bu gece sizin için uzun olacak kızlar enerjinizi toplasaydınız bol bol.
Acemilik İzmir-Narlıdere, Usta birliği Denizli çıkanlara her türlü bilgiyi detaylı olarak verebilirim :)
İzmir ve denizli. ne güzel :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gece sizin için uzun olacak kızlar enerjinizi toplasaydınız bol bol.
Acemilik İzmir-Narlıdere, Usta birliği Denizli çıkanlara her türlü bilgiyi detaylı olarak verebilirim :)
haklısın canım yarın sınavım var bakamadım bile heyecan dorukta ALLAH(C.C)'ım sen yardım et hepimize aminnnn inşaALLAH(C.C)...
Balıkesir :109: Allahım inşallah çıksada sorsam canım istanbuldayız bizBiraz dimdik durabilsem ağlamasam ama daha bugünden dayanamadım durduramadım kendimi duramam yapamamki
![]()
hadi kızlarrrr birazdan umarım hepiniz içiniz rahatlamıs 1sekilde burda sevdiceğinizin neresi cıktığını yazarsınızzzzzz.
iyi düşünün iyi seyler olsunnnnn
[/QU
İnşallah canım Amin Allahım yardım et![]()
durmak zorundasın canım seni ağlarken hatırlamasını mı isterin böyle![]()
Ben bakamasamda sabaha kadar uyuyamam valla kızlar.Zaten dersimde saat 3de.Saat yaklaştıkça geriliyorum![]()
İstemem tabi canım ama çok zor biliyorsunuz insan dayanamıyor içi yanıyor hemen yüzüm başlıyor belirtiler sesim titriyor tutamıyorum gözyaşlarımı![]()
inşallah nerde rahat nerde iyi olacaklarsa orası olsun .... Hayırlısı olsun inşallah
kızlar sonuçları nerden öğreniyoruz? tc numarası dışınba başka bir şey gerekli mi?
kızlar sonuçları nerden öğreniyoruz? tc numarası dışınba başka bir şey gerekli mi?
Aynen canım uyuyamam kapatamamki bu gözleri nasıl dayanılır bilmiyorum yarın iş var ama kimin umrunda hiç gidesim bile yok nasıl gidebilirim bilmiyorum![]()
aynen cnm ben de yrn napcam işte bilmiorm sınıfta ağlamam inş çocukların içindekafamı toplayıp nasıl ders anlatcam onu da bilmiorm hçbşy bilmiorm
((
şimdi belli olacak... ondan sonra her gece şafak azaltmaya başlayacaksınız... ondan sonra yemin zamanı gelecek herkes gidecek gidemeyenler gidenleri dinleyip hem imrenecek hem de onlar adına sevinecek.... sonra özlem iyice artacak ama başka konulara vereceksiniz kendinizi diyet, sağlık gibi.... nişanlı olanlar için düğün ahzırlıkları canım gelmeden şunu aldım bunu aldım diye paylaşım yapacaksınız... Bizim şu ortalama 35-40 gün olduğu için diyet, cilt bakımı gibi konulara merak saldık sizinde zamanla hepsi değişecek...gelinlik modellerinden tut soğan soyma aletine kadarrrrrr![]()
siz gene şükredin bayramlar denk gelmiyor canım bana bi mesaj atmıştı....
"askeriye de görmediğim gün kalmayacak... ramazan bayramı, kurban bayramı, kendi doğum günüm, nişanlımım doğumgünü, 30 ağustos, 29 ekim, yılbaşı...."""""" bu mesaja çok ağladım
şimdi belli olacak... ondan sonra her gece şafak azaltmaya başlayacaksınız... ondan sonra yemin zamanı gelecek herkes gidecek gidemeyenler gidenleri dinleyip hem imrenecek hem de onlar adına sevinecek.... sonra özlem iyice artacak ama başka konulara vereceksiniz kendinizi diyet, sağlık gibi.... nişanlı olanlar için düğün ahzırlıkları canım gelmeden şunu aldım bunu aldım diye paylaşım yapacaksınız... Bizim şu ortalama 35-40 gün olduğu için diyet, cilt bakımı gibi konulara merak saldık sizinde zamanla hepsi değişecek...gelinlik modellerinden tut soğan soyma aletine kadarrrrrr![]()
siz gene şükredin bayramlar denk gelmiyor canım bana bi mesaj atmıştı....
"askeriye de görmediğim gün kalmayacak... ramazan bayramı, kurban bayramı, kendi doğum günüm, nişanlımım doğumgünü, 30 ağustos, 29 ekim, yılbaşı...."""""" bu mesaja çok ağladım
ehhh bu mesaj sonrası nasıl ağlanmazki aynısı bizim içinde gecerli canım bizde bu saydıklarının hepsini ayrı gecirdik![]()