349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne güzel söyledin güzel kalpli giz
saolsın. o çalışıyor işten dolayı pek giremiyo. bn artık ona yardımcı olcak bakalım

yok canım:) erdi önce okulunu bitirsin dımı:)

yok yakın arkaşımın nişanlısı. bende 6 ay onla beklicem düşün:)

Benim arkadaşlarım da benimle bekliyor.... Ayyyy çok şükür böyle günlerde arkadaşlar olmasa çeklimez.... Ben bi ara kendimi eve kapattıım hayata küstüm... onlar çıkardı beni o durumdan

merhabalar kızlar
bende şafak saymak için güzel arkadaşlıklar kurup moral vermek için geldim buraya
dün sonuçlar açıklandı sevdiceğim sabah erkenden ilk bana haber verdi
ACEMİ BİRLİĞİ : HAVA K. ER EĞT. TUG. KOMUTUANLIĞI - KÜTAHYA kısa dönem yapsın diye dualar ettim
zaten içimden de hep kısa dönem geçiyodu o ne kadar uzun olsa dese de
şimdi 5 ay sevdiceğimin yolunu gözlücem
yarın terminale bırakıcam ben asker kıyafeti falan aldım öyle uğurlucam onuu
teskeresi yaklaşan arkadaşları da allah bi an önce kavuştursun gözünüz aydınn :)

Benim arkadaşlarım da benimle bekliyor.... Ayyyy çok şükür böyle günlerde arkadaşlar olmasa çeklimez.... Ben bi ara kendimi eve kapattıım hayata küstüm... onlar çıkardı beni o durumdan

işte bende arkaşıma öyle yardımcı olmak istiyorum
eniştemlede aram çok iyi. bana emanet etti gitti:
kıyamıyorum onla

Hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun gözünaydın Allahım inşallah kısa zamanda kavuştursun herkesi burda şafak saymaya başlıycaz destek olucaz birbirimize inşallah

Hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun gözünaydın Allahım inşallah kısa zamanda kavuştursun herkesi burda şafak saymaya başlıycaz destek olucaz birbirimize inşallah

bilseydim dün gelirdim canım saatlerce sayfa yenilemekten bakamazdım gerçi
ama çok şükür allah gönlümüze göre verdi havacılığı çok istiyordu
bakalım bundan sonrası nasıl geçicek
bursa- kütahyada yakın görmeye giderim
allah hepimize sabır ve kolaylıklar versinnn

ne güzel söyledin güzel kalpli giz
saolsın. o çalışıyor işten dolayı pek giremiyo. bn artık ona yardımcı olcak bakalım

canım arkadaşının içi rahat olsun. ben 15 ay ığdırda çalıştım, küçük ama güzel bir yer. İhtiyaç duyduğu her şeyi bulabilir. İnsanları iyidir. terör olayı yok, hava durumuna gelince de ben de ilk aralıkta gitmiştim soğuk olacağını düşünmüştüm ama çok ılık bir havası var. şöyle söyleyeyim geçen yıl ocak ayında döndüm batı soğuktan donarken biz kısa kollu giyebiliyorduk.

Amin canım çok güzel olmuş benimde yakın bi 5 saatlik yol Allahım yardımcımız olsun hayırlısı olsun inşallah

canım bende günlükte okuyunca dedim kesin haberi yoktur die iyikide geldin burda arkadaşlar sen hepiniz birbinzie destek oldnzmu zaman geçmicek çünkü sevdiceğiniz gidince en iyi sizi sizin gibiler anlıcak arkadaşlarınıza söledğnzde 5 ay ne ki cevabını alıcaksınız ve belkide üzülüceksiniz o yüzden içsel sıkıntılarınızı burada paylaşmanız yararınıza kızlar

sorma canım ya gözlerim şişti ağlamaktan
ne annem anlıyo halimden ne arkadaşlarım
burası çok güzel çünkü halimizden biz anlarız anca
ben destekte olurum elimden geldiğince moralde veririm yarın arkadaşları götürüp teslim ediceklermiş
hayırlısı artık hepimiz için hayırlısı..

Alemdağ/istanbul ve İstanbul il jandarma komutanlığı (tabi il jandamadan zor koşulları olan bir yere göndermezlerse) araştırmalarım sonucu torpillilerin gittiği yermiş bizde torpil falan da yok nasıl çıktı burası bilmem :) benimki rahat askerlik yapacak tahminim.

herkese merhabalar , benim sevdiceğim de 349.dönem askeri olacak inşallah , acemi ve usta birlik istanbul- jandarma salı akşamı yolcu bende yeni katıldım aranıza bu 5 ayı birlikte saymaya ,birbirimize destek olmaya geldim .gece yoğunluktan bir türlü açılmadı sayfa sabah 5,30 da öğrendik...5.5 ay yolunu gözleyeceğim ...8 yıldır birlikteyiz hiç ayrı kalmamıştık çok zor olacak rabbim herkesin eşini dostunu sevdiğini kardeşini korusun inşallah ,tez zamanda kavuştursun ...

arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar içinde düzenlesek kıca dönem uzun dönem diye nereye düştüklerini yazsak
varsada güncelleyelim..

canım benim sevgilimle aynı yerde olacak :)) bizimki de alemdağ ve il jandarma

canım benim sevgilimle aynı yerde olacak :)) bizimki de alemdağ ve il jandarma

Ayy evet canım aynı yerdeler.İçini ferah tut tatlım sanırım bayağı rahat bir yermiş :) tabi usta birliğine il jandarmaya gideceklermiş önce ordan başka yere göndericeklermiş ya da burda kal derlerse il jandarmada kalacaklarmış öyle anlattı bana sevgilim :) seninki nerden gidicek canım.benimki eskişehirden gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…