Kastamonuda acemilik yapanlari o taraflara mi atmişlar ya ? Bizimde acemi kastamonu usta siirt jandarma kisa dönem.
Arkadaşlar takvim hazırlamayı beceremedim ya altta olan varya çizelge onu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi :26: siteye giriyorum ingilizce yazıyor tam tarihi denk getiremiyorum birde türkçe cümleleri üste alta nasıl koyuyorsunuz rica etsem biri bana yapabilirmi[/QUOTE
bunu gerçekten bende merak ediyorum...nehirnil111 askerin nerde canım?
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi izin kullanmazsak mayısın tam olarak kaçında burda olur askerlerimiz 16 sındaki tarih izinsiz tarihmi izinli halimi[/Q
16 Mayıs izinli tarihmiş canım..
Kızlar günaydın sonuclar hayırlı olsun orarrtpasta canım elektrk mühendisleri banko ankara bak sana demiştim cidden çok
sevindim ankara mamak mebs iyidir
Arkadaşlar takvim hazırlamayı beceremedim ya altta olan varya çizelge onu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi :26: siteye giriyorum ingilizce yazıyor tam tarihi denk getiremiyorum birde türkçe cümleleri üste alta nasıl koyuyorsunuz rica etsem biri bana yapabilirmi[/QUOTE
bunu gerçekten bende merak ediyorum...nehirnil111 askerin nerde canım?
Acemilikte ustada safranbolu / karabük canım 125.jandarma alay komutanlığı jandarma görevide tatlım nasıl olduğunu bilmiyorum bakalım yer yakın ama Allahıma şükürSenin askerin nerde canım
bilmiyorum canım heralde dediğin gibi olmuş ALLAH(C.C) hayırlısını versin inşaALLAH(C.C)....
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi izin kullanmazsak mayısın tam olarak kaçında burda olur askerlerimiz 16 sındaki tarih izinsiz tarihmi izinli halimi[/Q
16 Mayıs izinli tarihmiş canım..
izinsiz tarihi 6 sımı oluyor kızlar peki takvim hazırlıycamda :18:
evet canım acemi mamak mebs,usta birliği çankaya cumhurbaşkanlığı çıkmış :)
Acemilikte ustada safranbolu / karabük canım 125.jandarma alay komutanlığı jandarma görevide tatlım nasıl olduğunu bilmiyorum bakalım yer yakın ama Allahıma şükürSenin askerin nerde canım
gözün aydın tatlım benimkide acemilik Kastamonu.. Ustalık Diyarbakır Kısa dönem Jandarma...ALLAH(C.C) büyük canım can sağlıkarı olsun rahat olsunlar da.... ama ben çok özledim şimdideALLAH(C.C)'ım herkesin yar ve yardımcısı olsun(amin inşaALLAH(C.C)...) canım ağlamıyorum onun yanında sesimi titrek bile duymasın aklı ben de kalması bir de ben ona moral vermeliyim...
izinsiz tarihi 6 sımı oluyor kızlar peki takvim hazırlıycamda :18:
onu tam bilmiyorum canım takvimi nerden ve nasıl hazırlıyorsun bu konuda acemiyim de :26:
canım mebs güzel çankayada iyi benmki mamak mekanizede kalmıştı ama abrış gücü olduğu için cumhurbaşkanlığınada gidebilirdi sadece sürekli denetim oluyor tek kötü yanı biraz sıkılar çarşı günleri genelde belirsiz oluyor ama sağlıklılar şükür acemiliği kendi gibi acemilerle yapıcak ama ustada her telden insan var canım malesef :)
ben istanbuldan ankaraya günbirlik giderken belirsizlikle gittim 1 de çıkıcaktı komutanı bekledi kapıda felan komutan saat 9 da uçağım inerken izin verdi yoksa izin yoksa askeriyeye gidicektim ki benmkinin arkadaşalrının nişanlıları hep askeriyediler o gün
bazen şans gerekiyor netice itibariyle güzel yere çıktı çok iyi canım bak ben dün sana demiştim ki seninde içine ankara doğuyordu yaa ben bölüğünü bile söledim o derece hep elektrkçiler angaraya gidiyorrr
Gece 3ü geçiyordu öğrendim zaten moralim bozuldu haberi verip yattım uyudum..
Acemilik izmir/narlıdere
usta birliği 7'nci Kor. Kh. Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı DİYARBAKIR
Kısa dönem er,sınıfı: Piyade.
Allah hepimize sabır versin ve bütün askerlerimizi korusun..
Şimdi nasıl geçecek bakalım o 5 ay...
gözün aydın tatlım benimkide acemilik Kastamonu.. Ustalık Diyarbakır Kısa dönem Jandarma...ALLAH(C.C) büyük canım can sağlıkarı olsun rahat olsunlar da.... ama ben çok özledim şimdideALLAH(C.C)'ım herkesin yar ve yardımcısı olsun(amin inşaALLAH(C.C)...) canım ağlamıyorum onun yanında sesimi titrek bile duymasın aklı ben de kalması bir de ben ona moral vermeliyim...
Hayırlı olsun canım benim kastamonu acemilikte çok güzelmiş öyle duymuştum diyarbakırda iyi canım doğuda diye kendini üzme sakın Allahım hayırlısını versin tatlım inşallah doğu batı hepsi zor Allahım yardımcımız olsun sabır versin bizlere ne güzel hep destek ol ağlama onlarda bizlerden güç alıcaklar bende ağlamasam iyi olucak ama bir yapabilsem
onu tam bilmiyorum canım takvimi nerden ve nasıl hazırlıyorsun bu konuda acemiyim de :26:
bende bilmiyorum canım öğrenmeye yapmaya çalışıyorum şuan yaptığımda hemen sana göndericem
Hayırlı olsun canım benim kastamonu acemilikte çok güzelmiş öyle duymuştum diyarbakırda iyi canım doğuda diye kendini üzme sakın Allahım hayırlısını versin tatlım inşallah doğu batı hepsi zor Allahım yardımcımız olsun sabır versin bizlere ne güzel hep destek ol ağlama onlarda bizlerden güç alıcaklar bende ağlamasam iyi olucak ama bir yapabilsem
Canım benim güzel dilekleri için sağol.. inan dediklerin içimi bir nebzade olsa ferahlattı.umarım terminale gidebilirsem (belli değil!) ağlamam.. son bşr kaç gündür tutuyorum kendimi..şafak saymam ben diyor zaman geçmez o zaman diyor canım benim...ALLAH(C.C)'tan kısa dönem... amin canım ALLAH(C.C) sabır versin hepimize inşaALLAH(C.C)...sevgi böyle bir şey demek ki ben onu düşününüp üzlüyorum aşkımda derslerim etkilenecek üzülecem diye aklı ben de...
Canım benim güzel dilekleri için sağol.. inan dediklerin içimi bir nebzade olsa ferahlattı.umarım terminale gidebilirsem (belli değil!) ağlamam.. son bşr kaç gündür tutuyorum kendimi..şafak saymam ben diyor zaman geçmez o zaman diyor canım benim...ALLAH(C.C)'tan kısa dönem... amin canım ALLAH(C.C) sabır versin hepimize inşaALLAH(C.C)...sevgi böyle bir şey demek ki ben onu düşününüp üzlüyorum aşkımda derslerim etkilenecek üzülecem diye aklı ben de...
Sevgi böyle birşey canım kendinden önce karşındakini düşünüyorsun üzülmesine bile kıyamıyor insan birbirimize destek olucaz tatlım ağlasakta yinede dik duracağız inşallah Allahım yardımcımız olsun
Kilebek canım bizim şimdi izin kullanmadan tam şafağımız 155 mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?