349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok sağol canımm çok rahatlattın içimi. Tüm yazdıkların için teşekkürler

haydi kızlar yarın gönderiyoruz aslanlarımızı birliklerine.onların yanında aglamayın gerçekten çok kötü oluyorlar.en nihayetinde zaman akıp gidecek.ama önceleri çok zor gelecek.burda birbirimize destek olacaz ve şafagı yiyip bitircez.morallerinizi yüksek tutun onlarada hissettirmeyin.bitecek ama öyle ama böyle bitecek bu günler.şimdi silin göz yaşlarınızı durun yiğitlerinizin arkasında Allahın izniyle dularınızı okuyup arkalarından sabırla bekleyelim burda.haydi kızlar şafak saymaya

bu topikte iki kişi elektrk mühendisi ikiside ankara bende 347 ve sevdicek elektirik müh ve oda ankarada genelde elektirik elektrnkçler hep ankaraya gidiyor :)

canı benimkide elektronik haberleşme sizinkinden biraz farklı ama genede yandaşsizinkiler kısa çıktı sanırım, bize uzun çıkmış yedek subay usta birliği belli değil ama tabi o ayrı, kızlar evide burda evci olarak çıkabiliyor mu o konuda bilgisi olan var mı evci demek ne demek?

kızlar benim sevgilim sıhhiye olarak samsunda yapacak acemiliğini

SAHRA SIHHİYE OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI
ERBAŞ VE ER BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜndeki yazıya göre

19. maddeye bakar mısınız. yani ben gitsem o denilen saatlerde kesin görebilir miyim sevgilimi?
ve 20. maddeden anladığım kadarıyla acemilikte çarşı izni falan olmayacak doğru mu?

acemilik aralık ayı sonuna kadar sürecek ve o süre boyunca izin kullanamıcaklar diye biliyorum canım. yemin törenlerinden sonra aralık sonuna doğru 1-2 gün izinli olup usta birliğine geçerken yılbaşında gelme ihtimalleri var. geçen sene bi arkadaşımın sevgilisi yılbaşında gelebilmişti.bakalım aynı yerde ustabirliğine kalanlar için söz konusu olucak mı?!

gittiği yere göre değişiyordur belki de

acemi birliğinde izin yok kızlar ilk 15 güni gidilen yerle ilgisi yok diye biliyorum usta birliğinde izin olayı başlıyor ama o gittiği yere göre değişiyor işte hiç çarşıya çıkmayanlarda var özellikle doğudakilerin çarşısı pek olmuyor, her hafta çıkanda var benim mesele benim askerim iki haftada bir çıkıyor yere ve duruma göre değişiyor yani.

kızlar sonunda gelebildimm.. napıyorsunuzz? ben bugün işte cok fenaydımm ya 2 saatlik uykuyla ders anlattım yazılı yaptım.bi de meslek lisesinde çalıştıgım için zor oluyor. ama değdi...gönlümüze göre verdi Allah. çoğunluk k.dnm ve iyi yerler.Doğu çıkanlar içlerini ferah tutsunlar çünkü arkdşların da dediği gibi kış terör olayı yok.egitimleri rahat.batıdakilerin eğitimi zor.Her yerin kendine göre zorlugu var Allah askerlerimizin yardımcısı olsun.ve su süre çabucak geçsin...

Bu arada benim en yakın ark ımın nişanlısı Van/Erciş e çıktı.kısa dönem.bir bilgisi olan var mı burayla ilgili.acemiliği amasya çıktı

acemilikte ziyarete gidilebiliyor mu peki.benim sevdiğimin acemiliği manisada.ablası da manisada.inş gidiliyordur.moral ve destek olur.

Sağol canım peki o ziyaret saatlerinde istediğimiz gibi görebilir miyiz askerimizi? Hastane gibi saat yazmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…