aşkım bugün eminönüe gidip çanta ve askeri malzemelerini aldı kıyamam ona herşeyi az az almış gittiği yerde alırlar diye çorap çamaşır boyun cüzdanı çanta böyle eşyler almış canım
güneş kremi istemiyor hiç minikte olsa alıp koyayım çantasına
Bizimkide istemiyor, dalga geçerlermiş. Güneş gözlüğümü, mayomu da alayım mı diyor. Sen gidince göreceksin gününü sonra hiç orda ağlayıp bana telefon açma aşkım çok haklıymışsın diye dedim.
minik boy güneş kremelri varise alığ çantasına koyacam bide güneş kremi kutusuna koymamada boş krem kutularına koyalım ne bileyim aklıma başka bişi gelmiyor yancak sıcağın altında
canm gratiste niveanın yüz için güneş kremi var baya küçük şişesi fiyatıda uygun ben ondan aldım bi bakın isterseniz
canım ya çok saol bakalım ona bari onu koyayım
dün gidip diğer ihtiyaçlarını aldı tabanlık vatka ayakkbı ile ilgili birkaç bişi valiz aldı küçük çekçekli bişi eminönünden aldı bayada uyguna geldi hepsi
günaydın, hayırlı olsun yavaş yavaş hepinize, son 3 gününüz kalmış açıklanmaya, narlıdere'de yaptı benim sevgilim acemiliğini, acemilik dönemi zor geçti biraz 1500 insanın arasında pek rahat arayamıyordu, ama şimdi gittiği yerde narlıdere burnunda tütüyor resmen.
canm gratiste niveanın yüz için güneş kremi var baya küçük şişesi fiyatıda uygun ben ondan aldım bi bakın isterseniz
nivea yüz kremi bumudur acaba canım
YAŞLANMA KARŞITI YÜZ KREMİ - NIVEA
yoksa bumudur
ANINDA EMİLEN YÜZ KREMİ - NIVEA
Biz de alalım bari yalnız bunun koruması nasıl acaba?
Yani canım niveaya güveniyorum her zamansiz tabanlığı nerden aldınız?
Şimdi nerede canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?