• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hadi kızlarrrr birazdan umarım hepiniz içiniz rahatlamıs 1sekilde burda sevdiceğinizin neresi cıktığını yazarsınızzzzzz.

iyi düşünün iyi seyler olsunnnnn

kızlar sonuçları nerden öğreniyoruz? tc numarası dışınba başka bir şey gerekli mi?

Aynen canım uyuyamam kapatamamki bu gözleri nasıl dayanılır bilmiyorum yarın iş var ama kimin umrunda hiç gidesim bile yok nasıl gidebilirim bilmiyorum :14:

aynen cnm ben de yrn napcam işte bilmiorm sınıfta ağlamam inş çocukların içinde:( kafamı toplayıp nasıl ders anlatcam onu da bilmiorm hçbşy bilmiorm :(((

şimdi belli olacak... ondan sonra her gece şafak azaltmaya başlayacaksınız... ondan sonra yemin zamanı gelecek herkes gidecek gidemeyenler gidenleri dinleyip hem imrenecek hem de onlar adına sevinecek.... sonra özlem iyice artacak ama başka konulara vereceksiniz kendinizi diyet, sağlık gibi.... nişanlı olanlar için düğün ahzırlıkları canım gelmeden şunu aldım bunu aldım diye paylaşım yapacaksınız... Bizim şu ortalama 35-40 gün olduğu için diyet, cilt bakımı gibi konulara merak saldık sizinde zamanla hepsi değişecek...gelinlik modellerinden tut soğan soyma aletine kadarrrrrr :9::9::9::9::9::9: :9::9::9::9::9: siz gene şükredin bayramlar denk gelmiyor canım bana bi mesaj atmıştı....

"askeriye de görmediğim gün kalmayacak... ramazan bayramı, kurban bayramı, kendi doğum günüm, nişanlımım doğumgünü, 30 ağustos, 29 ekim, yılbaşı...."""""" bu mesaja çok ağladım

aynen cnm ben de yrn napcam işte bilmiorm sınıfta ağlamam inş çocukların içinde:( kafamı toplayıp nasıl ders anlatcam onu da bilmiorm hçbşy bilmiorm :(((

Allahım yardımcımız olsun canım Allahtan yarın odamda tekim ben kapatıcam kapımıda kimse girmesin artık nolurum bilmiyorum :18:

şimdi belli olacak... ondan sonra her gece şafak azaltmaya başlayacaksınız... ondan sonra yemin zamanı gelecek herkes gidecek gidemeyenler gidenleri dinleyip hem imrenecek hem de onlar adına sevinecek.... sonra özlem iyice artacak ama başka konulara vereceksiniz kendinizi diyet, sağlık gibi.... nişanlı olanlar için düğün ahzırlıkları canım gelmeden şunu aldım bunu aldım diye paylaşım yapacaksınız... Bizim şu ortalama 35-40 gün olduğu için diyet, cilt bakımı gibi konulara merak saldık sizinde zamanla hepsi değişecek...gelinlik modellerinden tut soğan soyma aletine kadarrrrrr :9::9::9::9::9::9: :9::9::9::9::9: siz gene şükredin bayramlar denk gelmiyor canım bana bi mesaj atmıştı....

"askeriye de görmediğim gün kalmayacak... ramazan bayramı, kurban bayramı, kendi doğum günüm, nişanlımım doğumgünü, 30 ağustos, 29 ekim, yılbaşı...."""""" bu mesaja çok ağladım

ehhh bu mesaj sonrası nasıl ağlanmazki aynısı bizim içinde gecerli canım bizde bu saydıklarının hepsini ayrı gecirdik :14:

Cok iyi anliyorum cunku benim dogum gunum 12.12.2012 o gun teslim oluyorlar :) erkek arkadasiminki ise yilbasi gecesi bu zamana kadar hic ayri gecirmedik suan bile aglamaya basladim nasil gececek bilmiyorum..

Son düzenleme:
Back