- 23 Ağustos 2012
- 1.052
- 1.010
- 333
canm benim sevgilimde acemiliğini izmir narlıderede yaptı.
Çok çok güzel bir birlik mumla arıyoruz şuan orayı. Bende gidip görmüştüm yemin töreninde.
Denize 0 bir birlik. Yemekleri dışardan geliyor askerler yapmıyor oyüzden yemekleri çok güzel oluyo.
Duş sıkıntısı olmaz. Temiz ve güzel bir askeriye.
Tek sorun telefon sırası çok oluyor 5 dk anca konuşabiliyoduk. Ama çok sık arayabiliyodu genelde boş oluyorlar. Tepeye tırmanıp denizi izliyolardı :))
kızlarrrr şafagınızzz 158 den baslıo
Canım gözaydın hayırlı olsun ankara çok güzel Allahım hayırlısıyla herkesi kısa zamanda kavuştursun inşallah
amin canım inşallah günler tez zamanda geçer gider sevdiklerimize sağ sağlim kavuşuruz.
bu topikte iki kişi elektrk mühendisi ikiside ankara bende 347 ve sevdicek elektirik müh ve oda ankarada genelde elektirik elektrnkçler hep ankaraya gidiyor :)
Sevgi böyle birşey canım kendinden önce karşındakini düşünüyorsun üzülmesine bile kıyamıyor insan birbirimize destek olucaz tatlım ağlasakta yinede dik duracağız inşallah Allahım yardımcımız olsun
canım evet destek olacağız birbirimize inşaALLAH(C.C)...
canım 20.maddeye göre izin yok sanki ama ilk 15 gün çarşı izni yok diye söylediler bana
grgr msj kutun dolu gönderemiyorum canım
gittiği yere göre değişiyordur belki de
acemi birliğinde izin yok kızlar ilk 15 güni gidilen yerle ilgisi yok diye biliyorum usta birliğinde izin olayı başlıyor ama o gittiği yere göre değişiyor işte hiç çarşıya çıkmayanlarda var özellikle doğudakilerin çarşısı pek olmuyor, her hafta çıkanda var benim mesele benim askerim iki haftada bir çıkıyor yere ve duruma göre değişiyor yani.
acemi birliğinde izin yok kızlar ilk 15 güni gidilen yerle ilgisi yok diye biliyorum usta birliğinde izin olayı başlıyor ama o gittiği yere göre değişiyor işte hiç çarşıya çıkmayanlarda var özellikle doğudakilerin çarşısı pek olmuyor, her hafta çıkanda var benim mesele benim askerim iki haftada bir çıkıyor yere ve duruma göre değişiyor yani.
acemilikte ziyarete gidilebiliyor mu peki.benim sevdiğimin acemiliği manisada.ablası da manisada.inş gidiliyordur.moral ve destek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?