• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bize de acemilik İzmir/ NARLIDERE, ustalık İzmir/ FOÇA çıktı:) Ulaştırma olarak yapacakmış. Ne düşünüyorsunuz? Ulaştırma hakkında bir bilgisi olan var mı aranızda?

Herkese hayırlı olsun bu arada. Sağ salim gidip gelirler inşallah..

Canım rahat ama eğitimleri diğerlerine göre daha ağırmış acemiyi atlattı mı ustalık rahat geçiyor benimki çavuş taktı pırpıları duruyor... komutanıın postası oldu adam nereye o oraya

[/QUOTE]

İnşallah canım usta birlikte orda ortamı iyi olursa rahat eder inşallah :14:

Kızlar bize de acemilik İzmir/ NARLIDERE, ustalık İzmir/ FOÇA çıktı:) Ulaştırma olarak yapacakmış. Ne düşünüyorsunuz? Ulaştırma hakkında bir bilgisi olan var mı aranızda?

belki bi komutanın belki devriye arabasının herhangi birinin şoförü olur ya da arabalarla ilgilenir hangisi girdi çıktı etti.... mesleği neydi sevgilinin

Canım önemli olan ortamı inan çok rahat edebiliyorlar oralarda askeri daha rahat bırakıyorlar herkesten öyle duyuyorum rahat olsun için iyi güzel şeyler düşün Allahım korusun tüm askerlerimizi doğu batı farketmiyor :14:

Bizimkisi zaten aslında doğu daha rahat Batıda ya da Ankara gibi merkezi yerlerde daha sıkı oluyormuş rahat edebmiyorlarmış diyordu ağzını hayra aç aman diyordum ama şom ağızlı çıktı aşkım :47: işin doğu-batı boyutu bir kenara doğru söylüyorsun heryerde olabiliyor bazı şeyler Allah korusun ama genel olarak baktığım zaman Bi ankara yada izmir ya da ne bileyim antalya gibi yerler çıksaydı daha rahat olurdum..Neyse düşündükçe daraldım daha 1 ay var diyarbakıra gitmesine..

Sevdiceği Ankaraya gelcek olanlar meraklanmasın rahat ederler burda,soğuk olur ama doğu kadar olmaz,içinizi ferah tutun..

Şoför yani canım hele de rütbeli birinin şoförü olursa değme seninkinin keyfine :)

[/QUOTE]
İnşallah canım usta birlikte orda ortamı iyi olursa rahat eder inşallah :14:[/QUOTE]

sizin burda ne işiniz var bu arada!!!! Hadi gitsenize canlarınızın yanına!!!! Yarın ayrılık vakti gelecek

selam kızlar
rabbim sevdiceklerinizi hayırlı bir şekilde size gelmesini nasip etsin..

ığdır için bilgisi olan varmı. sıl güvenli bir yermi. korkulcak bir durumda varmı. bana bilgi verirmisin rica etsem

Bizimkisi zaten aslında doğu daha rahat Batıda ya da Ankara gibi merkezi yerlerde daha sıkı oluyormuş rahat edebmiyorlarmış diyordu ağzını hayra aç aman diyordum ama şom ağızlı çıktı aşkım :47: işin doğu-batı boyutu bir kenara doğru söylüyorsun heryerde olabiliyor bazı şeyler Allah korusun ama genel olarak baktığım zaman Bi ankara yada izmir ya da ne bileyim antalya gibi yerler çıksaydı daha rahat olurdum..Neyse düşündükçe daraldım daha 1 ay var diyarbakıra gitmesine..

Sevdiceği Ankaraya gelcek olanlar meraklanmasın rahat ederler burda,soğuk olur ama doğu kadar olmaz,içinizi ferah tutun..

Şimdiden içini sıkıntıya koyma canım Allahın izniyle sağsalim yapıp dönücekler inşallah :72:

İnşallah canım usta birlikte orda ortamı iyi olursa rahat eder inşallah :14:[/QUOTE]

sizin burda ne işiniz var bu arada!!!! Hadi gitsenize canlarınızın yanına!!!! Yarın ayrılık vakti gelecek [/QUOTE]

Ahh canım keşke işyerinde olmasamda gidebilsem akşama kadar dayanıcam :14: 2 saatlik uykuyla işyerindeyim düşün halimi :9:

İnşallah canım usta birlikte orda ortamı iyi olursa rahat eder inşallah :14:

sizin burda ne işiniz var bu arada!!!! Hadi gitsenize canlarınızın yanına!!!! Yarın ayrılık vakti gelecek [/QUOTE]

Ahh canım keşke işyerinde olmasamda gidebilsem akşama kadar dayanıcam :14: 2 saatlik uykuyla işyerindeyim düşün halimi :9:[/QUOTE]

Biletini aldı mı ne zaman gidiyor

sizin burda ne işiniz var bu arada!!!! Hadi gitsenize canlarınızın yanına!!!! Yarın ayrılık vakti gelecek

Ahh canım keşke işyerinde olmasamda gidebilsem akşama kadar dayanıcam :14: 2 saatlik uykuyla işyerindeyim düşün halimi :9:[/QUOTE]

Biletini aldı mı ne zaman gidiyor[/QUOTE]

Henüz almadık canım uyanmadıki daha paşa ben 4buçuk gibi uyudum hala oturuyordu :9: İstanbuldayız biz 4-5 saat gibi safranboluya diye duyduk salı akşamımı çıkılsa iyi olur çarşambada çıkılsa yetişilirmi şuan onu düşünüyorum tatlım

canm benim sevgilimde acemiliğini izmir narlıderede yaptı.
Çok çok güzel bir birlik mumla arıyoruz şuan orayı. Bende gidip görmüştüm yemin töreninde.
Denize 0 bir birlik. Yemekleri dışardan geliyor askerler yapmıyor oyüzden yemekleri çok güzel oluyo.
Duş sıkıntısı olmaz. Temiz ve güzel bir askeriye.
Tek sorun telefon sırası çok oluyor 5 dk anca konuşabiliyoduk. Ama çok sık arayabiliyodu genelde boş oluyorlar. Tepeye tırmanıp denizi izliyolardı :))

nehirnilcim jandarma ile ilgili bi bilgim yok ama sana yakınmış en azından içini ferah tut. hem güzel yerdir safranbolu. bir an önce gidip gelicekler inşallah.

Kızlar sakın çarşamba akşamına doğru teslim olmasınlar o kadar iş ve sıra oluyor ki orda
sabah teslim olanın işlemleri anca akşama doğru bitiyor

yok canım:) erdi önce okulunu bitirsin dımı:)

yok yakın arkaşımın nişanlısı. bende 6 ay onla beklicem düşün:)

berf kendi kendime şok oldum ona doğuda çıkmaz die düşündüm yani hem olsa sen bana sölemezsen şaplak yerdin

canım ığdırda sesiz sakin doğu ama soğuktur sadece pek terör olayı duyulmuyor arkadaşına söle buraya bile üye olabilir inan kafa dağıtmak için birebir

doğu batı neresi çıkarsa çıksın hepinizi anlıyorum ayrılığın doğusu batısı yoktur herkes panik halinde haklısınız bilinmezlik var ama şimdiden bu kadar yüklenmeyin zaten gidince herşey belli olucak

bu dönem doğuya az gidiliyor cidden sevindirici belki soğuklar belkide yazın yaşanan üzücü şelerdir biz yazın kötü dönem geçirdik burda arkadaşlarımızın sıkıntısına ortak olduk can güvenliğinin ne demek oldğnu çok iyi anladık ve ufak tefek şeleri büyütmedik varsın yüzlerini görmeyin varsın uzak olsun ama en başta güvenli olsun allaha şükredin lütfen kızlar

nehirnilcim jandarma ile ilgili bi bilgim yok ama sana yakınmış en azından içini ferah tut. hem güzel yerdir safranbolu. bir an önce gidip gelicekler inşallah.

Teşekkür ederim canım çok güzel baktımda yakın olması içimi nasıl rahatlattı anlatamam :109: biraz sıkıymış eğitimi jandarmanın ama ustası iyi oluyormuş bakalım yerine görede değişiyor canım sende içini ferah tut inşallah zaman geçiçek çabuk kavuşucaz askerlerimize sağsalim Amin:72:

Back