349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merci dediklerine katılıyorum canım
denizci çıkanlara tavsiye vermeye hazırız 347. dönemde 3 kişi vardık birbirimizden haber aldık sürekli

349. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 0 gün 00 saat 21 dakika kaldı.

Ya peki inşaat mühendisleri hakkında bir bilginiz varmı arkadaşlar? uzun dönem diyorlar ama geneli, aralık dönemi içinse birçoğu kısa dönem çıkar diyorlar 4 yıllık üniversite eğitimi aldı ama bilemiyoruz ben iyice panik yaptım. yada neresi çıkar tecrübeli arkadaşlar yardım ltfn :)

Baya kalabalığız arkadaşlar

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 2 ziyaretçi)
Grimsi_, carpathia, dimple14, kilebek+, perimasalininperisi, GRGR, ilkilknurnur, elifs5, symmr, hmy_, nehirnil111+, oraletlipasta+, TheScientist, trabzonguldak, midwinter, betulyakup, neva_23_01

Benimki makine mühendisi kısa çıktı...

canım benm 2kuzenimde insaat mühendisiydi ve ikiside kıbrısa kısa dönem cıktı.tabi belli olmaz.

Sınav sonuc sayfalarını yenileyip yenileyip duruyorum :18:

son 16 dakka kaldı

Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden yardımlarınız için bizi anladığınız için gerçekten Allahım kavuştursun inşallah herkesi kısa zamanda askerine

canım bencede kısa dönem çıkar uzun dönem inşaat mühendisi duymadım ben hiç. panik olma

canım benim sevgilim elektrikl mühendisi ve ustalığını yapıyor ankarada acemi ve ustalığı ama çevresinde çok inşaat mühendisi varmış bilmiyorum orada bide yapım işleri vardı o yüzden çok mühends alıp çalştıryolar die duydum yani ankarada olabilir ama değişiyor kızlar

sabahı iple çekiyorum bende sizin kadar heyecanlıyım valla

anlıyorum peki acemiliği de mi kıbrıs ta yaptı?

evet canım acemilikte ustada kıbrıs komando olarak.

Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden yardımlarınız için bizi anladığınız için gerçekten Allahım kavuştursun inşallah herkesi kısa zamanda askerine

biz 347.yarenleri olarak aynı seyleri yasadığımızdan suanki stres ve üzüntünüzü anlayabiliyoruz canım

Kimliğine bakınca noluyo ki canım biraz pimpirikli davranıyo sanırım :) uzun dönem olursa da üzülme hem para biriktirir hem de memur gibi 5e kadar. telefon vs. açısından da rahat olur.

Ayy canım sorma acayip pimpirikli. sınav esnasında sadece benimkinin yanına gelip kimliğine bakmışda ondan biraz huzursuzlandı :) Valla uzun dönemin tek katlanılır yanı telefonla rahat görüşmek ve memur gibi olması olur zaten. :/

benimki de elektrik elektronik mühendisi canım.Benim de içime Ankara doğuyor biliyor musun

Son düzenleme:

anlıyorum, peki bu dediğin hangi dönem alımı ağustos mu aralık mı acaba? ona göre de değişiyormuş sanırım

kızlar bide bişey söylicem açıklama sayfasındaki güvenlik kodu görünmüyodu bizde o yüzden de sayfa açılmıyodu. ama o güvenlik kodunu tarayıp kopyala yapıştır diyince başka yerde gözüküyomuş galiba aklınızda bulunsun sizde de öyle bi sorun olursa ya kopyala yapıştır diyin yada kaydedip açın diyin. daha iyi bilen biri daha net anlatır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…