• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mesaj sayıları 1 olanlar ne kadar çok hepiniz dertleşmek için üyelik almışsınız kızlar ama inşallah çok dertleşmeye ihtiyacımız olmaz hepimizinki güzel yerlerde olurlar içimiz rahat olur burada eğlenmek için bir arada oluruzzzzz:16:

İnşallah yaa, inşallah en azından şafak sayarken burada konuşarak eğlenceli geçsin biraz da olsa :)

merhaba kızlar heyecan dorukta :D hayırlı yerler olur inşallah tüm askerlere

Allah yardımcımız olsun. ben daha yeni idrak ediyorum şaka gibiydi bugün patladım durduk yere çok bastırmışım kendimi kaç gündür normalde günde 10 kez arayan ben aramaz oldum sevgilimi bilerek değil bilinçaltım yaptırıyormuş alışayım diye bunları çok kötü oldum bugün ama atlatıyorum en azından başlamak bitirmenin yarısı dimi elbet yapacaklardı diye avutuyorum kendimi

Merhaba arkadaşlar durumlar nasıl diye soramıyorum çünkü aynı şekilde konuşucak haliniz bile yoktur anlatıcak halim yok çok kötüyüm :14:

Yorumlarınızı okurken gülümsememek elde değil, son 2 saat inanılmaz bir heyecan kendim gidiyorum sanki.Hep beraber aynı şeyleri hissetmek çok güzel bacaklarım karıncalanıyo resmen,bugün beraberdik bizde, patlama noktasına geldim dokunsa ağlıcak durumdaydım hala ağlayamadım olayı idrak edemiyorum galiba vedalaşırken kopucam :5::43:
Son 2 saat hadii artık bide yoğunluk vardık nasıl bi stress buuu

Uzun dönem çıkarsa 5'te çıktıktan sonra nerde kalıcaklar askeri lojman falan mıı

merhaba arkadaşlar yeni uyeyım ismim deniz 2o yaşındayım 6 ocakta dugunu olacak kısmetse mustakbel esımde gıdecek ama dobemden hıc anlamıyorum ben anlatacak olan varmı

kızlar arada girip sizide takip ediyorum.suan ben bile stres yaptım yazdıklarınızı okurken ve gercekten 4ay önceki hislerimi hatırladım tekrardan.elbette ki onlardan ayrılma fikri insanı üzüyor ki bu askerlik olunca belkide dahada artıyor üzüntüsü.umarım hepinizin sevdiceği hayırlısıyla gider gelir.bu kadar stres yapmayın diyorum ama bizde sonucların acıklanacağı gece aynı duyguları yasadık.

Ben dün vedalaştım.. o son sarılma.. arkasından o el sallama var ya... yani gerçekten Allah sabır versin o an size de gerçekten çok zordu :5:

Back