347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar gece farkettim bu siteyi bende varım aranızda son 3 günü sayan bekeleyen.. Herkesin hakkında hayırlısı olur inşllah benim nişanlım da gidcek haftaya bugün ilk günü =( çok zor olacak orası kesin ama ben yawaş yawaş alıştırmaya başladım kendimi aksi halde aklı burda kalacak ve o orda daha mutsuz olacak. 5yıldır birlikytyiz ve ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Malum okul durumları ama öyle bile olsaydı her ay yanımdaydı şimdi çok zor olacak =)

Bizimkide istemiyor, dalga geçerlermiş. Güneş gözlüğümü, mayomu da alayım mı diyor. Sen gidince göreceksin gününü sonra hiç orda ağlayıp bana telefon açma aşkım çok haklıymışsın diye dedim.

Son düzenleme:

acemilik bitişi izne geldiğinde, "haklıymışsın" der emin ol
ben de aynı şeyi yaşıcam biliyorum

minik boy güneş kremelri varise alığ çantasına koyacam bide güneş kremi kutusuna koymamada boş krem kutularına koyalım ne bileyim aklıma başka bişi gelmiyor yancak sıcağın altında

minik boy güneş kremelri varise alığ çantasına koyacam bide güneş kremi kutusuna koymamada boş krem kutularına koyalım ne bileyim aklıma başka bişi gelmiyor yancak sıcağın altında

canm gratiste niveanın yüz için güneş kremi var baya küçük şişesi fiyatıda uygun ben ondan aldım bi bakın isterseniz

canm gratiste niveanın yüz için güneş kremi var baya küçük şişesi fiyatıda uygun ben ondan aldım bi bakın isterseniz

canım ya çok saol bakalım ona bari onu koyayım

dün gidip diğer ihtiyaçlarını aldı tabanlık vatka ayakkbı ile ilgili birkaç bişi valiz aldı küçük çekçekli bişi eminönünden aldı bayada uyguna geldi hepsi

günaydın, hayırlı olsun yavaş yavaş hepinize, son 3 gününüz kalmış açıklanmaya, narlıdere'de yaptı benim sevgilim acemiliğini, acemilik dönemi zor geçti biraz 1500 insanın arasında pek rahat arayamıyordu, ama şimdi gittiği yerde narlıdere burnunda tütüyor resmen.

Bizde sadece vatka ve tabanlık eksik kaldı onları bulamadık diğer tüm ihtiyaçlarını tamamladık çok şükür

Şimdi nerede canım?

Canım aldığının tam olarak ismi ne niveanın sitesine girdim ama anlamadım. Biz plajda nivea sun ınvısıble protection transparent spreyi kulanıyoruz çok memnunuz. İçinde az kalmıştı ben onu mu koysam diyorum ya da aynısından mı alsak bilemedim. Çok iyi koruyor çünkü.

nivea korumları iyidir bende gidip baksammı acaba öğle aramda yada akşam sevgilicikle bakalım ben 2 sene avon kullanmıştım o bile cildimi koruduysa nivea 50 faktörde başarılı olucaktır

askeriye bekletir, gitmelerine 2 gün kala nereye gideceklerini açıklar.. ösym bekletir..bekle bekle sabır taşı olduk..
bütün bunları arkada bırakıp aşkla keyif yapmaya gidiyorum..

aboww bizim kaçaklara bakar mısın nerde ne işiniz var kızlar burda yürüyün topiğe hadi

Kızlarrr yakaladım siiziiiiii sobeeee :101::101::101::101::101:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…