kızlar bu linktede 349 dönem acemi birliği yerleri var bide kendi adıma anakra mebs ile ilgili çoğu bilgiyi forum donanımdan öğrenmiştim, sonuçlar açıklandğında acemiliği ankara mebste olacak yarenler bilgileri vereceğim 347 dönemden ankara mebse ve kastamonuya giden çok olmuştu hayde hayırlısı
http://forum.donanimhaber.com/m_62865171/mpage_333/key_/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_62865171/mpage_333/key_/tm.htm
Başka şeylerle oyala kendini çok stres yaptın sen.
kızlar yaşadığınız duygu patlaması belirsilik karmaşasının hepisini yaşadık bu günleri atlatıcaksınız önce sakin olun ve sonuçlar için en hayırlısını isteyin sıkmayın bende çok heyecan yaptım deli gibi öğrenmeye çalıştım gecenin 4 de öğrendik ama nasıl kötü bir geceydi silmek istiyorum o günü ve hissetirdiği korkuyu bide ortam ağustosta bana göre çok kötüydü şimdi kış olduğu için pek kötü haber almıyoruz çok şükür ama yazın hergün şehit haberi vardı haliyle hepimiz endişeyle gözü yaşlı günler geçirdik
elifema telefpnla ilgili sölemiş sonuna kadar doğru ben normaldede banyo tuvalet neresi olursa olsun iş yerinde telefonla yapışık bir insandım askerdede her aradığında çok şükür ulaşabildi herşeyden haberi oldu nereye gittisem önce haberi oldu ona sölemeden biryere gitmedim hep danıştım bir bilgi verdim ankesörlüye rağmen böyle oldu düşünün cep teli sokarsada msjlaşırsınız benimki sokmadı bende sokturmadım riski hiç sevmem o yüzden bide doğuda değildi doğudaki askerlere tolerans sağlıyorlar psikolojileri için
herkes için en hayırlı sonuç olur inşallah uzaklık yakınlıktan ziyade askerleirniz en güvenli şartlarda askelik yapsın dilerim ki sağ salim kavuşasınız iyi haberleriniz bekliyoruz
Bence de fazla stres de iyi değil canım, hepimiz aynı garip hisler içindeyiz ama burada birbirimize destek olmak için varızaz sakinleş tatlım yoksa hiç zaman geçmiyor..
kızlar şimdiden hepiniz için hayırlısı olsun.. Agustos da yaşadığım o günü unutamıycam.. hastanede nöbetteydim ve gece 3 e kadar zar zor öğrendim sonucu.. sistem o kadar yoğundu ki ben bakamadım sevgilim bakamadı, sonra arkadaşıma verdim tc sini o öğrendi bana söyledi. bende sevgilime gönlümden geçen olmuştu çok sevinmiştim. darısı size inşallah.
selam kızlar.sanırım iyice stres artmıs herkeste son4,5saat olduğu için.umarım herkesin gönlüne göre verir Allah.bu arada sanırım 00.15te acıklanıyor denmis ama siz 00.00da baslayın cünkü aslında o saatte sistem acılıyor ama ilk andaki yoğunluğu azaltmak için o sekilde söyleniyor. sansınız olursa o anda öğrenirsiniz bizim gibi ekstradan 4saat daha beklemek zorunda kalmazsınız.çünkü biz o 4 saatte iyice gerilmiştik.
canım ağrı uzak diye düşünebilirsin ama benim abim ağrıda yaptı inan bana cok cok rahattı her konuda.
Bizim kızların hepsi burda yahu.
Heyecan durumları ne alemde 349lar?????
canım kısa dönem çıkarsa her ikiside belli oluyor ama uzun çıkarsa sadece usta diye biliyorum bizimki öyle olmştu
Merhabalar,
Benimde erkek arkadaşım 12 Aralık'ta teslim oluyor. Hatta bu gece nereye çıkacağı belli oluyor. Oldukça heyecanlıyız ve bir o kadar da hüzünlü. İki buçuk yıldır toplam 11 gün görüşmediğimizi hesaba katarsak benimde oldukça canım acıyor bu konuda. Ama sizlerinde yazdıklarını okudukça burada onlar gibi bizimde dert ortaklarımız neredeyse buddy lerimiz olacak sanırım :) Bu biraz da olsa sevindirici bir şey. Arkadaşım ilk olarak bu siteyi söylediğinde garipsemiştim ama baktım ki herkes birbirine anlatıyor dertleşiyor. Umarım hepimizin askerleri için hayırlısı olur. Herkese sabırlar diliyorum.[/QUOTE=
Aramıza hoş geldin canım .evet çok heyecanlıyız ama herkesin hakkında hayırlısı olsun ALLAH(C.C) hepimize sabırlar versin aminnn
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum şimdiden, iki gün kaldığı için çok kötü hissediyorum kendimi
mesaj sayıları 1 olanlar ne kadar çok hepiniz dertleşmek için üyelik almışsınız kızlar ama inşallah çok dertleşmeye ihtiyacımız olmaz hepimizinki güzel yerlerde olurlar içimiz rahat olur burada eğlenmek için bir arada oluruzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?