349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi izin kullanmazsak mayısın tam olarak kaçında burda olur askerlerimiz 16 sındaki tarih izinsiz tarihmi izinli halimi

bilmiyorum canım heralde dediğin gibi olmuş ALLAH(C.C) hayırlısını versin inşaALLAH(C.C)....

kesinlikle öyle olmuş canım bikaç yere daha baktım acemilik kastamonu gölköy olan diyarbakır, siirt, şırnak, mardin dağıtmışlar. Allah onların yardımcısı olsun, bizede sabır versin.

evet canım acemi mamak mebs,usta birliği çankaya cumhurbaşkanlığı çıkmış :)

canım mebs güzel çankayada iyi benmki mamak mekanizede kalmıştı ama abrış gücü olduğu için cumhurbaşkanlığınada gidebilirdi sadece sürekli denetim oluyor tek kötü yanı biraz sıkılar çarşı günleri genelde belirsiz oluyor ama sağlıklılar şükür acemiliği kendi gibi acemilerle yapıcak ama ustada her telden insan var canım malesef :)

ben istanbuldan ankaraya günbirlik giderken belirsizlikle gittim 1 de çıkıcaktı komutanı bekledi kapıda felan komutan saat 9 da uçağım inerken izin verdi yoksa izin yoksa askeriyeye gidicektim ki benmkinin arkadaşalrının nişanlıları hep askeriyediler o gün

bazen şans gerekiyor netice itibariyle güzel yere çıktı çok iyi canım bak ben dün sana demiştim ki seninde içine ankara doğuyordu yaa ben bölüğünü bile söledim o derece hep elektrkçiler angaraya gidiyorrr

Son düzenleme:

izin günleri çok kötü olmuş canım neden 1 de?her pazar 8 de izinli olmuyor mu yani

Son düzenleme:

Canim içini ferah tut, neyse ki kisa donem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…