349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sanırın sevgililerimiz hemşeri:) ve aynı meslek grubu, aynı yerde de askerlik yapıcaklar:)

evet canım hem hemşeri hem meslektaş hemde aynı yerde yapıyorlar valla:)) benimki 349 lar gelsin bizde gidelim diyor acemilik mamak mebste olupta mama mekanizede kalacak yarenlerin sevdicekleri benim askerimi göndericekler aşkım 345 tekilerle 2 hafta kalabildi ama onlar giderken çok duygulandı

ankara mamak için sölüyorum kötü biryer değil sevdiceğm hergün 3 4 kez aradı inşallah sizinde öyle olur

canım teşekkür ederim,şu ilk 1 ay daha rahat olurum sanıyorum ama sonrası için gitsin görsün inşallah iyi bir ortamı olur ama yine de bazı yerlerde insan daha tedirgin oluyor işte. Amiiiin canım Allah onları korusun bizlere de sabır versin ..

Deniz Er İskenderun Hatay çıktı bize de

Suriye olayından deli gibi korkarken resmen
piyango vurdu:26: Deniz olduğu için kısmen
rahatladım gibi

Sende bizdensin o zaman benim sevgilim de 347. dönem deniz er acemilik iskenderun

nehrnil canım benim sevgilim karabüklü veee karabük güzel biryerdir olaysız sesiz küçük şehir

İnşallah sıkıntısız atlatırız canım çok güzel bir yer safranbolu biraz sıkı diyorlar eğitimini o yüzden korkuttular ama inşallah iyidir jandarma askerim öyle yazıyor bir bilgin varmı askerlikle ilgili :97:

Aaaa gerçekten miii Nasıl peki rahat mıymış canım?
Suriye olaylarından etkilenmiyorlar değil mi:26:

Yazın o kadar olay yoktu ama deniz er sonuçta bunlar o kadar etkilenmiyorlar.
Yalnız çok sıkı eğiitm var poposu betona oturmaktan çökebilir her yer beton çünkü
Ve her şey için acayip sıra var kantin için yemek için banyo için vs...
çok kalabalık bir yer abartısız 2000 kişilerdi yazın.
banyo 2-3 günde bir falan oluyor.
suları berbat gittiğinde baya bi kilo verir. hazır içme suları bile berbat.
yemekleri çok kötü
deniz görmeden acemilikleri tamamlarlar.

Canım beytepe tam bir tepedir.... Askerin yanına iyi kalın şeyler alsın... Ankara ile ilgili bilgilerri bana sorabilirsiniz....

canım sağolasın bu sabah 9 da buluşup alışverişe gidecektik ama beyimizin telefonu kapalı uyuyor hala :d evet ya zaten çok üşür normaldede alıcaz artık yün içliklerimizi nasıldır bu beytepe rahat mıdır askerlik orda

canım karabük safranboluda acemiliği bilmem ama uzundönem arkdaştan duyduğum kadarıyla hep dışardalardı hatta 5 gün karda dağda kalmışlardı neticede boşa kalıyolar oralar olaysız yerler ama görev icabı

Saol canımm cevabın içinn içime su serptin valla
Olaylardan falan uzak olsunlar da varsın tek dertleri
sıkı eğitim, kötü yemek olsun,, birazcık katlansınlar artık

Ama kilo konusu kötü yaa, zaten kuş kadar bişey benimki

Canım önemli olan ortamı inan çok rahat edebiliyorlar oralarda askeri daha rahat bırakıyorlar herkesten öyle duyuyorum rahat olsun için iyi güzel şeyler düşün Allahım korusun tüm askerlerimizi doğu batı farketmiyor

Off desene karda hep dışarıdalar canım Allahım yardımcısı olsun herkesin inşallah busene çok soğuk olmaz kolay olur askerlerimize

Beytepe büyük bi kampüs asker çok olması bazı yönlerden dezavantaj kantinde eşya sırası banyo sırası gibi ama o zaman da tek tek ilgilenmeleri azalıyor o yönden şanslı Bizimkiler karakol da 21 kişi anam komutan sürekli üzerlerinde kim ne yapıyor takip ediyor hepsini biliyor Fazla kişi olması bu yönden rahat

Nasıl canım zormu jandarma yere görede değişiyordur tabi ama yaptıkları aynıdır hemen hemen

Canım rahat ama eğitimleri diğerlerine göre daha ağırmış acemiyi atlattı mı ustalık rahat geçiyor benimki çavuş taktı pırpıları duruyor... komutanıın postası oldu adam nereye o oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…