349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Herşeyden önce istanbulda canım için rahat olsun nekdar isterdim istanbul ama burda oturduğumuz için zor kütükte burdaydı

Hoşgeldin canım aramıza gözünaydın hayırlı olsun istanbul nekadar güzel bizim buraya geliyor askerin için rahat olsun canım tez zamanda herkesi kavuştursun Allahım birbirimize destekle atlatıcaz bu 5ayıda geçiçek zaman çabucak inşallah

ALLAH razı olsun. yazıkların benmde arkaşımında içini rahatlattı

Hayırlısı olsun canım kısa mı istiyordunuz????

Evet canım.. çünkü nişanlıyız geldiğinde de düğünümüz olacaktı... dün geceden beridir uyumuyorum devamlı ağlıyorum.. ama nişanlım devamlı beni teselli ediyor tam tersi olması gerekirken.. o yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum bunu ona yapmaya hakkım yok..
3 ay sona sınavda yüzdelik dilime girerse istanbulu seçebiliyormuş rahat ol sen ben çok çalışıcam gelicem inşaAllah diyor memur gibi devam edicez her şeye sen rahat ol diyor.. şimdi düşündükçe biraz daha mantıklı olmaya çalışıyorum.. Hakkımızda hayırlısı buymuş bunda da bir hayır vardır çok şükür diyip bekliyorum

Canım lütfen üzme kendini herşeyde bir hayır vardır içini ferah tut ağlama askerinede destek ol inşallah kolaylıkla atlatıp gelicektir yanına Allahım yardımcısı olsun tüm askerlerimizin

hoşbulduk çok saol tatlımm ,evet istanbul çok güzel ,kayseri den yolcu edicez ...güzel temennilerin için teşekkür ediyorum...hep birlikte inşallah !

kızlar merhaba ben 347. dönem nişanlıısyım bnm şafağıma 35 kaldı suan hepinizin neler yaşadgını en iyi ben hissediyorum yalnız size tavsiyem çok ağlamayın sevdklernıze sadece bol bol dua edin 10 gün geçtikten sonra alışacaksınız hayatınızı rutine baglayacaksınız zor günler geçireceksinz ama bu sizin psikolojinzle alakalı isterseniz çokta rahat geçirebilirsnz ben başaramadım 158 günü kendime zehir ettm siz sakın yapmayın şafagınız atmaz yoksa benm şim 1 ayım kaldı bu seferde yaklastı diye gecmek bilmio heleki askerlernz teslim olduktan sonra ihtiyaçları olan tek şey sizin sesinizi tlfnda güzel duymak canlı konusun dimdik ayakta durun en azından öyle yapmaya çalışın her sey iki taraf için de kolay olacak unutmayın asker beklemek gurur verici bişey her zaman başınız dik olacak benm nişanlım mardin nusaybinde yeri kötü ama ben ona moral verıorum zorda olsa basarıyorum sizde böyle yapın tavsiyelerimi dikkate almanız dileğiyle şimdiden iyi şafaklarrr :)

kızlaar dünkü sonuçlardan sonra topiğinizde patlama yaşanmış okuyim dedim ama çook sayfa olmuş hepinize hayırlı olsun diyim allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah, benim askerim acemiyi ankara mebs mamakta yaptı süper bi yerdi özellike yemeklerinden çook memnundu bizimki çünkü yemek şirketinden geliyodu askerler yapmıyodu usta birliği de urfa siverekte şuan eğer sivereğe çıkanlar varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince. allah hepimize bu dönemleri güzel atlatmayı nasıp etsin inşallah herkese hayırlı teskereler:)

Teşekkür ederiz canım inşallah Allahım senide askerine kısa zamanda kavuştursun dik durmaya çalışıyorum kendi açımdan sonuçlar açıklanınca daha birnebze olsun rahatladım sanki ama ağlamadan duramıyorum işte onu bir becerebilsem

selam kızlar hadi bakalım artık hazırlıklar baslasınnn

canım benim nişanlım kütahyada yaptı acemiliğini havacı olarakçusta birliği olarak suan istanbulda.sormak istediğin 1sey olursa cevaplayabiliriz

Arkadaşlar takvim hazırlamayı beceremedim ya altta olan varya çizelge onu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi :26: siteye giriyorum ingilizce yazıyor tam tarihi denk getiremiyorum birde türkçe cümleleri üste alta nasıl koyuyorsunuz rica etsem biri bana yapabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…