- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
incicicegi canım senin askerinin mesleği neydi neden uzun dönem gitti.bu arada tez günde sağsalim ALLAH kavuşmanızı nasip etsin canım
canım ben eski döneme baktımda kısa dönemler hep Ankaraya çıkmış.Benimde sevgilim için içime öyle doğuyor ama Ankara olsun istemiyorum
kızlar benim de sevgilim askere gidiyor 15 gün önce sözlendik :) ben hediye almayı falan çok severim sürekli ona bişeyler alırım ama bu kez kendi emeğim olsun istedim ona atkı bere vs. örmeye çalışıyorum. malum kış döneminde asker olacak benim bebeğimmsizin de daha güzel önerileriniz var mı benim aklıma tek bu geldi hatta örmeye de başladım ama diğer seçenekleri de değerlendirebilirim :)
hemen bitirip istanbula göndericem orda yaşıyo maalesef. çok hızlı yapamıyorum arada annem de el atıyo yetişsin diye :) inşallah trabzona ya da yakınlarda bir yere düşer de gidip görebilirim
kütüğü istanbulda ama aslında trabzonlu benim gibi. buraya çıkma şansı olur dimi çünkü trabzonlu olduğu görünmüyor.
Olabilir canım neden olmasın inşallah gönlündeki olur :109: bizimde istanbulda kütük o yüzden korkmuyorda değilim uzak olucak diyegöründüğünü sanmıyorum rizeli sevdigim benimde keşke rizede olsaydı kütük demiştim hep ama artık hayırlısı diyorum
keşke öyle olsaymış cnm yine de hayırlısı olsun bakalım az kaldı öğrenicez inşallah gönlünüzden geçen olur :)
Ah canım ah sorma ordaymış kütük babası buraya aldırmış olucak işmiydiİnşallah canım zaman hızlı geçiyor geçmesini istemiyorumya inadıma off bugünde bitiyor haftaya pazartesiye ögrenmiş olucak herkesin gönlündeki yerler olur inşallah
Dur bakalım belki yakınlarda bi yere düşer :)
İnşallah canım ağzından bal damlıyor sankimhayırlısı neyse o olsun canım senin içinde :109:
Amiiiin :) ben ondan daha heyecanlıyım valla
Amin canım benim heycanımı stresimi görsen sıkıntıdan döktü vücudum üzüntüden sıkıntıdan hep olur bendekafam kaşıntıdan kabardı o derece yani alerjik bişey bendeki belli etmemeye çalışıyorum ama bu hallerim ele verdi beni
Ayyy :/ çok geçmiş olsun canım ya inş. düzelirsin hemen. Gidene kadar bol bol sarıl ona. ben sarılamıyorum göremiyorum uzaktayız..
Saol canım çok saol inşallah ama gidince kesin daha kötü olurum benSarılmazmıyım elimde olsa hep yanında olurumda çalışıyorum işteyim şuan akşamlarıda hep gitmek istiyorum ailende sürekli çıkamıyorum babam saolsun
o konuda yapılacak bişey yok işin en kötü yanı aileler.
Neden ankarayı istemiyosun canım daha disiplinli olurlar diyemi bizde çok sıcak bakmıyoruz ama diğer tehlikeli bölgelere göre dahada iyi ama güvende olurlar inşallah hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?