- 23 Ağustos 2012
- 1.052
- 1.010
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bize de acemilik İzmir/ NARLIDERE, ustalık İzmir/ FOÇA çıktı:) Ulaştırma olarak yapacakmış. Ne düşünüyorsunuz? Ulaştırma hakkında bir bilgisi olan var mı aranızda?
Herkese hayırlı olsun bu arada. Sağ salim gidip gelirler inşallah..
Canım önemli olan ortamı inan çok rahat edebiliyorlar oralarda askeri daha rahat bırakıyorlar herkesten öyle duyuyorum rahat olsun için iyi güzel şeyler düşün Allahım korusun tüm askerlerimizi doğu batı farketmiyor![]()
Kızlar bize de acemilik İzmir/ NARLIDERE, ustalık İzmir/ FOÇA çıktı:) Ulaştırma olarak yapacakmış. Ne düşünüyorsunuz? Ulaştırma hakkında bir bilgisi olan var mı aranızda?
selam kızlar
rabbim sevdiceklerinizi hayırlı bir şekilde size gelmesini nasip etsin..
ığdır için bilgisi olan varmı. sıl güvenli bir yermi. korkulcak bir durumda varmı. bana bilgi verirmisin rica etsem
Bizimkisi zaten aslında doğu daha rahat Batıda ya da Ankara gibi merkezi yerlerde daha sıkı oluyormuş rahat edebmiyorlarmış diyordu ağzını hayra aç aman diyordum ama şom ağızlı çıktı aşkımişin doğu-batı boyutu bir kenara doğru söylüyorsun heryerde olabiliyor bazı şeyler Allah korusun ama genel olarak baktığım zaman Bi ankara yada izmir ya da ne bileyim antalya gibi yerler çıksaydı daha rahat olurdum..Neyse düşündükçe daraldım daha 1 ay var diyarbakıra gitmesine..
Sevdiceği Ankaraya gelcek olanlar meraklanmasın rahat ederler burda,soğuk olur ama doğu kadar olmaz,içinizi ferah tutun..
İnşallah canım usta birlikte orda ortamı iyi olursa rahat eder inşallah![]()
berfffff ığdırda kim var kızzzzzz ayyy yoksa erdi askeremi gittti
sizin burda ne işiniz var bu arada!!!! Hadi gitsenize canlarınızın yanına!!!! Yarın ayrılık vakti gelecek
yok canım:) erdi önce okulunu bitirsin dımı:)
yok yakın arkaşımın nişanlısı. bende 6 ay onla beklicem düşün:)
nehirnilcim jandarma ile ilgili bi bilgim yok ama sana yakınmış en azından içini ferah tut. hem güzel yerdir safranbolu. bir an önce gidip gelicekler inşallah.