349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Biz de tanışma yıl dönümümüzü ,yılbaşını,sevgilimin doğum gününü ayrı geçireceğiz..
Bu aralık 3. yılımızı dolduracağız.İlk kez bir yıl dönümümüzü ayrı geçireceğiz

Cok iyi anliyorum cunku benim dogum gunum 1.12.2012 o gun teslim oluyorlar :) erkek arkadasiminki ise yilbasi gecesi bu zamana kadar hic ayri gecirmedik suan bile aglamaya basladim nasil gececek bilmiyorum..

Hepsini döndüklerinde çatır çatır çıkartacağızzzzz.... emin olun etrafınızda pervane olacaklar.....

Bizim de öyle.. Yılbaşı, benim doğum günüm, 14 şubat, yıldönümümüz, evlenme teklifi ettiği tarih, sözlendiğimiz tarih bütün özel günlerimizin tarihlerinde uzakta olucak.. ama nasıl bir kısmetse geldiğinde kendi doğumgünü oluyor

Ocak ayı biizm için çok önemlı çıkmaya başladığıumız ve sözlendiğimiz tarih ocak ayında o zaman burd aolacak Allah ın izniyle.. bi onu kaçaırmadık.. Siz kavuştuğunuz günlerde de benim düğünüm olacak inşallah

Allahım tamamına erdirsin canım en güzel anda geliyor sana askerin birdaha hiç uzak bırakmasın Allahım

Geç artık be zaman geç geçmeni istemedim bir haftadır geçtinde hızlı hızlı şimdi ne diye kök saldın duruyorsun öyle

kızlarrr, sanki kalbim yerinden çıkıcakmış gibiii .. çok heycanlıyıımmm :18::18:

kızlar eminim heyecan doruktadır ama çok acele etmeyin çünkü daha önce gece 3ten önce öğrenebilen duymadım ben. meslekleri su 'yla ilgili olanlar(gemi mühendisi,su ürünleri müh. vb.) kesin denizci olcak ve iskenderuna gidicek ama mutlaka bu meslekler dışında da denizci olan çıkar. askeri iskenderuna gidenlerin her türlü sorusunu cevaplamak için burdayım bir 347.dönem yareni olarak umarım hepsi çok iyi ve rahat edebilecekleri yerlere giderler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…