• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy giderler her h.sonu:)

cnm kınanın anlamını biliorum ve her duydugumda kötü oluyorum.kurbanlara kına yakılırmıs ya.bizim askerciklerimiz de vatana kurban gibi bişey oluyor:(:( canım bizde karısık durumlar iş olayını halletsek hemen evlencez.askerlik gibi büyük bir engel kalksın da önümüzden iş bulur inş.sonra evlilik.6 senemiz doldu 8 aralıkta.insan bekliyor artık

KINA YAKILMASI;
Kurban ettiğimiz koça; Allah'a kurban olsun diye

Askere giden delikanlılarımıza;vatana kurban olsun diye

Gelin olan genç kıza ; kocasına, çocuklarına kurban olsun diye

Arkadaşlar merhaba,
Askerimin usta birliği Şırnak - Beytüşşebap kısa dönem jandarma alay komutanlığı, jandarma komando olarak çıktı. Burası hakkında geçmiş dönemlerden de tanıdığı yada bilgisi olan var mı?

KINA YAKILMASI;
Kurban ettiğimiz koça; Allah'a kurban olsun diye

Askere giden delikanlılarımıza;vatana kurban olsun diye

Gelin olan genç kıza ; kocasına, çocuklarına kurban olsun diye

evet canım anlamı güzel ama ben okuyunca içim burkuluyor hep

ayy giderler her h.sonu:)

cnm kınanın anlamını biliorum ve her duydugumda kötü oluyorum.kurbanlara kına yakılırmıs ya.bizim askerciklerimiz de vatana kurban gibi bişey oluyor:(:( canım bizde karısık durumlar iş olayını halletsek hemen evlencez.askerlik gibi büyük bir engel kalksın da önümüzden iş bulur inş.sonra evlilik.6 senemiz doldu 8 aralıkta.insan bekliyor artık

ayy allah korusun yaa :43: senin durumla aynıyız desem...:13: bizim de 8.yılımız aynen insan bekliyor :31: askere gitsin gelsin bizde bişeyler yapıcaz inşallah askerlik engel dediğin gibi

ayy allah korusun yaa :43: senin durumla aynıyız desem...:13: bizim de 8.yılımız aynen insan bekliyor :31: askere gitsin gelsin bizde bişeyler yapıcaz inşallah askerlik engel dediğin gibi

vayy kader ortagım benim.bir de bizim aramızda yollar var o izmirde ben kocaeli

inşallh tatlım ya bende net bir bilgi sahibi değilim :59:...senin askerin görev yeri neresi ?

hatay/serinyol usta da hatay il jandarma canım. bu dönem çok oldu hataya dağıtım doğal olarak. burada görmedim henüz gerçi. ah ne özendim sana istanbul olsa başka ne isterdim:)) gerçi ayrılık her türlü zor.

Kızlar il jandarma komutanlığı yazdığında nasıl oluyor ildeki herhangi bir yere mi yolluyolar yoksa yazdığı yer mi biliyor musunuz??

Canım öncelikle Allah kavustursun ,acemilikte hepsi biryerde egitim goruyorlar il jandarmada,ustabirliginde dagitiyorlar askerleri cevredeki askeriyelere ama ana merkezde de kalanlar oluyor il jandarmada kalanlar sansli oluyor genelde daha rahat

ya cok kötüyümmm yaa kıbrısı brz araştırdım netten berbat bir yermiş.su yokmus doğru düzgün.ordan aramaları cok zormus.cep tel cok riskliymiş.komutanlar dövüomus denetim dönemiymiş ve hep koşup egitim görüolarmıs.oranın insanı da askeri kazıklamaya calışıormus hc sevmiomus

ya cok kötüyümmm yaa kıbrısı brz araştırdım netten berbat bir yermiş.su yokmus doğru düzgün.ordan aramaları cok zormus.cep tel cok riskliymiş.komutanlar dövüomus denetim dönemiymiş ve hep koşup egitim görüolarmıs.oranın insanı da askeri kazıklamaya calışıormus hc sevmiomus

tek derdin o olsun canım ya birçok yerde zaten duş, yemek sorunu var. sonuçta anne kucağı değil asker ocağı, iyi yerinden bak en azından can güvenliği olacak her an çatışma çıkacak gibi bir risk içinde nefes almayacak..

iyi akşamlar kızlar bugün tüm gün onunlaydım Allah a şükür tahmin ettiğim gibi değilim gayet iyiyim dünde yazdığım gibi 2 birliğide ankara beytepe amcası var ankara da evci çıkacak bende istanbulda 2-3 haftada bir giderim yanına 5 saatlik yol nolcak diye avutuyorum kendimi sevgilimde moral vermiyor hiç sağolsun sanki gezmeye gidiyo keyfi yerinde birazda ankara olduğu için çünkü her zaman gittiği yer çevresi var orda :D Allah yardımcımız olsun vedalaşmak nasıl olacak şuan iyiyim eskiye göre ama vedalaştıktan arkalarından el salladıktan sonra eve dönüşümüz nasıl olacak o yol nasıl bitecek kalbimiz ne kadar acıyacak kim bilir.

kızlar bir şey soracağım yemin törenine bizde gidebiliyoruz değil mi aileden olmak mı gerekiyor yoksa

tek derdin o olsun canım ya birçok yerde zaten duş, yemek sorunu var. sonuçta anne kucağı değil asker ocağı, iyi yerinden bak en azından can güvenliği olacak her an çatışma çıkacak gibi bir risk içinde nefes almayacak..

cok kötüyüm googledan uğur kantar yazdım cocugu kıbrısta işkence ederek öldürmüşler

bnim sevgilim çarşamba öğle çıkıcam diye tutturdu ya biliyorum bilgilendim sabah çık diyorum
inat işte çıkmıyo :22:
sevinirim aslında ama zar işitsin falanda istemiyorum :26:
senin kollarında biraz daha huzur bulayım sonra gidicem hatta sende gel kütahyaya diyo :31:
gidicem ama annem kızar ya :30::14:
yarın yine beraberiz son defa :5::43:
şarkı bile dinlemiyorum ki ağlamıyım diye :43:
allah gerçekten yardımcımız olsun :72:

canım öyle kulaktan dolma şeylere inanmayın aynı birliğin içinde bile bölükten bölüğe farkediyo herşey hepsinin komutanları farklı oluyo, mesela benimki iskenderunda çok rahattı ama farklı bi bölükteki arkadaşının canını çıkarmışlar. o yüzden iyi düşünün iyi olsun herşey

Biri Hatay mı dedii, burdayımm:3:
Erkek arkadaşım da Hatay a gidecek ama denizci:31:

canım 347. dönem denizci yareni olarak selammm :3: her türlü yardıma hazırım iskenderun için ihtiyacınız olursa

kızlar bir şey soracağım yemin törenine bizde gidebiliyoruz değil mi aileden olmak mı gerekiyor yoksa

tabiki sizde gidebiliyosunuz aileden olmak gerekmiyo yemin töreni için hatta mutlaka gidin derim ben

Back