349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hoş geldin canım

Benim de en büyük umudum o canım hoşgeldin aramıza :)

kızlarr heycan doruktadır sanırım. hatırlıyorumda gece 12 olmak bilmemişti bide saat 3 e doğru anca bakabilmiştim sonucaa kalbim ağzımdan çıkıcaktı heycandan

gönlünüzden geçen hayırlı yerler çıkar inşallah

Evet acayip heyecan var. Şu anki belirsizlik de çok can sıkıcı. Yarın gece uyku yok bize
Amin canım inşallah hayırlısı..

Evet acayip heyecan var. Şu anki belirsizlik de çok can sıkıcı. Yarın gece uyku yok bize
Amin canım inşallah hayırlısı..

Amin canım yaa inşallaaaahh. çok heyecanlıyım :/

tahmin edebiliyorum
ben o kadar saat bekledim sadece uzun dönem olduğunu öğrendim ustabirliğini öğrenmek için 20 gün daha bekledim düşünün çatlıcaktım yanii

yarın acemi birliği ile usta birliğide mi belli olacak arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirecek olan var mı?

Son 16 saat artık uykularda haram izinli olduğum halde 6dan beri ayaktayım uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ve artık iyice korkuyorum Allahım hayırlısını nasip et herkese Amin

Duş alma zamanını aramasına göre ayarlayacağınız,tuvalete bile telefonla gireceğiniz zaman geldi.
Şu anda teselli edecek kelimeler sarfetsekte işe yaramayacak ama alışılıyor.2 hafta sonra yemin töreni telaşına bile gireceksiniz.

Bu gece 12'den sonra açıklanıcak yerleri ve 6 ay mı 12 ay mı olduğuu
Çok korkuyorum, ilk kez asker bekleyeceğim,1 buçuk senedir beraberiz hiç ayrılmadık, değişir mii döndüğünde ?
Nelerle karşılaşabilirim acaba

Kızlar kısa dönem ve karacı çıkarsa hem acemilik hem usta birlikleri belli oluyor.
Kısa dönem denizci ve uzun dönem yani yedek subay çıkarsa sadece acemi birlikleri belli olur. Usta birlikleri yemin töreninden bir hafta önce falan belli olur.

Evet canım 00.15de açıklanacakmış.
Değişmek konusunda bilemiyorum canım ben daha da olgunlaşacaklarını düşünüyorum.

Biz dün gece vedalaştık ... Memleketine uğurladım, askere oradan gidecek ben uğurlamasına gidemeyeceğim.. bizim için askerlik dün başladı... hepinizden daha önce şafak saymaya başladım diyebilirim.. vedalaşmak çok çok zordu en son sarılıp öpüp el sallamak... yazarken bile gözlerim doluyo...dün geceden beridir mideme kramplar giriyo, Allah sizlere de güç versin..

Biz de geçen hafta pazar vedalaştık.

Off çok az kaldı kızlar.. Çok acayip bir duyguymuş
Benim sevdiceğim hala yanımda olduğundan, hergün görüştüğümüzden henüz pek bişey hissedemiyorum.Gözlerim doluyor çok üzülüyorum ama ona da belli etmek istemiyorum.Son mutlu anlarımız aklında kalsın istiyorum.Asıl gittikten sonra bana çok koyacak biliyorum Birde sınavda komutan kimliğine bakmış kesin bana uzun çıkacak deyip duruyor.İnşallah kısa çıkar ama hayırlısı neyse o olsun bize de herkese de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…