Ben dün vedalaştım.. o son sarılma.. arkasından o el sallama var ya... yani gerçekten Allah sabır versin o an size de gerçekten çok zordu
Ben bugün bıraktım kendimi valla canım dayanamadım durduramadım kendimi
ya benimki cok rahat ailesi falan camdayız su an sanki o deil ben gitcem askere
ya benimki cok rahat ailesi falan camdayız su an sanki o deil ben gitcem askere
Benimki de aynen öyle canım.Gece bekleyemem sabah uyandığımda bakarım diyor
Bide beni görseniz
Bide beni görseniz
ayyyy Allah yardımcınız olsunnn ama ilk ayrılık kısa sürecek yemin töreni 3 hafta sonra
Valla siz yeni ayrılmaktan biz özlemden ağlıyoruzzzzBende dün ağladımmm... 98. gün oldu onsuz geçirdiğim
öyle tatlım ama 3 yılda en çok 15 gün görüşmedik ama yine de telefonla görüşebilioduk sonuçta, nerde nasıl olduğunu biliodum içim rahattı.. şimdi bilmediğim bir yer, bilmediğim insanlar, bilmediğim koşullarda olucak ve haber almam çok çok zor olucak..
bence sen ve ailesi üzülmesin diye yapıyordur canım emin ol o sizden daha cok üzülüyordur.sonucta siz bişekilde zaman gecireceksiniz ama onlar gidince psikolojileri bozulyor bircoğunun
Bide beni görseniz
Yüreği bir insanın nasıl ağzında olurmuş yeni anlamış bulunmaktayım
Allahım sabır versin herkese canım çok zor çok zormuş kilitlendim çıkmıyor artık cümleler bende
bu gece sizin için uzun olacak kızlar enerjinizi toplasaydınız bol bol.
Acemilik İzmir-Narlıdere, Usta birliği Denizli çıkanlara her türlü bilgiyi detaylı olarak verebilirim :)
ilk gittiğinde kızlar acemi birliğindeyken afedersiniz ama WC ye bile telefon cebimde gidiyordum ya ararsa diyeçünkü zaten günde 1defa ancak fırsat bulup arıyordu o da sırada birsürü kişi olduğundan bazen birkac dakika konusup kapatıyorduk.o yüzden teli duymazsam o gün konusamayız demek oluyordu.sonra ertesi günü bekle dur tabi o arada sinirden üzüntüden ağlayarak geciriyordum.hala da aynı resmen telefonla yapısık ikiz gibiyim ya arasa diye
otogarda çok fena oluyor insan ağlamadım hiç orda... Ve kızlar bakın 4 ay geçti şurda 119 gün geçmiş 1 kere daha onu özlesem bile telefonda ağlamadım onunla konuşurken kapattıım öyle ağladım çok üzülürler... ilk acemiye gittiğinde ankesörden günde 1 max 2 kez arayabiliyordu ki burası Batı... telefon falan götürmesinler zaten acemi de canlarını okurlar... o 5 dk konuşmak bile insanı öyle rahatlatıyor ki... Ben dk bir mesaj atan biriyim ay da 5000 yetmeyen zamanları olan bi insan kaldı mesajsız iyi mi ortada ev telefonu kafamın dibinde cep telefonu aynen sabah erken arar diye ikisi de full sesi açık bekledim... sonra yemin töreni oldu gittik ailem onun ailesi ben... acemilik ve ustalık ikisi de aynı şehir olduğu için şehirdışına çıkmak yasaktı biz orda kaldık 2 günnn ama ordan dönerken işte bana bi kötü olduuuu kiii anlatamam o son bakışı beni yaktı gitti... ve ben onu görmeye hiç gitmedim o günden sonra imkanım vardı ama gelme dedi sen gelirsen gönderemem alıştık görmemeye gelene kadar sabredelim ne olur dedi bekliyorum işte... bu gece yeri belli olduktan sonra BALIKESİR JANDDARMA ile ilgili sorularınızı ben cevaplıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?