Allahım yardımcımız olsun canım Allahtan yarın odamda tekim ben kapatıcam kapımıda kimse girmesin artık nolurum bilmiyorum :18:
Cok iyi anliyorum cunku benim dogum gunum 1.12.2012 o gun teslim oluyorlar :) erkek arkadasiminki ise yilbasi gecesi bu zamana kadar hic ayri gecirmedik suan bile aglamaya basladim nasil gececek bilmiyorum..
Aday numarasıda gerekli zannedersem canım öyle duymuştum
ALLAH(C.C) razı olsun canım..
inş ii yerler cıkar da seviniriz
58 dakikamı yanlışmı görüyorum offf
Hepsini döndüklerinde çatır çatır çıkartacağızzzzz.... emin olun etrafınızda pervane olacaklar.....
58 dakikamı yanlışmı görüyorum offf
349'uncu Dönem Yükseköğretim Kurumu Mezunlarının Sınıflandırma Sonuçları burdan ögreniliyor canım 12de açıklanıcakmış
Bizim de öyle.. Yılbaşı, benim doğum günüm, 14 şubat, yıldönümümüz, evlenme teklifi ettiği tarih, sözlendiğimiz tarih bütün özel günlerimizin tarihlerinde uzakta olucak.. ama nasıl bir kısmetse geldiğinde kendi doğumgünü oluyor
Ocak ayı biizm için çok önemlı çıkmaya başladığıumız ve sözlendiğimiz tarih ocak ayında o zaman burd aolacak Allah ın izniyle.. bi onu kaçaırmadık.. Siz kavuştuğunuz günlerde de benim düğünüm olacak inşallah
Allahım tamamına erdirsin canım en güzel anda geliyor sana askerin birdaha hiç uzak bırakmasın Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?