347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iNŞ. HER ŞEY GÖNLÜNCE OLURDA NE DEMEK İSTEDİĞİNİ HİÇ ANLAMADIM :26: :44:

neyi anlamadın kazasız belasız atlatırız dememimi

yaa sabah sabah sarışınlığım tuttu valla haber veririm haber bekliyorum dedin ya o işte neresinin çıkacağı askerlik mi başka bişey mi anlamadımda :26:

Son düzenleme:
yaa sabah sabah sarışınlığım tuttu valla haber veririm haber bekliyorum dedin ya o işte :26:

canım yaa biz dışarda olucazda inşallah ondan önce eve gidip sonuçları görüp ben haber veririm ona diye söledim offf bana geçmiyor şu saatler

sonuçların açıklanmasına

0 GÜN 14 SAAT 55 DAKİKA KALDI.

aman ne saatler ne dk geçirdik canım bi 14 saat mi geçmycek zamanı düşünme sen normal bi günmüş gibi hareket et bak nasıl zaman geçicek

Günaydınnn kızlarr
Bugün sıradan bi günmüş gibi davranıp günün çabuk geçmesini sağlamaya çalışıyorum
Nasılsınız bugünn büyük gün heycan varmııı??

Günaydınnn kızlarr
Bugün sıradan bi günmüş gibi davranıp günün çabuk geçmesini sağlamaya çalışıyorum
Nasılsınız bugünn büyük gün heycan varmııı??

ayyy kıyamam yaa biz bu heycanları çoktan geçtikte inş. siz bir an evel atlatırsınız

çok heycanlıyımmmm ama odun gibide oturuyorum normal yaptığım şelerden tad alamıyorum arkadaşlarım yanımdaydı surat 5 karış off offff zamanı önemsemeden sırada bir günmüş gibi geçirmeye çalışcam yapmak zorundayım

belli olunca ne zman gidicekler ? :26:

hayırlısı olsun canım ne kadar yapıcaklar ? 12 ay mı anlamadığım nokta bu 5 ay mı kafam karıştı benim buble sanki 12 ay diyodu :44: ? :26:

canım 12 ay yada 5 ay olduğu bu gece belli olucak. ama benim akıllı sevgilim sınavda yedek subayı işaretlediği için büyük ihtimal 12 ay gidecek.
Ama benim hala umudum var inşallah 5 ay çıkar..

canım 12 ay yada 5 ay olduğu bu gece belli olucak. ama benim akıllı sevgilim sınavda yedek subayı işaretlediği için büyük ihtimal 12 ay gidecek.

hahahahah bu olay benimkinin işine benziyor komandoluğu gönüllü yapıyor benim akıllı sevgilim :)

benimde akıllı sevgilim sırf hemen evlenelim diye yedek subay işaretlecekti ölümü gör işaretleme dedim işaretlemedi komutanada 2 defa sölemiş heryerde kısa dönem er istiyorum demiş

kızlar benim sevgilim haziran ilk hafta mezun oldu ama 18 ne kadar çıkış belgesini bekledi çünkü okul ismi değişmişti ve koskoca okulda ilk çıkış belgesini o aldı çok koşturdu herkes ne acelen var dedi :)))))) o yüzden korkuyorum hayırlısı olsun ama benim sevgilim illa ağustosta gitmeliyim diye şansını çok zorladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…