Canım nasıl karabük hiç bilgim yok kimseye aynı yer düşmedi safranbolu jandarmamı sizinde :97:
sanırın sevgililerimiz hemşeri:) ve aynı meslek grubu, aynı yerde de askerlik yapıcaklar:)
Canım hayırlı olsun inşallah sakın canını sıkma askerlerimizden ayrı her yer zor acemisi güzel ustasıda iyi bence doğu daha rahat oluyor batıya göre herkes öyle söylüyor içini ferah tut Allahım kısa zamanda kavuştursun bizleri askerlerimize sabırlar versin
Deniz Er İskenderun Hatay çıktı bize de
Suriye olayından deli gibi korkarken resmen
piyango vurdu:26: Deniz olduğu için kısmen
rahatladım gibi
Sende bizdensin o zaman benim sevgilim de 347. dönem deniz er acemilik iskenderun
nehrnil canım benim sevgilim karabüklü veee karabük güzel biryerdir olaysız sesiz küçük şehir
Aaaa gerçekten miiiNasıl peki rahat mıymış canım?
Suriye olaylarından etkilenmiyorlar değil mi:26:
Deniz Er İskenderun Hatay çıktı bize de
Suriye olayından deli gibi korkarken resmen
piyango vurdu:26: Deniz olduğu için kısmen
rahatladım gibi
Canım beytepe tam bir tepedir.... Askerin yanına iyi kalın şeyler alsın... Ankara ile ilgili bilgilerri bana sorabilirsiniz....
İnşallah sıkıntısız atlatırız canım çok güzel bir yer safranbolu biraz sıkı diyorlar eğitimini o yüzden korkuttular ama inşallah iyidir jandarma askerim öyle yazıyor bir bilgin varmı askerlikle ilgili :97:
Yazın o kadar olay yoktu ama deniz er sonuçta bunlar o kadar etkilenmiyorlar.
Yalnız çok sıkı eğiitm var poposu betona oturmaktan çökebilirher yer beton çünkü
Ve her şey için acayip sıra var kantin için yemek için banyo için vs...
çok kalabalık bir yer abartısız 2000 kişilerdi yazın.
banyo 2-3 günde bir falan oluyor.
suları berbat gittiğinde baya bi kilo verir. hazır içme suları bile berbat.
yemekleri çok kötü
deniz görmeden acemilikleri tamamlarlar.
yok canım balıkesir jandarma benimki ama komutanlık aynı olunca hep aynı şeyleri yapacaklar
Canım hayırlı olsun denizciler rahat olur diye biliyorum içinin ferah tut canım
canım teşekkür ederim,şu ilk 1 ay daha rahat olurum sanıyorum ama sonrası için gitsin görsün inşallah iyi bir ortamı olur ama yine de bazı yerlerde insan daha tedirgin oluyor işte. Amiiiin canım Allah onları korusun bizlere de sabır versin ..
canım karabük safranboluda acemiliği bilmem ama uzundönem arkdaştan duyduğum kadarıyla hep dışardalardı hatta 5 gün karda dağda kalmışlardı neticede boşa kalıyolar oralar olaysız yerler ama görev icabı
Arkadaslar benim askima edirne kisa dönem cikti.. Mutluyum sevindim
benim moralim bozuldu ya kısa dönem kastamonu ama usta birliği şırnak çıktı..
canım sağolasın bu sabah 9 da buluşup alışverişe gidecektik ama beyimizin telefonu kapalı uyuyor hala :d evet ya zaten çok üşür normaldede alıcaz artık yün içliklerimizi nasıldır bu beytepe rahat mıdır askerlik orda
Nasıl canım zormu jandarma yere görede değişiyordur tabi ama yaptıkları aynıdır hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?