Kızlar merhaba.Uzun zamandır forumu takipteyim fakat yazmaya başlamak buraya nasipmiş.Benimde sevdiceğim asker yolcusu.Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.Allah hepimizin askerlerine hayırlı yerlere gitmek nasip etsin.Umarım herkese yakın yerler çıkar.
emin ol beğenir canım hatta oraya gidince daha da kıymetli olur seni özledikçe
Kızlar merhaba.Uzun zamandır forumu takipteyim fakat yazmaya başlamak buraya nasipmiş.Benimde sevdiceğim asker yolcusu.Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.Allah hepimizin askerlerine hayırlı yerlere gitmek nasip etsin.Umarım herkese yakın yerler çıkar.
Hoş geldin canım
Benim de en büyük umudum o canım hoşgeldin aramıza :)
kızlarr heycan doruktadır sanırım. hatırlıyorumda gece 12 olmak bilmemişti bide saat 3 e doğru anca bakabilmiştim sonucaa kalbim ağzımdan çıkıcaktı heycandan
gönlünüzden geçen hayırlı yerler çıkar inşallah
Evet acayip heyecan var. Şu anki belirsizlik de çok can sıkıcı. Yarın gece uyku yok bize
Amin canım inşallah hayırlısı..
Amin canım yaa inşallaaaahh. çok heyecanlıyım :/
yarın acemi birliği ile usta birliğide mi belli olacak arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirecek olan var mı?
canım kısa dönem çıkarsa her ikiside belli oluyor ama uzun çıkarsa sadece usta diye biliyorum bizimki öyle olmştu
Bu gece 12'den sonra açıklanıcak yerleri ve 6 ay mı 12 ay mı olduğuu
Çok korkuyorum, ilk kez asker bekleyeceğim,1 buçuk senedir beraberiz hiç ayrılmadık, değişir mii döndüğünde ?
Nelerle karşılaşabilirim acaba
Biz dün gece vedalaştık ... Memleketine uğurladım, askere oradan gidecek ben uğurlamasına gidemeyeceğim.. bizim için askerlik dün başladı... hepinizden daha önce şafak saymaya başladım diyebilirim.. vedalaşmak çok çok zordu en son sarılıp öpüp el sallamak... yazarken bile gözlerim doluyo...dün geceden beridir mideme kramplar giriyo, Allah sizlere de güç versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?