiyor.

canım 20.maddeye göre izin yok sanki ama ilk 15 gün çarşı izni yok diye söylediler bana

acemilik döneminde hiç izin falan yok canım beklemeyinde.acemilik dönemi sürekli eğitimler oluyor yat,kalk,sürün,sınav cek,silah eğitimi falan sıkı 1sekilde ilerliyor

arkadaşlar yörenizde farklı asker uğurlama adetleri var mı ?? bugün benim askerime kına yakılacak mışş <kayseri>

normalde bizde de kına vardır.ama benim çok yakınım gitmediği için görmek nasip olmadı hiç.sevdiğimin ablaları asker kınası yakmıcak mıyız demiş..annesi de demiş ki ben istemem öle asker kınası gelince evlilik kınasını yakcam demişş hihihi bi mutlu oldum:)

acemilikte ziyarete gidilebiliyor mu peki.benim sevdiğimin acemiliği manisada.ablası da manisada.inş gidiliyordur.moral ve destek olur.

canım gidebiliyosunuz benim askerim ankara mamaktaydı mebste ben gidemedim ama ailesi gitti geldi bide ziyaretçi varsa o gün her şeyden muaf oluyolar, benimki ziyaretçisi olduğunda sabah 10 dan akşam 4 e 5 e kadar oturudu kantin gibi bir yerde.

Kızlar il jandarma komutanlığı yazdığında nasıl oluyor ildeki herhangi bir yere mi yolluyolar yoksa yazdığı yer mi biliyor musunuz??
bulunduğu il merkezidir , yoksa ilçe ismi yazardı canım ... misal benim askeriminkinde acemi alemdağ / istanbul , ustalık il jn.k.lığı istanbul /istanbul yazıyor...

ay cok sevindim bol bol gitsinler bari

Ben hergün trabzon samsun arasında mekik dokurum artık

acemilikte evci yok canım acemilik demek onlara eğitimin verildiği yer o arada özel durum olmadığı sürece verilmez

tatlım acemiliktede evci cıkıyolar diye biliyorum ben soyadı tutması ve birinci derece akrabalık falan şartıyla benim nişanlımın arkadaşları ankara da çıkmıştı hep çünkü benimki askeriyede alamadığı bazı şeyleri onlara sipariş vermişti.

bulunduğu il merkezidir , yoksa ilçe ismi yazardı canım ... misal benim askeriminkinde acemi alemdağ / istanbul , ustalık il jn.k.lığı istanbul /istanbul yazıyor...

teşekkür ederim. diğer türlü olduğunu da okudum çok korktum, en azından merkezde diye avutuyordum kendimi. umarım söylediğin gibidir

kınanın bi anlamı vardır mutlaka bende şuan yanında degilim şimdi tüm akrabaları toplanmış onlarda bakalım ...asker dönüşü evlilik yolu var sanırım inşallah ben de dahil olmak üzere :632: rabbim hayırlısından düğün kınasını da yakmayı nasip etsinnn

ayy giderler her h.sonu:)

cnm kınanın anlamını biliorum ve her duydugumda kötü oluyorum.kurbanlara kına yakılırmıs ya.bizim askerciklerimiz de vatana kurban gibi bişey oluyor canım bizde karısık durumlar iş olayını halletsek hemen evlencez.askerlik gibi büyük bir engel kalksın da önümüzden iş bulur inş.sonra evlilik.6 senemiz doldu 8 aralıkta.insan bekliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…