349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kimliğine bakınca noluyo ki canım biraz pimpirikli davranıyo sanırım :) uzun dönem olursa da üzülme hem para biriktirir hem de memur gibi 5e kadar. telefon vs. açısından da rahat olur.

kızlarr çok kötüyüm yaklaştıkça saat iyice basıyorlar beni.içimde kötü bir his var.istediğim olmayacak gibi geliyor.çok kötüyüm yaaa napıcam bilmiyorum.kendimi atıyorum ordan oraya

kızlarr çok kötüyüm yaklaştıkça saat iyice basıyorlar beni.içimde kötü bir his var.istediğim olmayacak gibi geliyor.çok kötüyüm yaaa napıcam bilmiyorum.kendimi atıyorum ordan oraya

Yapma böyle canım sakin olmaya çalış nerde olursa olsun sen onun yanında ol hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle.

cep telefonu ile ediyle büdü gibi olacağınız zamana çok az kaldı kızlar hazırlıklı olunn tuvalete bile birlikte gitceksiniz:) kazara siz banyodayken çalsa ıslak köpüklü telefonu açmak için mücadele verceksiniz ama bi süre sonra arama saatleri oturur tabi telefon girdirenler daha rahat olur bizimki teli girdirdi cok şükür yakalanmadı şimdiye dek ama acemilikte risk almasın askerleriniz bence... yoksa 28 gün disko(disko derken disiplin koğuşu yani) üstüne askerliktende sayılmıyormuş feci bişe yani

Ayy Allah korusun. benimki tam kuralcı bi tip öldürsen sokmaz telefon

Yapma böyle canım sakin olmaya çalış nerde olursa olsun sen onun yanında ol hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle.

inşallah olmaz ama çok kötüyüm yaa çok kötü şeyler geliyor aklıma beklemekten düşünmekten delircemm(( çok korkuyorummm

kızlar yaşadığınız duygu patlaması belirsilik karmaşasının hepisini yaşadık bu günleri atlatıcaksınız önce sakin olun ve sonuçlar için en hayırlısını isteyin sıkmayın bende çok heyecan yaptım deli gibi öğrenmeye çalıştım gecenin 4 de öğrendik ama nasıl kötü bir geceydi silmek istiyorum o günü ve hissetirdiği korkuyu bide ortam ağustosta bana göre çok kötüydü şimdi kış olduğu için pek kötü haber almıyoruz çok şükür ama yazın hergün şehit haberi vardı haliyle hepimiz endişeyle gözü yaşlı günler geçirdik

elifema telefpnla ilgili sölemiş sonuna kadar doğru ben normaldede banyo tuvalet neresi olursa olsun iş yerinde telefonla yapışık bir insandım askerdede her aradığında çok şükür ulaşabildi herşeyden haberi oldu nereye gittisem önce haberi oldu ona sölemeden biryere gitmedim hep danıştım bir bilgi verdim ankesörlüye rağmen böyle oldu düşünün cep teli sokarsada msjlaşırsınız benimki sokmadı bende sokturmadım riski hiç sevmem o yüzden bide doğuda değildi doğudaki askerlere tolerans sağlıyorlar psikolojileri için

herkes için en hayırlı sonuç olur inşallah uzaklık yakınlıktan ziyade askerleirniz en güvenli şartlarda askelik yapsın dilerim ki sağ salim kavuşasınız iyi haberleriniz bekliyoruz

Bence de fazla stres de iyi değil canım, hepimiz aynı garip hisler içindeyiz ama burada birbirimize destek olmak için varız az sakinleş tatlım yoksa hiç zaman geçmiyor..

kızlar şimdiden hepiniz için hayırlısı olsun.. Agustos da yaşadığım o günü unutamıycam.. hastanede nöbetteydim ve gece 3 e kadar zar zor öğrendim sonucu.. sistem o kadar yoğundu ki ben bakamadım sevgilim bakamadı, sonra arkadaşıma verdim tc sini o öğrendi bana söyledi. bende sevgilime gönlümden geçen olmuştu çok sevinmiştim. darısı size inşallah.

Amin canım çok doğru söylüyosun bence de kesinlikle güvende olsun uzaklığa razıyım ben

karnıma ağrı girmeye başladı kızlarrrrr bakalım neresi olucak heycanla ve biraz gerginlikle bekliyorum biraz ders çalışıp uyumayı planlıyorum 11buçuk gibi kalkıp bilgisayarın başına geçmek için dinç olmam lazımm

Amiiiiinn inşallah canım heyecandan bacaklarım titriyor :)

iyi akşamlar kızlarr

saatler kaldı sonucların açıklanmasına heycan doruktaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…