349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tesekkurleer canım

selam kızlar.sanırım iyice stres artmıs herkeste son4,5saat olduğu için.umarım herkesin gönlüne göre verir Allah.bu arada sanırım 00.15te acıklanıyor denmis ama siz 00.00da baslayın cünkü aslında o saatte sistem acılıyor ama ilk andaki yoğunluğu azaltmak için o sekilde söyleniyor. sansınız olursa o anda öğrenirsiniz bizim gibi ekstradan 4saat daha beklemek zorunda kalmazsınız.çünkü biz o 4 saatte iyice gerilmiştik.

Son düzenleme:
Başka şeylerle oyala kendini çok stres yaptın sen.

haklısın canım ben de sınav okudum cevap anahtarı hazırladım ama yine de basıolar yaa

canım cok doğru soylüosun inşallah hayırlısı olur(( zaten biz uzagız ben uzaklık yakınlıktan cok sağ salim dönebileceği rahat edebileceği ve aklımın kalmayacagı yer istiyorum tabii ki herkes öyle ister Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
Bence de fazla stres de iyi değil canım, hepimiz aynı garip hisler içindeyiz ama burada birbirimize destek olmak için varız az sakinleş tatlım yoksa hiç zaman geçmiyor..

evet canım( geçmiyor şimdiden böyleyse askerde nolcak kim bilir

ben de bugünleri atlatıp senin gibi konusmak istiyorum.ve inşallah bizim de gönlümüzden geçen olur.ama benim içim hiç rahat değil.

Cnm kpsshayali karnının ağrısından bahsediyor.

Merhabalar,
Benimde erkek arkadaşım 12 Aralık'ta teslim oluyor. Hatta bu gece nereye çıkacağı belli oluyor. Oldukça heyecanlıyız ve bir o kadar da hüzünlü. İki buçuk yıldır toplam 11 gün görüşmediğimizi hesaba katarsak benimde oldukça canım acıyor bu konuda. Ama sizlerinde yazdıklarını okudukça burada onlar gibi bizimde dert ortaklarımız neredeyse buddy lerimiz olacak sanırım :) Bu biraz da olsa sevindirici bir şey. Arkadaşım ilk olarak bu siteyi söylediğinde garipsemiştim ama baktım ki herkes birbirine anlatıyor dertleşiyor. Umarım hepimizin askerleri için hayırlısı olur. Herkese sabırlar diliyorum.

tüm gün aşkımlaydım .... ALLAH(C.C)'ım yardım et herkese aminnnn...

canım kısa dönem çıkarsa her ikiside belli oluyor ama uzun çıkarsa sadece usta diye biliyorum bizimki öyle olmştu

teşekür ederim canım ALLAH(C.C) razı olsun... ALLAH(C.C) yarinle senide en yakın zamnda kavuştursun inşaALLAH(C.C)...

Son düzenleme:
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum şimdiden, iki gün kaldığı için çok kötü hissediyorum kendimi

Merhaba arkadaşlar. Konu açıldığından beri takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum. Benim için de bekleyiş dün başladı, askerimi önce memleketine ailesinin yanına yolcu ettim. Bugün de mide bulantılı saatler geçmek bilmiyor, belirsizlik berbat bir şey. Dünden bu saate kadar aylar geçmiş gibi hissediyorum. Allah hepimize sabır versin.

mesaj sayıları 1 olanlar ne kadar çok hepiniz dertleşmek için üyelik almışsınız kızlar ama inşallah çok dertleşmeye ihtiyacımız olmaz hepimizinki güzel yerlerde olurlar içimiz rahat olur burada eğlenmek için bir arada oluruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…