• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar hepinize hayırlı olsun.
Çoğunuzun kısa dönem çıkmış ve gördüğüme göre 1 2 kişi hariç güzel yerler çıkmış.
Canınızı sıkmayın Allahın iziniyle bitirip gelirler.
Doğuya çıkanlar içinde üzülmeyin inanın orası daha rahat oluyor.
Benim askerim acemiliğini ankarada yaptı resmen kaçtı ordan duramadı şuan urfa-siverekte ve Maşşallah çok rahat.
Hayırlısı neyse o olsun rahat olsunlar da onun için dua edin.
Uzun dönem 92/2den Selam olsun. :72:

Gece 3ü geçiyordu öğrendim zaten moralim bozuldu haberi verip yattım uyudum..

Acemilik izmir/narlıdere
usta birliği 7'nci Kor. Kh. Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı DİYARBAKIR

Kısa dönem er,sınıfı: Piyade.

Allah hepimize sabır versin ve bütün askerlerimizi korusun..

Şimdi nasıl geçecek bakalım o 5 ay...

Askerini doğuya gönderecekler..
Kızlar içiniz rahat olsun.Kastamonu acemilik için yapılabılecek en güzel yer.Rahat edecektir.
Doğuya gittiğinde de merkezde kalmayıp ilçeye giderse 4 aylık bir yatış askerlerinizi bekliyor.
Benim sevdiğimin canı sıkılıyor artık boş oturmaktan.Ama dediğim gibi umarım il merkezinde kalmaz.İlçeler daha rahat.

Acemilik izmir/narlıdere

Canım benim askerimde 7'nci Kor. Kh. bağlı siverekte.
Alay komutanın habercisi olduğu için oraya gidip duruyorlar.
Sorarım senin için nasıl biryer olduğunu :34:

Hayırlı olsun canım gözünaydın ne güzel ankara birçok kişi birbirinizden haber alıcaksınız benimle aynı yer yok safranbolu / karabük kimsenin bilgiside yok jandarmayla ilgilide gidince görücez artık :14:

aa safranbolu mu?? erkek arkadaşım oralı:) içini ferah tut nehirnil, sen nerdesin bilmiorum ama uzak bi yer değil, ama soğuğu olacaktır..

çoğunluk ankara olmuş galiba. bizim de acemi etimesgut-ankara , usta çankaya ankara oldu bölüm; elektrik müh.
aralık dönemi, içinizi rahat tutun çabucak geçicek inşallah günler.

bu topikte iki kişi elektrk mühendisi ikiside ankara bende 347 ve sevdicek elektirik müh ve oda ankarada genelde elektirik elektrnkçler hep ankaraya gidiyor :)

Deniz Er İskenderun Hatay çıktı bize de:31:

Suriye olayından deli gibi korkarken resmen
piyango vurdu:26: Deniz olduğu için kısmen
rahatladım gibi:31:

2 Saatlik uykuyla ben napıcam bugün hortlak gibiyim :97: Arkadaşlar jandarma hakkında bilgisi olan varmı askerim jandarma çıktı öyle yazıyor oraya gidince değişmiyorsa

Değişmez canımmm.... ilk gittiklerinde hem spor eğitimi hemde jandarma nedir ne yapar onu öğrenecekler sonuçta halkın içine karışacaklar olay olduğunda gidip bakacaklar falan... eğer dışarı görev olursa daha çok zaman geçiyor.. köye mi gitti köylüler ikram yapıyor falan

Canım benim askerimde 7'nci Kor. Kh. bağlı siverekte.
Alay komutanın habercisi olduğu için oraya gidip duruyorlar.
Sorarım senin için nasıl biryer olduğunu :34:

canım çok teşekkür ederim,ne hissedeceğimi bilemiyorum doğu olması tedirgin ediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.:ssz:

canım çok teşekkür ederim,ne hissedeceğimi bilemiyorum doğu olması tedirgin ediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.:ssz:

Haklısın canım bende ilk duyduğumda tedirgin olmuştum ama işte gidince rahat olduğunu görünce sende rahatlıyorsun.
İnşallah hayırlısıyla sağsalim gidip gelirlerr günler kısa geçiyor bir şekilde zaman siz alışmaya başladığınızda gelmiş bile olucaklar :34:

SEVDİĞİ ANKARA'YA GELECEKLER!!!!

Ankaramızın kışı sert geçer... hele ki ustalıkta gece nöbet tutacaklar o yüzden kesin ve kesin içlik alsınlar....

Haftasonu çarşıya çıkarken giymek için kazak bot ve kaban kesin getirsinler... Yoksa kar ortasında normal ayakkabıyla kala kalırlar....

Ve kuru bir ayaz olduğu için yüzleri, elleri çok çatlar nemlendirici krem alsınlar mutlaka

Acemilik izmir/narlıdere

Canım hayırlı olsun inşallah sakın canını sıkma askerlerimizden ayrı her yer zor acemisi güzel ustasıda iyi bence doğu daha rahat oluyor batıya göre herkes öyle söylüyor içini ferah tut Allahım kısa zamanda kavuştursun bizleri askerlerimize sabırlar versin :14:

aa safranbolu mu?? erkek arkadaşım oralı:) içini ferah tut nehirnil, sen nerdesin bilmiorum ama uzak bi yer değil, ama soğuğu olacaktır..

Canım istanbuldayız bizde Allahıma şükür yakın inşallah 4-5 saatlik bir yolu var nasılmış peki askerlik jandarma bölümde bir bilgin varmı tatlım

Back