- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Alemdağ/istanbul ve İstanbul il jandarma komutanlığı (tabi il jandamadan zor koşulları olan bir yere göndermezlerse) araştırmalarım sonucu torpillilerin gittiği yermiş bizde torpil falan da yok nasıl çıktı burası bilmem :) benimki rahat askerlik yapacak tahminim.
herkese merhabalar , benim sevdiceğim de 349.dönem askeri olacak inşallah , acemi ve usta birlik istanbul- jandarmasalı akşamı yolcu bende yeni katıldım aranıza bu 5 ayı birlikte saymaya ,birbirimize destek olmaya geldim .gece yoğunluktan bir türlü açılmadı sayfa sabah 5,30 da öğrendik...5.5 ay yolunu gözleyeceğim ...8 yıldır birlikteyiz hiç ayrı kalmamıştık çok zor olacak rabbim herkesin eşini dostunu sevdiğini kardeşini korusun inşallah ,tez zamanda kavuştursun ...
Herşeyden önce istanbulda canım için rahat olsun nekdar isterdim istanbul ama burda oturduğumuz için zor kütükte burdaydı
evet canım ya bizim kütük eskişehir o yüzden çıktı.Ama seninde güzel bi yer çıkmış canım :)
canım arkadaşının içi rahat olsun. ben 15 ay ığdırda çalıştım, küçük ama güzel bir yer. İhtiyaç duyduğu her şeyi bulabilir. İnsanları iyidir. terör olayı yok, hava durumuna gelince de ben de ilk aralıkta gitmiştim soğuk olacağını düşünmüştüm ama çok ılık bir havası var. şöyle söyleyeyim geçen yıl ocak ayında döndüm batı soğuktan donarken biz kısa kollu giyebiliyorduk.
Hayırlısı olsun canım kısa mı istiyordunuz????
Evet canım.. çünkü nişanlıyız geldiğinde de düğünümüz olacaktı... dün geceden beridir uyumuyorum devamlı ağlıyorum.. ama nişanlım devamlı beni teselli ediyor tam tersi olması gerekirken.. o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum bunu ona yapmaya hakkım yok..
3 ay sona sınavda yüzdelik dilime girerse istanbulu seçebiliyormuş rahat ol sen ben çok çalışıcam gelicem inşaAllah diyor memur gibi devam edicez her şeye sen rahat ol diyor.. şimdi düşündükçe biraz daha mantıklı olmaya çalışıyorum.. Hakkımızda hayırlısı buymuş bunda da bir hayır vardır çok şükür diyip bekliyorum
Hoşgeldin canım aramıza gözünaydın hayırlı olsun istanbul nekadar güzel bizim buraya geliyor askerin için rahat olsun canım tez zamanda herkesi kavuştursun Allahım birbirimize destekle atlatıcaz bu 5ayıda geçiçek zaman çabucak inşallah
kızlar merhaba ben 347. dönem nişanlıısyım bnm şafağıma 35 kaldı suan hepinizin neler yaşadgını en iyi ben hissediyorum yalnız size tavsiyem çok ağlamayın sevdklernıze sadece bol bol dua edin 10 gün geçtikten sonra alışacaksınız hayatınızı rutine baglayacaksınız zor günler geçireceksinz ama bu sizin psikolojinzle alakalı isterseniz çokta rahat geçirebilirsnz ben başaramadım 158 günü kendime zehir ettm siz sakın yapmayın şafagınız atmaz yoksa benm şim 1 ayım kaldı bu seferde yaklastı diye gecmek bilmio heleki askerlernz teslim olduktan sonra ihtiyaçları olan tek şey sizin sesinizi tlfnda güzel duymak canlı konusun dimdik ayakta durun en azından öyle yapmaya çalışın her sey iki taraf için de kolay olacak unutmayın asker beklemek gurur verici bişey her zaman başınız dik olacak benm nişanlım mardin nusaybinde yeri kötü ama ben ona moral verıorum zorda olsa basarıyorum sizde böyle yapın tavsiyelerimi dikkate almanız dileğiyle şimdiden iyi şafaklarrr :)
merhabalar kızlarbende şafak saymak için güzel arkadaşlıklar kurup moral vermek için geldim buraya
dün sonuçlar açıklandı sevdiceğim sabah erkenden ilk bana haber verdi
ACEMİ BİRLİĞİ : HAVA K. ER EĞT. TUG. KOMUTUANLIĞI - KÜTAHYA kısa dönem yapsın diye dualar ettim
zaten içimden de hep kısa dönem geçiyodu o ne kadar uzun olsa dese de
şimdi 5 ay sevdiceğimin yolunu gözlücem
yarın terminale bırakıcam ben asker kıyafeti falan aldım öyle uğurlucam onuu
teskeresi yaklaşan arkadaşları da allah bi an önce kavuştursun gözünüz aydınn :)
Kilebek canım bizim şimdi izin kullanmadan tam şafağımız 155 mi oluyor
155 canım ben de öyle biliyorum
Teşekkür ederim canım çarşamba günümü başlıycaz peki 154 demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?