Kızlar sakın çarşamba akşamına doğru teslim olmasınlar o kadar iş ve sıra oluyor ki orda
sabah teslim olanın işlemleri anca akşama doğru bitiyor
Aynen çarşamba öğlen gitsinler akşama kalmasınlarrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sakın çarşamba akşamına doğru teslim olmasınlar o kadar iş ve sıra oluyor ki orda
berf kendi kendime şok oldum ona doğuda çıkmaz die düşündüm yani hem olsa sen bana sölemezsen şaplak yerdin
canım ığdırda sesiz sakin doğu ama soğuktur sadece pek terör olayı duyulmuyor arkadaşına söle buraya bile üye olabilir inan kafa dağıtmak için birebir
doğu batı neresi çıkarsa çıksın hepinizi anlıyorum ayrılığın doğusu batısı yoktur herkes panik halinde haklısınız bilinmezlik var ama şimdiden bu kadar yüklenmeyin zaten gidince herşey belli olucak
bu dönem doğuya az gidiliyor cidden sevindirici belki soğuklar belkide yazın yaşanan üzücü şelerdir biz yazın kötü dönem geçirdik burda arkadaşlarımızın sıkıntısına ortak olduk can güvenliğinin ne demek oldğnu çok iyi anladık ve ufak tefek şeleri büyütmedik varsın yüzlerini görmeyin varsın uzak olsun ama en başta güvenli olsun allaha şükredin lütfen kızlar
yok canım:) erdi önce okulunu bitirsin dımı:)
yok yakın arkaşımın nişanlısı. bende 6 ay onla beklicem düşün:)
Benim arkadaşlarım da benimle bekliyor.... Ayyyy çok şükür böyle günlerde arkadaşlar olmasa çeklimez.... Ben bi ara kendimi eve kapattıım hayata küstüm... onlar çıkardı beni o durumdan
merhabalar kızlar
bende şafak saymak için güzel arkadaşlıklar kurup moral vermek için geldim buraya
dün sonuçlar açıklandı sevdiceğim sabah erkenden ilk bana haber verdi
ACEMİ BİRLİĞİ : HAVA K. ER EĞT. TUG. KOMUTUANLIĞI - KÜTAHYA kısa dönem yapsın diye dualar ettim
zaten içimden de hep kısa dönem geçiyodu o ne kadar uzun olsa dese de
şimdi 5 ay sevdiceğimin yolunu gözlücem
yarın terminale bırakıcam ben asker kıyafeti falan aldım öyle uğurlucam onuu
teskeresi yaklaşan arkadaşları da allah bi an önce kavuştursun gözünüz aydınn :)
Hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun gözünaydın Allahım inşallah kısa zamanda kavuştursun herkesi burda şafak saymaya başlıycaz destek olucaz birbirimize inşallah![]()
ne güzel söyledin güzel kalpli giz
saolsın. o çalışıyor işten dolayı pek giremiyo. bn artık ona yardımcı olcak bakalım![]()
bilseydim dün gelirdim canım saatlerce sayfa yenilemekten bakamazdım gerçi
ama çok şükür allah gönlümüze göre verdi havacılığı çok istiyordu
bakalım bundan sonrası nasıl geçicek
bursa- kütahyada yakın görmeye giderim
allah hepimize sabır ve kolaylıklar versinnn
merhabalar kızlar
bende şafak saymak için güzel arkadaşlıklar kurup moral vermek için geldim buraya
dün sonuçlar açıklandı sevdiceğim sabah erkenden ilk bana haber verdi
ACEMİ BİRLİĞİ : HAVA K. ER EĞT. TUG. KOMUTUANLIĞI - KÜTAHYA kısa dönem yapsın diye dualar ettim
zaten içimden de hep kısa dönem geçiyodu o ne kadar uzun olsa dese de
şimdi 5 ay sevdiceğimin yolunu gözlücem
yarın terminale bırakıcam ben asker kıyafeti falan aldım öyle uğurlucam onuu
teskeresi yaklaşan arkadaşları da allah bi an önce kavuştursun gözünüz aydınn :)
canım bende günlükte okuyunca dedim kesin haberi yoktur die iyikide geldin burda arkadaşlar sen hepiniz birbinzie destek oldnzmu zaman geçmicek çünkü sevdiceğiniz gidince en iyi sizi sizin gibiler anlıcak arkadaşlarınıza söledğnzde 5 ay ne ki cevabını alıcaksınız ve belkide üzülüceksiniz o yüzden içsel sıkıntılarınızı burada paylaşmanız yararınıza kızlar
canım benim sevgilimle aynı yerde olacak :)) bizimki de alemdağ ve il jandarmaAlemdağ/istanbul ve İstanbul il jandarma komutanlığı (tabi il jandamadan zor koşulları olan bir yere göndermezlerse) araştırmalarım sonucu torpillilerin gittiği yermiş bizde torpil falan da yok nasıl çıktı burası bilmem :) benimki rahat askerlik yapacak tahminim.![]()
arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar içinde düzenlesek kıca dönem uzun dönem diye nereye düştüklerini yazsak
varsada güncelleyelim..![]()
canım benim sevgilimle aynı yerde olacak :)) bizimki de alemdağ ve il jandarma![]()