349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarrrrr acemi birliğide usta birliğide ankara mamak kısa dönem.Allah tez zamanda kavuşmamızı nasip etsin inşallah sevdiklerimize inşallah...

Canım gözaydın hayırlı olsun ankara çok güzel Allahım hayırlısıyla herkesi kısa zamanda kavuştursun inşallah

kızlar ilk sayfa düzenlemesinde askerlerinizin nereye çıktıklarını yazabilirsiniz hangi bölümde olduklarıda sizden sonraki gelecek arkadaşlara fikir olur bir sayfada düzenleyinde nereye kimler gidiyor bilgi verelim

mamak mebse her türlü konuda yardım ederim

2 Saatlik uykuyla ben napıcam bugün hortlak gibiyim :97: Arkadaşlar jandarma hakkında bilgisi olan varmı askerim jandarma çıktı öyle yazıyor oraya gidince değişmiyorsa

çoğu arkadaşa ankara çıkmış:) doğu olanlar için allahtan en hayırlısını diliyorum ama kızlar doğuda olsa üzülmeyin hava şartları yüzünden dışarı bile çıkılmıyor terörür düşünüyorsanız kısa dönem eri ne mezraya neden başka yere gönderirler merkezde durur hem terörde kış aylarında duruyor çok şükür ki durdu kızlar siz bizim gibi çok acılar çekmiceksiniz bizim gözümüz yazın hep yaşlıydı hergün onlarca kötü haber aldık siz böyle olmucaksınız günler kısa bir şekilde biticek üzüntünüzü anlıyorum ama dayanacaksınız

senicita
acemi manisa
usta kıbrıs

oraletlipasta
acemi mamak/ankara
usta çankaya/ankara

perimasalininperisi
gaziemir/izmir uzun dönem

nehirnil111
acemi safranbolu/karabük
usta safranbolu/karabük

grimsi
beytepe/ankara

carpathia
acemi istanbul
usta istanbul

symmr
acemi beytepe/ankara
usta beytepe/ankara

elifs5
acemi kastamonu
usta şırnak

carpathia
alemdağ/istanbul

pinkcat87
acemi manisa
usta kıbrıs

kpsshayali
polatlı/ankara

hmy_
acemi samsun
usta etimesgut/ankara

pikolata
adana

midwinter
acemi serinyol/hatay
usta antakya

ershd
siirt

neva_23_01
acemi mamak/ankara
usta mamak/ankara

betulyakup
acemi kastamonu
usta diyarbakır

DertliKurabiye
acemi amasya
usta erzurum

şimdilik bu kadar sanırım hepimize hayırlı olsun :))

Son düzenleme:
inş rahatı iyi olur canım yaa, hayırlısıyla allah hepimizinkine bitirip yanımıza gelmeyi nasip etsin

İnşallah canım Allahım kısa zamanda kavuştursun bizlere askerlerimizi içini ferah tut erzurum benim memleketim ayrıca eksilere çok iniyor ama mesela istanbul gibi etkili değil oranın -20 si buranın -2 leri gibi yoksa orda insanlar nasıl dursun merak etme

çoğunluk ankara olmuş galiba. bizim de acemi etimesgut-ankara , usta çankaya ankara oldu bölüm; elektrik müh.
aralık dönemi, içinizi rahat tutun çabucak geçicek inşallah günler.

çoğunluk ankara olmuş galiba. bizim de acemi etimesgut-ankara , usta çankaya ankara oldu bölüm; elektrik müh.
aralık dönemi, içinizi rahat tutun çabucak geçicek inşallah günler.

Hayırlı olsun canım gözünaydın ne güzel ankara birçok kişi birbirinizden haber alıcaksınız benimle aynı yer yok safranbolu / karabük kimsenin bilgiside yok jandarmayla ilgilide gidince görücez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…