Yani canım niveaya güveniyorum her zamansiz tabanlığı nerden aldınız?
aboww bizim kaçaklara bakar mısın nerde ne işiniz var kızlar burdayürüyün topiğe hadi
Kızlarrr yakaladım siiziiiiii sobeeee :101::101::101::101::101:
canım merhaba benım sevgılımde askere gıdıyor. bız ona sılıkon tabanlık aldık cok ıyıymıs ayagı en rahat ettıren tabanlık oymus. watsonsda vardı ama bız bıde baska yerlere bakalım dedık saglık malzemelerı satan bıyer vardı oraya sorduk ordan aldık. sen boyle tansıyon aletıydı masaj aletıydı satan bıyer varsa gıt oaray sor orda var cokta guzel vatka ayaktan cıkıyormus ve rahat edemıolarmıs bıze askerı malzeme satan yer oyle dedı bızde almadık o nedenle
akşam gratis ve watsonsa uğrayalım o zaman gratiste varmı kulak için olanalr süper o zaman bende bakayım
yüz için güneş kremi
pudra
kulak tıkacı alınca bu işler bitmiş olucak sanırsam
canım bu tabanlıklar sadece topuk kısmı içinmi oluyo yoksa tüm ayak altına komplemi? gratiste buldum bitane ama sadece topuk kısmı içindi. bende bu işlerden pek anlamadığım için doğrumu yanlışmı bilemedim.
Silikon kulak tıkacıda aldım ama eczanede sadece su için vardı ses için olanını gratiste bulabildim umarım iyi bir kulak tıkacıdır
kızlar bir de askerlerin nereye sevk edileceğini bildiren site hangisi? yani biz 9u gecesi hangi siteye bakcaz? bir site bulduk biz ama emin değiliz
canım kkk.tsk.tr den bakıcaz diye biliyorum.
gecen dönem 11 buçuk gibi açıklanmış bakalım bekleyip görelim..:18:
allah yardımcınız olsun =(( beklemediğiniz yeri görünce resmen dumur oluyo insan,resmen başından aşağı kaynar su dökülüo =(( tekrar tekrar bakıosunuz acaba yanlış mı gördün diye =( ayyy mazi canlandı bi an gözümde...bu arada biliosunuzdur belki acemi ve usta birliği birlikte acıklanıyo.bi de atış yapılırken sevdicekleriniz kulaklarını peceteyle veya tıkacla tıkasın.yoksa uzun süreli kulak cınlaması yaşayabilir.eşim 1 ay kulak cınlaması yüzüne psikolojisi bozulmuştu resmen.bi de duyamıyodu tabi.
saolun, inşallah hemen gider dönerler, çok çabuk geçer zaman umarım
söylediğin iyi oldu bu atış işini, sevdiceğimi uyarayım ben alalım mutlaka kulak tıkacı, teşekkür ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?