ayy giderler her h.sonu:)
cnm kınanın anlamını biliorum ve her duydugumda kötü oluyorum.kurbanlara kına yakılırmıs ya.bizim askerciklerimiz de vatana kurban gibi bişey oluyorcanım bizde karısık durumlar iş olayını halletsek hemen evlencez.askerlik gibi büyük bir engel kalksın da önümüzden iş bulur inş.sonra evlilik.6 senemiz doldu 8 aralıkta.insan bekliyor artık
KINA YAKILMASI;
Kurban ettiğimiz koça; Allah'a kurban olsun diye
Askere giden delikanlılarımıza;vatana kurban olsun diye
Gelin olan genç kıza ; kocasına, çocuklarına kurban olsun diye
ayy giderler her h.sonu:)
cnm kınanın anlamını biliorum ve her duydugumda kötü oluyorum.kurbanlara kına yakılırmıs ya.bizim askerciklerimiz de vatana kurban gibi bişey oluyorcanım bizde karısık durumlar iş olayını halletsek hemen evlencez.askerlik gibi büyük bir engel kalksın da önümüzden iş bulur inş.sonra evlilik.6 senemiz doldu 8 aralıkta.insan bekliyor artık
iyi aksamlar kızlaarrr
ayy allah korusun yaasenin durumla aynıyız desem...:13: bizim de 8.yılımız aynen insan bekliyor askere gitsin gelsin bizde bişeyler yapıcaz inşallah askerlik engel dediğin gibi
inşallh tatlım ya bende net bir bilgi sahibi değilim...senin askerin görev yeri neresi ?
Kızlar il jandarma komutanlığı yazdığında nasıl oluyor ildeki herhangi bir yere mi yolluyolar yoksa yazdığı yer mi biliyor musunuz??
uzun çıkan yok mu kızlar başka? ustası ne zaman belli oluyor?
hatay/serinyol usta da hatay il jandarma canım. bu dönem çok oldu hataya dağıtım doğal olarak. burada görmedim henüz gerçi. ah ne özendim sana istanbul olsa başka ne isterdim:)) gerçi ayrılık her türlü zor.
ya cok kötüyümmm yaa kıbrısı brz araştırdım netten berbat bir yermiş.su yokmus doğru düzgün.ordan aramaları cok zormus.cep tel cok riskliymiş.komutanlar dövüomus denetim dönemiymiş ve hep koşup egitim görüolarmıs.oranın insanı da askeri kazıklamaya calışıormus hc sevmiomus
tek derdin o olsun canım ya birçok yerde zaten duş, yemek sorunu var. sonuçta anne kucağı değil asker ocağı, iyi yerinden bak en azından can güvenliği olacak her an çatışma çıkacak gibi bir risk içinde nefes almayacak..
ya cok kötüyümmm yaa kıbrısı brz araştırdım netten berbat bir yermiş.su yokmus doğru düzgün.ordan aramaları cok zormus.cep tel cok riskliymiş.komutanlar dövüomus denetim dönemiymiş ve hep koşup egitim görüolarmıs.oranın insanı da askeri kazıklamaya calışıormus hc sevmiomus
Biri Hatay mı dedii, burdayımm
Erkek arkadaşım da Hatay a gidecek ama denizci
kızlar bir şey soracağım yemin törenine bizde gidebiliyoruz değil mi aileden olmak mı gerekiyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?