349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim sayfa hata veriyor açılmıyor ne yapmam gerekir peki?

allah razı olsun canım :)

9 agustos gecesi sizler gibi heyecanlı bekleyiş içindeydik..sonuc 12 d diye bekledik ama 2 d ögrenebildik.. ögrendigimiz an internetten hemen araştırdım nasıl bi yer oldugunu sevgilim rahat edebilecekmi acaba diye bakmadıgım okumadıgım site kalmamıştır heralde..sonraki 2 gün nasıl gecti anlamadık bile..gitti 158 gün nasıl gececek derken günler hatta aylar gecti...dışardan bakanlar aa ne cabuk desede bizlere o kadarda cabuk gelmiyo ama yinede gecio şükür..37 günümüz kaldı şimdiden 17 ocak gununun heyecanı içindeyim...sevdiklerinden daha bi heycanlı olan ve sonuclarını bekleyen kızlar inşallah cok güzel,cok rahat edebilecekleri yerlere düşer sevdikleriniz :)

Uzun dönem çıkarsa 5'te çıktıktan sonra nerde kalıcaklar askeri lojman falan mıı

tatlım gittiği yere bağlı
benin nişanlım iç güvenlik bölgesinde o yüzden dışarı çıkması yasak askeriyede misafirhanede kalıyor. hafta sonları bile çıktığı sayılı

Kızlar mezun oldukları bölüm çok birşey ifade etmiyor.
Sevgilim işletme mezunu fakat denizci olarak askerlik yapıyor.

benim sayfa hata veriyor açılmıyor ne yapmam gerekir peki?

10 dk kaldı canım sistemle oynamaya başlamışlardır ama 12 den itibaren sürekli denemey başlayın sayfa sürekli hata vercek ama denemeye devam edin arada bir açılcak ama ozaman da güvenlik kodu görünmicek işte ozaman söylediğimi yaparsınız

inşallah, sizin yerinizde olmayı inanın çok isterdim, uykularım kaçıyor nasıl geçicek diye. şimdiden 5 ay önceden ne yapıyordum diye düşündüğümde bir sürü şey sayabiliyorum. sonrada diyorum peki nasıl geçicek bunca zaman. onsuz bi bu kadar daha anı olacak yaşanmışlık olacak.

evet canım öyle birsey vardı sayfayı ilk actığınızda aday numarası yazınca resimdeki güvenlik kodunu yazın diye onay kutucuğu oluyor kızlar orda resim gözükmediği için sayfa yenilemek zorunda kalıyorsunuz her defasında.öyle yapmak yerine güvenlik kodununu olduğu yeri kopyalayıp worde yapıstırın çıkan sayıyı göreceksiniz o sekilde.biz bilmediğimizden uğrasmıstık

Kizlar açikögretim isletme hakkinda bilgisi olan varmi?

kızlar bölüme göre değişen bişey değil yaaa kısa uzun tabi öğretmen ve doktorlar için durup farklı onlar genelde uzun yapıyor öğretmen asker biçiminde genelde... benim kuzenım veteriner kısa istedi uzun çıktı... diğeri iktisat mezunu uzun istedi kısa çıktı... her bölüme hepsi çıkabilir... hayırlııs olsun deyin sadece

anlıyorum, peki bu dediğin hangi dönem alımı ağustos mu aralık mı acaba? ona göre de değişiyormuş sanırım

benim sevgilim ağustos dönemi gitti ama geçen yıl bu dönem giden arkadaşalrının bazılarına uzun dönem çıktı bilmiyorum hayırlısı

oraretli pasta canım benmkide elektrk elektrnk meslektaşlar bölümüyle alakasız bir görevi var askerde, bide ağustos dönemi arkadaşalrı onun gibi yerlere gittiler aralık döneminde geçen yıl giden bazı arkadaşalra uzun çıktı kıbrısa felan giden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…