• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yani canım niveaya güveniyorum her zaman :ssz: siz tabanlığı nerden aldınız?

canım merhaba benım sevgılımde askere gıdıyor. bız ona sılıkon tabanlık aldık cok ıyıymıs ayagı en rahat ettıren tabanlık oymus. watsonsda vardı ama bız bıde baska yerlere bakalım dedık saglık malzemelerı satan bıyer vardı oraya sorduk ordan aldık. sen boyle tansıyon aletıydı masaj aletıydı satan bıyer varsa gıt oaray sor orda var cokta guzel vatka ayaktan cıkıyormus ve rahat edemıolarmıs bıze askerı malzeme satan yer oyle dedı bızde almadık o nedenle

kızlar bir de aldınız mı dikkat etmedim ama kulak tıkacı alın. (silikonlu) eczaneden. cunku gece uyuması baya problem oluyormus e horlayanı var, akısranı tıksıranı var, sayıklayanı var.

canım merhaba benım sevgılımde askere gıdıyor. bız ona sılıkon tabanlık aldık cok ıyıymıs ayagı en rahat ettıren tabanlık oymus. watsonsda vardı ama bız bıde baska yerlere bakalım dedık saglık malzemelerı satan bıyer vardı oraya sorduk ordan aldık. sen boyle tansıyon aletıydı masaj aletıydı satan bıyer varsa gıt oaray sor orda var cokta guzel vatka ayaktan cıkıyormus ve rahat edemıolarmıs bıze askerı malzeme satan yer oyle dedı bızde almadık o nedenle

canım bu tabanlıklar sadece topuk kısmı içinmi oluyo yoksa tüm ayak altına komplemi? gratiste buldum bitane ama sadece topuk kısmı içindi. bende bu işlerden pek anlamadığım için doğrumu yanlışmı bilemedim.

Silikon kulak tıkacıda aldım ama eczanede sadece su için vardı ses için olanını gratiste bulabildim umarım iyi bir kulak tıkacıdır :31:

akşam gratis ve watsonsa uğrayalım o zaman gratiste varmı kulak için olanalr süper o zaman bende bakayım

yüz için güneş kremi
pudra
kulak tıkacı alınca bu işler bitmiş olucak sanırsam

akşam gratis ve watsonsa uğrayalım o zaman gratiste varmı kulak için olanalr süper o zaman bende bakayım

yüz için güneş kremi
pudra
kulak tıkacı alınca bu işler bitmiş olucak sanırsam

evet canım gratiste var benim aldığım bunun aynısı
http://atilganltd.com/urun/219.JPG
fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 8 lira falandı.:44:

kızlar dün eşime askeri malzemelerini aldım içim gitti yaa...Nerdeyin ne yapıyorum nasılım bilmiyorum ...İçim acıyor...

canım bu tabanlıklar sadece topuk kısmı içinmi oluyo yoksa tüm ayak altına komplemi? gratiste buldum bitane ama sadece topuk kısmı içindi. bende bu işlerden pek anlamadığım için doğrumu yanlışmı bilemedim.

Silikon kulak tıkacıda aldım ama eczanede sadece su için vardı ses için olanını gratiste bulabildim umarım iyi bir kulak tıkacıdır :31:

watsonsdaki de sadece topuk içindi canım ama bizimaldığımız tüm taban için, silikonlu çok güzel. aldığımız yerdeki bayan askerlere de verdiklerini söyledi. böyle bi stand açmışlardı ve medikal araç gereçler vardı o nedenle isim veremiyorum çünkü hiç dikkat etmedim üzgünüm :( ama eminim her bu tarz yerde vardır canım

kulak tıkacı biz de eczaneden aldık iyidir inşallah. umarım hepsi hayırlısıyle gider hayırlısıyla gelir. 5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer...

kızlar bir de askerlerin nereye sevk edileceğini bildiren site hangisi? yani biz 9u gecesi hangi siteye bakcaz? bir site bulduk biz ama emin değiliz

iyi akşamlar kızlar eve yeni geldim daha sevgilicikle son günleri doyasıya geçirir olduk

kulak tıkacı almadık biz güya alacaktık ama sevgilicim ben rahatsız olmam benden rahatsız olacaklar düşünsün dedi grcez bakalım:1::1::1::1:

niveadan kadiköy gratis ve watsonsta kalmamıştı bende inat ettim watsons marka yüz kremi aldırdım çok minik o büyük nivealardan alıyordu ama ben gerek görmedim iyimi ettim kötümü bilemiyorm daha önce watsons ürünleride kullanmıştım :1::1::1: gezerkende huzur migros ve diğer kozmatik mağazalarında nivea ürününü gçrdüm 17 tl idi çok uygun aslında

bizim aldığmızın fotosu burda 50 ml 30 ml side var çok şirinler

hemen foto ekliyorum

$07082012131.jpg

Biz google'a yedek subay yazınca ilk çıkan sayfaya tıklıyoruz kısa dönem ve yedek subay yazıyor. Orda gün gün geri sayım yapılıyor o yönlendiriyor zaten biz ordan bakacağız.:34:

canım kkk.tsk.tr den bakıcaz diye biliyorum.
gecen dönem 11 buçuk gibi açıklanmış bakalım bekleyip görelim..:18:

allah yardımcınız olsun =(( beklemediğiniz yeri görünce resmen dumur oluyo insan,resmen başından aşağı kaynar su dökülüo =(( tekrar tekrar bakıosunuz acaba yanlış mı gördün diye =( ayyy mazi canlandı bi an gözümde...bu arada biliosunuzdur belki acemi ve usta birliği birlikte acıklanıyo.bi de atış yapılırken sevdicekleriniz kulaklarını peceteyle veya tıkacla tıkasın.yoksa uzun süreli kulak cınlaması yaşayabilir.eşim 1 ay kulak cınlaması yüzüne psikolojisi bozulmuştu resmen.bi de duyamıyodu tabi.

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun =(( beklemediğiniz yeri görünce resmen dumur oluyo insan,resmen başından aşağı kaynar su dökülüo =(( tekrar tekrar bakıosunuz acaba yanlış mı gördün diye =( ayyy mazi canlandı bi an gözümde...bu arada biliosunuzdur belki acemi ve usta birliği birlikte acıklanıyo.bi de atış yapılırken sevdicekleriniz kulaklarını peceteyle veya tıkacla tıkasın.yoksa uzun süreli kulak cınlaması yaşayabilir.eşim 1 ay kulak cınlaması yüzüne psikolojisi bozulmuştu resmen.bi de duyamıyodu tabi.

saolun, inşallah hemen gider dönerler, çok çabuk geçer zaman umarım:14:
söylediğin iyi oldu bu atış işini, sevdiceğimi uyarayım ben alalım mutlaka kulak tıkacı, teşekkür ettim:34:

saolun, inşallah hemen gider dönerler, çok çabuk geçer zaman umarım:14:
söylediğin iyi oldu bu atış işini, sevdiceğimi uyarayım ben alalım mutlaka kulak tıkacı, teşekkür ettim:34:

rica ederim canım,tıkaç bulamazsa bile pecete bulundursun yanında hep.inşallah çabucak gecer bi an önce kavuşursunuz askerlerinize kızlar.öpüyorum sizi :54:

Kulak tıkacı almayın boşuna gratisten aldığımız kulak tıkacı foss çıktı :50: bugün sevgilimle test ettik ama en ufak bile engellemiyor sesi :4:

kızlar yarın gece büyük gece allahım hepimize yardım etsin :14: size negatif enerjimi yansıtmak istemiyorum ama öyle moralim bozukki anlatamam size finaller acıklanırken bu kadar strese girmiyordum :2: insalah hepsine cok guzel yerler gelir....

içim sıkılıyo içim.. hiç rahat değilim.. mideme bişeyler oturdu kaç gündür..
Allahım sen yardım et bi an önce bitsin gitsin şu askerlik..
umarım yrn gece güzel haberler alırız..:26:

günaydın kızlar ben kaç gündür bugüne odaklandım hiçbişiyden tad alamadım bugün neresi çıkarsa çıksın güçlü olucam kabuslar görüyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi uykularım bölünüyor bugün sevgilicikle sonuçlar açıklanırken yolda olabiliriz ben ilk görmek çok istiyordum sonucunu kısmet inşallah görür ve ona iyi haberler verebilirim

kızlar bütün kalbimle dua ediyorum inşallah kazasız belasız atlatırız

Back